BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)
Raspunsuri - Pagina 7
ariadna33 spune:
ah, georgic, aici erai! imi pare rau ca s-a dat totul peste cap pentru ca uratii au venit mai devreme... o sa fie un an nou, un nou inceput pentru tine! bafta maxima! pana atunci, bucura-te de sarbatori, asa am inceput si eu anul 2009, cu fiv...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ingeras26a spune:
Teli, nu am cuvinte...
Fetelor, eu am incetat sa sper ca este ok, sanii mi s-au detensionat.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
goggy spune:
Fetelor, va multumesc pentru gandurile bune.
Joi am ajuns si noi acasa iar acum incercam sa ne adaptam usor, usor.
Avem un baietzel de toata frumusetea ( nu ca e al meu ), care inca nu se face nervii prastie, dar il asteptam la interval...
Joi vom avea evaluarea de o saptamana cu neonatologul, sa vedem daca facem bine ce facem cu prichindelul.
Va mai tin la curent. Va pup
39+ cu
Rock68 spune:
Anca, imi pare nespus de rau pentru sora ta Poate dr D va gasi o solutie pentru ea, nu va descurajati!
Georgia, ce pot sa spun, anul care vine sper sa fie mai bun pentru toata lumea
Ingeras, tin pumnii stransi sa fie bine de data asta
Teli, multumesc tare mult pentru vorbele de incurajare, ti-am lasat un PM. Daca ai timp si dispozitie, dezvoltam subiectul pe e-mail.
Fetelor, maine ma internez la Polizu, Doamne ajuta.
Va pup si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi si cu sufletul alaturi de voi
Cocolyso spune:
Rock, desi cuvintele sunt infinit putine, sa treci cu bine peste aceasta incercare.
Iti sunt alaturi si ma voi gandi la tine, Dumnezeu sa va ajute.
Teli imi pare rau, sunt lucruri mai presus de noi care se intampla si nu vom sti niciodata de ce.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rock68 Anca, imi pare nespus de rau pentru sora ta Poate dr D va gasi o solutie pentru ea, nu va descurajati! Georgia, ce pot sa spun, anul care vine sper sa fie mai bun pentru toata lumea Ingeras, tin pumnii stransi sa fie bine de data asta Teli, multumesc tare mult pentru vorbele de incurajare, ti-am lasat un PM. Daca ai timp si dispozitie, dezvoltam subiectul pe e-mail. Fetelor, maine ma internez la Polizu, Doamne ajuta. Va pup si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi si cu sufletul alaturi de voi |
Ti-am dat mail.
Esti la serv?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
catalina2307 spune:
Teli - imi pare tare rau...
Rock - sunt cu gandul la tine....as vrea sa te pot ajuta in vreun fel....
Georgia - cine stie...poate este mai bine asa. Sunt sigura ca 2011 va fi un an bun.
anca - tb sa existe o solutie, sa fie optimista si convinsa ca va fi bine.
ingeras - lasa-le incolo de tzatzi si asteapta cumintica sa creasca betu.
Va pup pe toate si tin pumnii fetelor ramase in cursa.
Gabi_B spune:
Rock, draga mea,
sint cu tot sufletul alaturi de tine!
data viitoare o sa fie bine, o sa vezi! tb sa vezi jumatatea plina a paharului. asa a fost sa fie de data asta, bine ca exista teste care ti-au permis sa iei decizia cea mai buna pt tine, pt voi.
ai ramas insarcinata, corpul tau este primitor pt bebei, tb doar sa astepti embrionasul potrivit si sanatos, care o sa vina, fii fara grija! gandeste-te la ce va fi peste 6 luni sau peste 1 an! sa nu renunti!
te imbratisez
Gabi+20
placenta previa centrala
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 ingeras - lasa-le incolo de tzatzi si asteapta cumintica sa creasca betu. Va pup pe toate si tin pumnii fetelor ramase in cursa. Catalina |
scoate majoretele, e singura sansa sa mai iasa bine! poate scoate capul si puiul meu :)
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
goldi spune:
Teli, Rock ... poate singura alinare este ca un Dumnezeu iubitor ne-a scutit puii de o durere si mai mare decat a noastra si a preferat sa ii ia la EL cand inca nu stiu ce e cu adevarat suferinta .
Ingeras, lasa-le incolo de tzitzi ... oricum in sarcina ba se umfla, ba se dezumfla . Baga Catalina niste majorete si se rezolva
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza