MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
puisorul spune:
Multumesc mult pt urari , sunteti niste dragute
Chiar ma gandeam zilele trecute ca ar trebui sa facem o lista pe prima pagina cu datele de nastere, ca doar suntem de atata timp "impreuna" incat mi-ar face mare placere sa ne putem felicita cu ocazia onomasticilor. Te umple de atata energie pozitiva felicitarile din partea prietenilor...
Larisa, la sectiunea bucatarie este un subiect cu mancare de post.Sigur te poti inspira de la fetele de acolo.
Moni, nu stiu ce sa zic de site-ul ala, dar daca da liber la sfecla fiarta nu-i de bine. Si mie imi plac castanele prajite dar nu am mai mancat de vreo 3 ani.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
maya_m spune:
LAAA MUUULTIII ANIII PUISORULE..iti doresc sanatate multa si fericire si tot ceea ce-ti doresti sa ti se implineasca
azi m-am incarcat pozitiv prin shopping -vb. radio21-shopping is positive therapy ... o saptamana nu mai am treaba ..printre altele si o oala de lut..tre sa gugalesc sa vad ce se poate face in ea....tare incantata am fost cand am vazut in jurul meu tot felul de vase de ceramica boluri, salatiere,cani vb. mai incoloNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
dyannna spune:
Pe site-ul oficial,in tabelul cu indicele glicemioc al alimentelor eu am gasit sfecla rosie fiarta cu IG 65 dar asterixul din dreptul ei ne informeaza ca acest produs se poate consuma chiar daca are indicele mare...se pare ca nu influenteaza nivelul zaharului din sange ptr ca nu contine o cantitate mare de zahar pur(doar 5%)cred ca traducerea in engleza a sfeclei este beetroot,nu?...de altfel vad ca si morcovii fierti(carrots cooked) au acelasi regimcastanele(chestnuts) ig=60 dar fara asterix http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php?list=alphaLa multi ani ,puisorul
EDIT: as vrea sa ma alatur si eu grupului vostru,va citesc de mult timp din umbra
datele mele: inaltime:1,70, greutate initiala :78, greutate tinta :65, data nasterii : 06.02.1977
dyannna spune:
Multumesc de primire Catalishka !Eu am mai tinut monty,acum cativa ani si in cateva luni am reusit sa slabesc 15 kg, deci zic ca mi se potriveste stilul asta de alimentatie ...sper sa reusesc si de data asta alaturi de voi
ninha spune:
Bine ai venit, Dyanna! Daca zici ca ai slabit asa frumos, inseamna ca noi avem de invatat de la tine, nu invers!
Am intrat sa va zic ca chiftelutele alea din linte si ceapa au iesit bestiale! si cred ca daca nu uitam sa pun praful de copt ieseau si mai bune! Abia astept sa fac din nou!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
dyannna spune:
Acum sa scriu meniul de aziMD:salam sasesc,cascaval si o rosie
PRANZ:mancare de conopida cu piept de pui(o ditamai farfuria cu 2 lingurite de iaurt deasupra)
GUSTARE:portocale(3-4 buc)
CINA:la fel ca si pranzul cel mai probabil ptr ca la 19 am programare la dentistoricum eu sunt mare amatoare de conopida spre oripilarea celor din familia mea...lor nu le place nici mirosul
ymca spune:
La multi ani Puisorul si te !
Sa ai parte de o viata montignaca lunga si frumoasa, sa-ti fie drumul lin si presarat numai cu migdale crude, nuci, alune de padure si IGuri minime! Sa te bucuri la mirosul unui ananas crud si sa nu tanjesti dupa inghetata de Suceava! Si sa ramaneti aceeasi familie frumoasa!
cge spune:
Puisor, "La Multi Ani" sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta frumoasa !!
Si sa ramai mereu alaturi de noi in grupul Monti !!
Esti nascuta in aceeasi zi cu nepotica mea care isi aniverseaza azi primul an!!
Dyanna, bine ai venit !!
Deci e dezlegare la sfecla fiarta si morcov fiert ?
Dar la struguri ?
Ok, incerc sa mananc fara...
Meniul de azi e identic cu cel de ieri.
Nu stiu insa ce voi manca diseara, ca ni s-a terminat stocul de mancare gatita.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
puisorul spune:
YMCA, miss you . Multumesc de urari . As fi multumita sa am parte doar de 1% din cata fericire, sanatate si bucurie mi s-a urat azi
Dyanna,bine ai venit si spor la slabit.
Maya, apropo de shopping si total oftopic, este in Bistrita un magazinas de cartier cu haine de copii din America. Noi si doar de firma gen Next, Gymboree, absolut superbe. Daca te intereseaza vorbim pe PM sa nu bruiem fetele din slabit . Sa folosesti sanatoasa noile achizitii.
Si pt ca m-a innebunit Mon cu castanele azi m-am delectat si eu cu 100 de gr de castane coapte. Plus m-am agatat in Mall de o geanta si o bluza, "cadou" de la hazband. Diseara iesim la un restaurant indian unde am fost o singura data si am mancat cipsuri din faina de linte . Incredibil de bune dar prajite in ulei .Ma bate gandul sa caut vreo reteta mai dietetica.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii