Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Dupa ce-am trimis mesajul mi-a sarit in ochi, semnatura Theiutei, ca Nicolas e bobocel de clasa I. Ce-a crescut!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Va multumesc foarte mult. Ma gandesc serios ca de luni sa incep Postul. Pentru mine ar fi prima data cand as tine un Post intreg. Vorbesc la viitor, caci am in cap sa incerc, dar nu stiu daca voi reusi. La noi sansele sunt infime pe cale naturala, dar pana ne vom hotari pentru cel de-al treilea FIV, speram la o minune.

La Multi Ani! fetitei Nectaria!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

alina...daca ai stii cat de mult ma bucur cand pot da un exemplu bun si celoralti de langa mine...sa le zici acelor persoane daca cred in DD si in minunile sfintilor sa creda ca intro zi va bate la usa DD si li se va trimnite minunatul dar triimis de DD..un

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

La multi ani Nectariei( cu doua zile intarziere).
Acusica o aduci acasa!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Va servesc cu o prajitura si un de suc, pt ca astazi, Justina mea draga implineste sapte lunite!

Dupa cum v-am zis in mesajele anterioare, ieri am botezat-o pe Mara - finuta noastra!

Aveti aici cateva poze, daca vreti sa le vedeti!

Dupa ce se trezesc fetele vom merge la o onomastica.

Vad ca nu e postat sinaxarul.
Vi-l trimit eu.

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1289710800" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

Mergi la inceput

La multi ani Iustinei si sa creasca mare si sanatoasa!Foarte buna prajitura.Sa va traiasca si finuta ca e o dulcica si seamana bine cu nasa ei.
Fetelor e o liniste pe aici ca ma ia.
Pogonici ce face micuta?Cred ca nu te mai poti dezlipi de ea de nu mai dai pe aici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pinuta

La multi ani Iustinei si sa creasca mare si sanatoasa!Foarte buna prajitura.Sa va traiasca si finuta ca e o dulcica si seamana bine cu nasa ei.

Multumim!
Zici ca seamana cu mine?

Mergi la inceput

Chiar foarte bine, doar esti mamica spirituala nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Doamne ajuta!
scuuze ca intru f rar, dar Sebastian imi cere sa fiu permanent cu el.fiin f mic, inca sunt mama cangur,adica sta,mananca,rade, se joaca numai pe mine, tot acolo doarme.

pogonici,
landoul e f bun, dar daca ai 40 de kg cu tot cu ambalaj,ca min, este f greu si incomod.de cate ori il pun pepuiutacolo, trebuie sa fiu atenta sa nu ii fie frig. ub port bebe iarna e mai bun, iar landoul pt zilele mai calduroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriancic

multumesc muuult!!!!
inca nu sunt casatorita
sunt ortodoxa

Doamne ajuta si bun venit,Adriancic!
Cu mare dragoste te vor pomeni binecuvantatele doamne la rugaciune,precum si nevrednicul de mine,pentru a te uni in Hristos cu alesul inimii tale.
Dupa ce vei incepe sa traiesti in binecuvantare,negresit te vom pomeni si pentru zamislirea pruncilor mult doriti.

Mergi la inceput