BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianaady spune:
Iulie stai excelent cu foliculi estradiolul e f bun, bravo.... vorba Catalinei esti pe val
luck spune:
Fetelor ,
va rog frumos luminati-ma si pe mine , sa inteleg ca foliculii de care vorbeste Iulia sunt cei antrali , iar analiza estradiolului este obligatorie inainte de a incepe tratamentul la dr D?
Multumesc !!!
adrianaady spune:
Luck da sunt foliculi antrali, si intotdeauna inainte inceperii stimularii se dozeaza estradiolul
luck spune:
adrianady
sa inteleg ca daca stai prost ci foliculii antrali teoretic poti sa amani fiv-ul la o luna mai buna?
Presupun ca si cu estradiolul e acelasi lucru , daca e prea mare cu nu incepe tratam sau se incepe mai tarziu(nu din z2) cand estradiolul a scazut?
adrianaady spune:
Luck cu foliculii antrali nu prea ai de ales, in functie de rezerva ovariana ai mai multi sau mai putini, si asta nu se prea schimba de la o luna la alta.
Iar cu estradiolul... nu stiu sa fi oprit pe cineva de la fiv, de fel ei dau diphe din z21 astfel incat la inceputul stimularii sa fie micut. Desi nu stau roze cu rezerva tot protocol lung voi face,ar fi cel mai bun spune dr D.
catalina2307 spune:
Pai cred ca dovada este Denii mic.
Poate intr sa ne povesteasca mai multe....cate ovocite, cati embrioni, de cate zile...
Hai Denii, ajuta fetele aflate in aceesi situatie sa fie optimiste.
ancadragoman spune:
Gata sora mea a intrerupt procedura,vineri a mers sa faca estradiolul si la eco au vazut ca au reaparut chisturile pe ovare,unul dintre ele de 8 cm .Acium trebuie sa o vada doctorul si poate o opereaza desi nu garanteaza nimeni ca ii salveaza vreun ovar.Eu ii pot dona ovule?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ingeras26a spune:
Iulia, Sarrah, bafta multa!
Anca, imi pare rau pentru sora ta.
Eu am fost vineri la eco (4 sapt si 3 zile) si inca nu se vedea nimic, ma duc iar azi. Azi as avea 4 sapt si 6 zile. Sper sa se vada. Sanii inca ma dor, somn imi e, deci sper sa fie bine.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Fetelor, are cineva Pregnyl? nu se mai gaseste pe piata si daca sarcina este ok, trebuie sa fac.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)