BIOGENESIS FERTILITY CENTER(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

si-am scapat si de moderare
ma simt membru cu drepturi depline acum
cata pune-mi te rog poza la panou de onoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ce poza femeie? Unde poza, care poza.
Aaaaaaaaaaa, tu vrei la listuta norocoasa. Pai spune-mi ce vrei sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_1977 spune:

da draguta in listuta vreau

uite acus vine si poza "sarcina obtinuta natural 2008 finalizata cu avort spontan 6 sapt.; 5 IUI nereusite, endometrioza si ovare de portelan, FIV 1 Biogenesis cu dr D."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Gata. Esti tocmai buna de gravideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am venit cu vesti proaste:
Nu se vede sarcina nici azi, ceea ce ne lasa 2 variante:
- extrauterina
- intrauterina oprita din evolutie

Luni tb sa fac beta sa vad cum e si daca o sa fie mare, e extrauterina. Pregnylul se metabolizeaza pana atunci. Daca beta e 0 sau f mic, atunci e intra op din evol. Peste o saptamana eco din nou, daca nu am avort pana atunci. Din experienta acumulata, undeva spre sfarsitul saptamanii viitoare voi avea avortul.

Va pup.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Goggy felicitari inca o data pt baietel. Cum te simti ca proaspata mamica? Dar bunica cum e?

Multumesc inca o data
Acum ma simt bine dar am trecut prin oaresce depresii, alea de cica te apuca atunci cand ramai fara placenta. Asa cum zicea o doctorita in maternitate, plangi si ca bate vantul.....

Mama? E fiarta...De cand am iesit din marernitate nu a trecut decat o data pe la noi pt ca e sotul meu in concediu. O sa mai vina o data maine sa ne faca de papa....bun pretext.....dar de saptamana viitoare cred ca va fi abtipild, nu mai am nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Goggy, vreau sa te felicit si aici! Sa va traiasca minunea, sa va aduca numai bucurii in viata! Asa-i ca ai plans cand l-ai vazut prima data?

Sincer? Ma asteptam sa plang, in schimb m-a pufnit rasu'.....la cat de mic era, facea un scandal atat de mare si cu o voce asa simpatica....nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Goggy, vreau sa te felicit si aici! Sa va traiasca minunea, sa va aduca numai bucurii in viata! Asa-i ca ai plans cand l-ai vazut prima data?

Sincer? Ma asteptam sa plang, in schimb m-a pufnit rasu'.....la cat de mic era, facea un scandal atat de mare si cu o voce asa simpatica....nu m-am putut abtine

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

imi inchipui ce scump era, mic si galagios
lasa ca se face el mare! sa vezi atunci ce galagie va face!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

ingeras - imi pare rau...poate totusi mai exista o sansa sa
fie bine...

iulia - cum esti ? cum stai cu endometrul si estradiolul ?

eu, stau f prost...endo a scazut de la 6,5 cat a fost joi la 6,4 astazi...se pare ca endometrul meu nu creste cd sunt inhibata...ultima luna cd a fost masurat era de 7, 5 in ziua ovulatiei.

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sarah mai e ceva timp pina la et, situatia va fi mai buna data viitoare la eco, ai incredere
Goggy o si vad pe bunicutza lipita de bebe Felicitari pentru familia voastra frumoasa Si asteptam pozici
Catalina
Iulia tu ce vesti ai?

Mergi la inceput