MONTIGNAC (150) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Castanele coapte sunt abatere minora sau majora si vaccinata?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor voi ce mai mancati Monti de post ca eu nu mai pot...mananc numai prostii, mereu mi-e foame, sunt balonata si nici nu ma satur
dati-mi si mie idei ce sa mananc dimineata, pranz si seara...dar tineri cont ca si alaptez...ufffffffff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cge is asa si asa cu el...cred ca am facut asa urat de la fasolea aia verde ca altceva nu imi vine in cap...azi nu am mai luat la mine si drept urmare la prinz cumparat shaorma de pui(deja ma stie tipu de acolo si cand intru nici nu asteapta sa-i spun..spune el...de pui si fara usturoi(asta e maioneza)

larissa iti spun ce-mi tot indruga mama ca mananca de post: masline cu ceapa si paine de tarate dimineata(am cautat ca besmetica o saptamana masline ca nu mai puteam de pofta), bors de fasole(preferatu meu), soia batuta(un fel de fasole facaluita da o pus soia..asta mananca dimineata cu castraveti murati ), ciuperci la tigaie , sarmale de post cu ciuperci, fulgi de ovaz cu zeama de compot...nu mai stiu...daca imi mai aduc aminte scriu

mama mea..nush de unde o facut rost de cartea lu monti si o citit-o..cred ca pana acu nu mi-o dat atentie ca ii spuneam ca incerc sa tin asta, ashea ca atunci cand vb cu ea imi spunea ca o citit ea ca nu e bun nush ce...IMI PLACE LA NEBUNIE, ashea imi mai aduc si eu aminte daca am uitat ceva

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Neatza fete dragi!

Am intrat special sa ii urez Puisorului LA MULTI ANI fericiti si impliniti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Castanele coapte sunt abatere minora sau majora si vaccinata?

Dar de ce sa fie abatere at all? eu le-as manca fara griji, ca pe alune sau migdale, nuci, etc

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

E ziua Puishorului?! atunci LA MULTI ANI!!! Sa ne traiesti multi ani fericiti, slabanoaga si sanatoasa!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Azi am inceput cu o mica abatere, mi-am facut azi-dimineata germeni cu miere si scortisoara si cacao si i-am mancat pe paine vitastar (Larissa, asta poate fi un MD de post, daca iti place). am vazut apoi ca mierea are IG 60 deci...hm

Iar cu restul de germeni (ma grabesc sa-i termin, ca trebuie mancati in cateva zile si am prea multi) mi-am facut ciocolata: am amestecat smantana de la tzara cu capsune, cacao si vanilie, am incorporat si germenii acolo si am pus totul la frigider. n-am pus nici zahar nici miere, deci n-o sa fie dulce. dar am gustat si era buna si asa. v-o recomand. cine are poate pune sirop de agave.

Ptr pranz pregatesc fasole verde la abur peste care o sa pun niste branza rasa, si as incerca si eu chiftelele alea de ceapa. Ptr ca n-am faina de naut o sa pun pasta de linte.

La cina, fructe si seminte de floarea soarelui. Ma alimenteaza socru-meu cu seminte facute de el, cum imi plac mie, fara sare si prajite foarte putin

Voi ce mai mancati?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Neata. Pai daca e ziua Puisorului sa ii zicem LA MULTI ANI fericiti, sa va bucurati mereu de familia voastra frumoasa! In loc de bomboane asteptam migdale si alune!

Ninha, am dat pe goagal si castanele au IG 60. Da's bune rau!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Ia uitati pe site-ul asta, vaz ca se da dezlegare la morcovi si telina fierte si sfecla rosie.
http://prodieta.ro/indicele-dieta-indice-glicemic-lista-alimentelor-cu-index-glicemic-mare-mediu-mic/

Ce nu pricep din lista asta e de ce ne feream de morcov si telina,da' consumam cu incredere dovlecei.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

AH, in acelasi link vaz ca da dezlegare si la bere Deci o asteptam pe Puisor si cu o bere

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput