BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia_1977 spune:
si-am scapat si de moderare
ma simt membru cu drepturi depline acum
cata pune-mi te rog poza la panou de onoare
catalina2307 spune:
Ce poza femeie? Unde poza, care poza.
Aaaaaaaaaaa, tu vrei la listuta norocoasa. Pai spune-mi ce vrei sa scriu.
iulia_1977 spune:
da draguta in listuta vreau
uite acus vine si poza "sarcina obtinuta natural 2008 finalizata cu avort spontan 6 sapt.; 5 IUI nereusite, endometrioza si ovare de portelan, FIV 1 Biogenesis cu dr D."
ingeras26a spune:
Am venit cu vesti proaste:
Nu se vede sarcina nici azi, ceea ce ne lasa 2 variante:
- extrauterina
- intrauterina oprita din evolutie
Luni tb sa fac beta sa vad cum e si daca o sa fie mare, e extrauterina. Pregnylul se metabolizeaza pana atunci. Daca beta e 0 sau f mic, atunci e intra op din evol. Peste o saptamana eco din nou, daca nu am avort pana atunci. Din experienta acumulata, undeva spre sfarsitul saptamanii viitoare voi avea avortul.
Va pup.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Goggy felicitari inca o data pt baietel. Cum te simti ca proaspata mamica? Dar bunica cum e? |
Multumesc inca o data
Acum ma simt bine dar am trecut prin oaresce depresii, alea de cica te apuca atunci cand ramai fara placenta. Asa cum zicea o doctorita in maternitate, plangi si ca bate vantul.....
Mama? E fiarta...De cand am iesit din marernitate nu a trecut decat o data pe la noi pt ca e sotul meu in concediu. O sa mai vina o data maine sa ne faca de papa....bun pretext.....dar de saptamana viitoare cred ca va fi abtipild, nu mai am nici o sansa
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 Goggy, vreau sa te felicit si aici! Sa va traiasca minunea, sa va aduca numai bucurii in viata! Asa-i ca ai plans cand l-ai vazut prima data? |
Sincer? Ma asteptam sa plang, in schimb m-a pufnit rasu'.....la cat de mic era, facea un scandal atat de mare si cu o voce asa simpatica....nu m-am putut abtine
ariadna33 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
Sincer? Ma asteptam sa plang, in schimb m-a pufnit rasu'.....la cat de mic era, facea un scandal atat de mare si cu o voce asa simpatica....nu m-am putut abtine MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
imi inchipui ce scump era, mic si galagios
lasa ca se face el mare! sa vezi atunci ce galagie va face!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
sarrah spune:
ingeras - imi pare rau...poate totusi mai exista o sansa sa
fie bine...
iulia - cum esti ? cum stai cu endometrul si estradiolul ?
eu, stau f prost...endo a scazut de la 6,5 cat a fost joi la 6,4 astazi...se pare ca endometrul meu nu creste cd sunt inhibata...ultima luna cd a fost masurat era de 7, 5 in ziua ovulatiei.
pupici tuturor !
adrianaady spune:
Sarah mai e ceva timp pina la et, situatia va fi mai buna data viitoare la eco, ai incredere
Goggy o si vad pe bunicutza lipita de bebe Felicitari pentru familia voastra frumoasa Si asteptam pozici
Catalina
Iulia tu ce vesti ai?