Legarea trompelor sau sterilet ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

La mine alegerea a fost cam asa:daca la Edy faceam cezariana urma legarea trompelor,daca nu - sterilet Mirena.
Pt ca slava cerului nu s-a impus cezariana sunt posesoarea unui sterilet de 3 ani si 8 luni,pana acum n-am avut probleme,e adevarat ca fac control (eco transvaginala) de 2 ori pe an . Eu nu am avut nici un fel de probleme ginecologice inainte ,uter fibromatos chisturi ovariene sau ceva de genul.
Martutza daca as fi in locul tau as opta pt legarea trompelor,parerea mea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Andra ..eu chisturi am de la 17 ani ,cand dr mea de atunci a zis ca in afara de tratament imi recomanda sa-mi incep viata sexuala...din pacate am ascultat-o prea tarziu
De mers la control de doua ori pe an...nu cred ca ma voi tzine.Acum 2 ani am fost internata cu suspiciune de tumoara renala,s-a dovedit a fi un chist pe rinichiul drept si o malformatie care nu putea fi vizualizata ecografic...de atunci nu am mai fost la control desi trebuia sa merg la 6 luni ...nu am timp de mine...nu gasesc resurse......deci pentru linistea mea ajung la concluzia ca legarea e cea mai recomandata ...la gineco merg dar la 1 an -1 an si ceva...asa ca sper sa nu se permeabilizeze ca la Rocs (parca asa o chema pe fata din Ploiesti care a facut a treia cezariana cu trompele "asa zis legate" ).

O zi frumoasa.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui martutza
Ralooka stai pe faza si sigur vei lua decizia cea buna.
Mai distrat cu "baloanele umflate"...ce varsta are Alex? Al meu are 3 ani si 8 luni si acum vreo 2 luni la Carrefour vazand cutiile cu prezervative m-a intrebat ce sunt...raspuns rapid si stupid : pastile de oameni mari ...raspuns de copil istet: "Mami, pai tati e bolnav? ca a luat si el o cutie si a pus-o intr-o zi in sertar" ...si zau ca nu vreau sa ii dau detalii de acum nici lui nici sorasii..la mine vine fetitza pwe 16 si vor locui in aceeasi camera cativa ani pana luam o casa mai mare...deci trebuie sa fiu fff atenta.
in alta ordine de idei: Bun venit in "secta despre copii" . Sigur te vei simti bine (chestia cu secta o zicea cineva acum cativa ani si m-a distrat fff tare, ce limitata e lumea)

Alexul meu are un an si 7 luni si e un entuziast scormonitor prin toate cele... de aia imi e teama sa las ceva prezervative la indemana, nu doar ca le umfla, dar e in stare sa le si inghita.

Multumesc de primire, chiar gasesc site-ul foarte interesant, iar forumul vad ca e activ mereu.

A venit fetita? Cum e cu doi copilasi?

Mami de Alex, de Fufu + Pisichitza si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z_nicoleta spune:

salut fetelor, eu am nascut in ianuarie al 2 lea copil , prin cezariana si am optat pt legarea trompelor......decizie care o regret enorm ; la 2 luni dupa nastere mi-a venit menstruatia 3 zile, iar urmatoarele luni mi-a venit doar o singra zi pe luna + bufeuri+ seri nedormite+ dureri de cap la ceafa+ indispozitie.....practic am intrat la menopauza; am vorbit cu dr ginecolog si mi-a spus ca nu are legatura cu legatul trompelor , am fost la endocrinolog si mi-a zis ca hormonii sunt in parametrii normali dar ca am simptomele unei menopauze precoce si ca acespe simptome pot fi de la ligaturarea trompelor ; deci pe cine s acred pe dr ginecologi sau endocrinologi ; oricum pana acum ...deci de 8 luni de zile eu ma confrunt cu mari probleme - lipsa menstruatiei , bufeuri, dureti de cap, depresie, nopti nedormite - si dau vina pe ligaturarea trompelor, ma invinovatesc in fiecare zi , fiecare ora , sufar cumplit .....deci va dau un sfat , ca s anu treceti si voi prin ce am trecut eu , nu faceti ceva ireversibil ca legaturarea trompelor pt ca daca apar probleme sa nu va invinovatiti pt decizia luata;
va rog deasemenea daca puteti sa-mi dati si voi un sfat sa o faceti pt ca nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac

Mergi la inceput