Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

am fost plecati
aia mica e o dulce.....................
aAMR 9 zileeeeeeeeeeee

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Sper sa treaca repede astea 9 zile!Sa nu ne uiti si sa vii ne povestesti cum e sa fii mamica, asta daca o sa mai ai timp.toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Buna dimineataaaaaa!
Poftiti la si la o zacusca. De azi incepe Postul Craciunului,dar dupa vreme parca vine Pastele.Peste 6 saptamani si .Poate anul asta imi aduce si mie un in sacul lui.
Pogonici la tine vine Craciunul peste 8 zile .
O saptamana excelenta tuturor si un post usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

vreau sa treaca timpul cat mai repede nu mai am rabdareeeeeeeee

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Am intrat sa va doresc sa aveti un POST USOR, fara ispite, iar daca vor fi sa le putem invinge!

www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie15.htm" target="_blank">Aici aveti Sinaxarul de azi!

pogonici nu mai ai mult si o luati acasa pe printesa!
Vor trece si zilele astea. Stiu ca esti nerabdatoare.

Merg sa ma pregatesc s-o i-au pe Ioana de la gradinita!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Maai, ce liniste pe aici...
Ioanact, multumiri ca esti mereu alaturi de noi toate cu o vorba buna! M-am uitat pe pozele de la botez, sunt superbe. Ce de copilasi si atat de frumoooosi. Sa va traiasca toti, sa va bucurati de ei, sunteti fericiti! Doamne ajuta!

Pogonici, mai e putin... Bunul Dumnezeu va va ajuta in continuare, sa va incredeti in El, ma bucur pentru tine!

Pup toate fetele cu drag, as vrea sa va spun ceva si despre mine, dar nu am noutati, Dumnezeu sa va ajute in toate si, cu voia Lui, sa auzim multe vesti frumoase in continuare!

TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Am uitat, ma iertati...
POST USOR SI BINECUVANTAT si de la mine!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna fetele

Imi pare rau ca nu v-am mai dat vesti despre mine. Am bucuria sa va anunt ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu o sarcina foarte frumoasa si plina de bucurii.

Am un baietel de 24 saptamani si 3 zile.

Va doresc post usor, multa rabdare si credinta!!!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +24
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Speranta2008, sarcina usoara in continuare ,ce veste minunata acum la inceputul postului. daca ai timp, da cateva detalii despre cum ai obtinut sarcina, sa incurajam fetele care sunt in asteptarea marii minuni.

Ioanact, sa va traiasca finuta, tiza mea Mara, sa fie sanatoasa, ca de frumoasa este. admirat si printesele tale, mai ales rochia Ioanei si La multe luni si ani micutei Justina

Livsy si sa-ti ajute Maica Domnului sa ne dai vesti bune cat de curand.

Pinuta, multumim de bunatatile servite (exact asta am mancat de dimineata) si de urari.

Nike, sanatate puiului tau si sa creasca bine si frumos. o imbratisare calda

Aristica, post cat mai linistit, daca te-ai hotarat sa tii. sa stii ca nu este asa greu (culinar vorbind), cu gandurile si vorbele e mai greu

Noce, multumim de intrebare, fluturasul este spre bine, aproape a trecut varicela, intr-o saptamana reluam gradinita (spre marea ei bucurie).

va doresc sa aveti un post linistit, dragutelor, cu bucurie in suflete si cu cat mai multe "intalniri" la rugaciune.

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna tuturor

Cipicah ma bucur ca ne scrii. Te mai asteptam ca intotdeauna ne dai sfaturi bune si ne scrii asa frumos.

Livsy te asteptam cu vesti bune. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu si te asteptam sa ne scrii cat de des poti.

MaraAnisia ma bucur ca fetita ta e bine. Sa va ajute Maicuta Domnului.

Speranta te asteptam sa mai scrii. Felicitari pentru baiat ma bucur ca esti bine.

Nike sa-ti traiasca baiatul si tu sa ai sanatate, putere si rabdare sa-l cresti.

Ioanact sa-ti traiasca finuta si la cat mai multe (multi). Multumim ca ne scrii.

pogonici mai ai putin si gata iti aduci fetita acasa. Sa va ajute Bunul dumnezeu.

Pinuta ma bucur ca ne scrii si sa te auda bunul Dumnezeu sa ne aduca tuturor o veste buna de Craciun

Va doresc si eu un post usor si binecuvantat.

Va rog sa va rugati si pt mine maine. Va multumesc. Stiu ca va rugati am simtit de atatea ori rugaciunea voastra.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput