BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)
Raspunsuri - Pagina 8

catalina2307 spune:
Io nu mai bag nimic ca panaramele mi-au dat teapa. Nu merita sa mai fie aduse in prim plan.

ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Io nu mai bag nimic ca panaramele mi-au dat teapa. Nu merita sa mai fie aduse in prim plan. Catalina |
k, am incredere!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

adrianaady spune:
Catalina eu am incredere ca isi vor reveni majoretele tale curand
Goldi
Ingeras beta ai mai repetat? oricum joi la eco vezi sigur
Goggy felicitari inca o data pt baietel. Cum te simti ca proaspata mamica? Dar bunica cum e?
Cocolyso
Iulia asteptam vesti de la eco
Sarah

ingeras26a spune:
citat din mesajul lui adrianaady Catalina eu am incredere ca isi vor reveni majoretele tale curand ![]() Goldi ![]() Ingeras beta ai mai repetat? oricum joi la eco vezi sigur ![]() Goggy felicitari inca o data pt baietel. ![]() ![]() Cocolyso ![]() Iulia asteptam vesti de la eco ![]() Sarah ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
am facut pregnyl, beta este complet irelevant acum...
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

ariadna33 spune:
eu am un calcul cat este beta din pregnyl daca te intereseaza
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi

samira33 spune:
ariadna...ma intereseaza si pe mine calculul asta,te rog
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

ariadna33 spune:
Sami, ti-am raspuns la unguroaice
Goggy, vreau sa te felicit si aici! Sa va traiasca minunea, sa va aduca numai bucurii in viata!
Asa-i ca ai plans cand l-ai vazut prima data?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi

ingeras26a spune:
citat din mesajul lui ariadna33 eu am un calcul cat este beta din pregnyl daca te intereseaza www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** ![]() ![]() ![]() |
da, da-mi te rog.
pb e ca mie mi-a iesit mai demult beta 10 sau ceva de genul asta dupa mai mult de 10 zile de la pregnyl de 10.000, dici nu mi se elimina 1000 /zi cum se spune.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

iulia_1977 spune:
eu maine am eco ...in rest nimic nou...doar ca simt o mica durere uneori pe la ovare...dar asta-i de bine cred eu.
estradioulu creste - luni era 145 - chiar prea mult tinand cont ca am citit ca valoarea lui nu trebuie sa fie mai mare de dublu de la o zi la alta
ingeras bafta multa maine la eco...sa-ti vezi samburelu care se pare ca-i cam rusinos
pup toate fetele