BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vin si eu nu cu vesti f bune ...as putea spune chiar proaste
sambata ce a trecut am implinit 1 sapt de la oprirea procedurii FIV ..din pacate cm-ul meu a venit cu 4 zile mai devreme decat era preconizat...ceea ce a schimbat radical datele problemei

bafta multa celor ce sunt in focuri ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anca imi pare rau pt sora ta...offf asa mare era chistul ala? Incredibil
Georgic imi pare rau draga mea, nu e bai, faci la anul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

nu se vede nici azi, la fix 4 sapt si 6 zile (calc de la ovulatie).
cred ca ma intorc de unde am plecat...

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Anca ce s-a intamplat cu sora ta?
De ce natura sunt chisturile?
Eu zic sa nu disperati si cand vine Dr D, sigur se va gasi o solutie.
Imi pare f rau, suna-ma oricand.
Georgia , sa iti dea Dumnezeu putere.
Ady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

anca imi pare tare rau pentru sora ta...sigur dr D are o rezolvare la toate problemele astea ale noastre

georgia capul sus si vezi partea plina a paharului, vei deschide anul 2011 la gravideala

ingeras acum e foarte important sa gandesti pozitiv , poate e prea devreme sa vada ceva, bhcg e in crestere?
ce dr ti-a recomandat pregnyl pentru sustinere?
incearca s-o rogi pe cristina sa-ti faca rost. am vazut in lista lor de preturi ca administrarea de pregnyl e 50 lei. sigur te va ajuta.

cata, ady

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_1977

anca imi pare tare rau pentru sora ta...sigur dr D are o rezolvare la toate problemele astea ale noastre

georgia capul sus si vezi partea plina a paharului, vei deschide anul 2011 la gravideala

ingeras acum e foarte important sa gandesti pozitiv , poate e prea devreme sa vada ceva, bhcg e in crestere?
ce dr ti-a recomandat pregnyl pentru sustinere?
incearca s-o rogi pe cristina sa-ti faca rost. am vazut in lista lor de preturi ca administrarea de pregnyl e 50 lei. sigur te va ajuta.

cata, ady

iulia

Tutunaru mi-a prescris (de fapt el mi-a spus sa iau din mom in care vad ca e intrauterina, dar eu am facut pe riscul meu inainte).
O sa vedem joi, oricum pana atunci nu tb sa mai fac.
El mi-a spus sa nu ma ingrijorez inca, daca nu se vede joi, atunci e nashpa...

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Anca, imi pare tare rau pt sora ta, chiar intrebam pe la aspirante de voi . Trebuie sa existe o rezolvare, sunt sigura, dr D o sa gaseasca o solutie. Eu va pup pe amandoua si va doresc multa putere in continuare

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Rock , poate e tardiv dar acuma am vazut prin ce incercare grea treci.
Vreau sa-ti spun ca si eu am pierdut luna trecuta un baietel, la 18 saptamani, obtinut greu dupa 6 fivuri .Deocamdata nu stiu cauza opririi in evolutie .Am facut avortul la Sp Polizu si in afara de faptul ca nu e lux , pot spune ca profesional au fost mai mult decat ok.Eu am avut ceva probleme de la o placenta aproape previa dar au fost pe faza si am ramas intreaga.
Despre varsta , te rog nu te gandi la asta ,eu am 43 de ani si cu toata suferinta prin care am trecut ma pregatesc sa o iau de la capat.
Multa sanatate si nu-ti pierde speranta !
Trebuie sa reusim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

ingeras
te asteptam joi cu vesti bune , o sa vezi ca o sa fie bine !!!
georgia
teli
imi pare tare,tare rau,sa mergi inainte cu speranta ca se poate!
Daca nu iti este greu poti sa-mi spui care este tratamentul norocos dupa 6 incercari?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ingerash, sa stii ca la 5 sapt fix la mine nu s-a vazut decat unul din saculeti si era tare mic, cred ca avea 2-4 mm, am facut eco la dr.T care stii ce ecograf performant are... abia peste 4 zile s-a vazut si celalalt saculet. Si la mine a fost fiv deci stiam exact ziua conceptiei. Doamne-ajuta pentru joi, iti tin pumnii!

Teli, nu te-am mai vazut de ani de zile pe forum, imi pare rau sa te revad in asemenea imprejurari... te imbratisez si iti doresc multa putere sa mergi mai departe, vad ca esti o persoana puternica si te admir pentru asta!

mult succes fetelor care sunt in plin tratament! sunt si eu o admiratoare a subiectului vostru , mai din umbra, asa

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput