Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
La multi ani Mateiasi!
Socrate ma bucur enorm pentru voi!!!
Eu am fost ieri la eco - placenta s-a ridicat insa colul s-a scurtat. Au facut schimb de probleme. Am 2 cm numai si-ar mai trebui sa ma mai tina 3 luni de zile. Acum 6 saptamani avea 2.99, in ritmul asta, eu sper sa nu nasc in 4 saptamani, desi e bun si-atunci. Am inceput sa sper sa ajung cu bine si la 32 de saptamani. Stiu ca trebuie sa fiu mai optimista insa nu ma pot controla. De la Patrick oricum am ramas cu ideea ca nu sunt in stare sa duc o sarcina pana la capat. Si greu mi-o pot scoate din cap.
Cauza - n-am nici o idee, de 2 luni am lasat-o mai moale, stau numai in pat, am renuntat la plimbari, la vizite, la tot. In afara de stat 8 ore pe scaun la servici si de facut o mancare, spalat un vas din cand in cand, chiar nu fac nimic. Ma mai solicita Patrick insa nu e chiar exagerat. Nu-l ridic in brate, nu mai alerg cu el...
Oricum , ieri in tren m-a busit plansul, ca se si uita lumea la mine ca la masini straine, si mi-am zis ca asa emotii mie nu-mi mai trebuie. Daca aveam vreun dubiu, de-acum nu mai am nici unul, nu mai incerc sa-l fac pe-al treilea. Poate sa adopt, insa insarcinata nu mai vreau sa fiu.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Alysh spune:
Of mai Doloress, scumpa mea, va fi bine, iti promit!!! La Vlad am avut col de 2 cm de la 5 luni si uite am dus-o la capat. Te inteleg f bine, si eu am avut atatea pb la prima ca am trait spaima si la a 2-a, deci si eu mi-am propus exact ca si tine daca voi mai avea curaj, o sa adopt, dar de gravideala sa nu mai aud. Te pup si stai cumintica, fii optimista si Dumnezeu te va ajuta!
cleo78 spune:
doloress, pupaturi si de la noi. Emotiile sunt exacerbate hormonal, de la sarcina, dar si de la eco, de la dr etc.
Cat despre col, e normal sa fie mai scurt si mai 'cooperant' la 2a sarcina, nu crezi? Mai tii minte pe Simonacip la sarcina cu bb2 cu col deschis prin sapt 32 si nascuta tot dupa termen?
Ideal ar fi sa nu faci efort, si sa stai cat poti linistita -desi e greu cu puiul miscaret. Hai ca nu mai e mult. Un pic de gandire pozitiva din partea noastra.
Adriana_78 spune:
Da, si apropo Simona, Simona, mami pe unde esti? Sunteti bine? si burtica?
Doloress, pai parca mai ieri pov. ca jucai fotbal cu Patrick!
Fii optimista si sunt sanse sa duci sarcina pana la capat!
Adriana
aldaesme spune:
Si eu am circulat cu col deschis vreo doua luni. Sunt sigura ca as fi dus la termen sau poate peste termen sarcina insa am fost indusa ca circulam cu dilatatie de 4 cm fara sa-mi fac griji si deja era prea mare pericolul de infectii. Prin urmare Dolores noi suntem aici pentru sprijinul moral, de fizic ai tu grija si ducem sarcina impreuna pana la sfarsit!!! Ok?!!!
Esme
socrate spune:
Dolores sa stii ca numai prin simpla putere a vointei tot obligam colul ala sa reziste. Ne concentram toate sa duci la bun termen sarcina. Apropo...mie mi-a zis cand eram insarcinata ca statul pe scaun e solicitant, de asta m-a consemnat la domiciliu brusc.
Iti tinem pumnii si concentram energia pozitiva
Lorich spune:
Doloress hai ca atata concentare aici, parca te vad ca pe Simona, peste termen, rugandu-te sa nasti...si acum imi amintesc de Simo cu dopul ei...
Socrate ce vesti bune ne-ai dat azi! Super super! Pupam Sebi dulce, mai pune si tu o pozica, acolo!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+
Reallaura spune:
Buna fetele
Intru si eu rapid, v-am citit in fuga
Lumida da, sper s ane vedem in IOR. Ma bucur ca ati gasit si v-ati mutat. spor la treaba!
Socrate ce ma bucur ca merg lucrurile asa bine cu Sebi.in fine, era de asteptat, dar in sfarsit se intampla!
Doloress sper sa mearga bine totul in continuare...hai ca te-au incurajat fetele cu experientele lor, mai bine decat pot eu sa o fac!
Adriana Sis e ok, ms de intrebare, cam ocupata cu sv, fuge de colo colo dupa copii...poate cand intra in prenatal mai da si pe la noi.
Simo, Esme deja stiu sa se imbrace/dezbrace?? wow, pai atunci ar trebui sa trecem si noi la antrenamente.
Ali draga mea, ce surpriza frumoasa pregatesti pentru Stef!! sa vezi ce se va mira lumea de asemenarea dintre ei fiind ambii pe aceeasi poza! ce bine ca ne-am vazut ce bine a fost! cand mai reusim??? pun si poze, cum nu, dar cred ca maine dimi
Esme mari minuni faci tu cu mainile alea ale tale! Spor la tricotat in continuare
[red]
Adriana_78 spune:
Lorich, deci mai e un pic si vine micuta Ana Isabela, frumos nume, sa fie sanatoasa si norocosa
Victoria_mami spune:
Doloress te pup cu mare, mare drag si iti doresc tot binele din lume si iti doresc sa duci sarcina bine. Imi pare tare rau si de diabet... stiu de la Victoria cat e de greu, desi noi suntem in extrema cealalta...
Socrate, uite ca nu e asa grav. Ma bucur mult de tot sa citesc ca merge bine terapia.
Eu va citesc, pe sarite, e drept, ca nu ma lasa Victoria deloc, plus ca sunt super obosita. Ne trezim o data pe noapte sa ii dau sa manance, sa nu ii scada glicemia si azi noapte sa va mai spun ca s-a trezit la 1:30 (si noi ne-am pus in pat la 12:30, daddy si eu) si a stat treaza pana la 4 .
Joia trecuta iar m-am certat cu dr. (rezident) de la endocrinologie dupa ce eu i-am explicat vreo 10 minute ca Victoria nu bea lapte, ea s-a dus si a sunat dr. si a venit inapoi cu solutia salvatoare "A zis dr. sa-i dau lapte la 2 dimineata (dei, nu la 1 sau la 3 cadn se trezeste ea de buna-voie, ci sa pun eu ceasul sa sune la 2 si sa o trezesc)!" Instantaneu mi-a crescut tensiunea, si am urlat la ea. Am intrebat-o de ce isi iroseste timpul ei si nervii mei sa vina sa vb. cu mine daca tot nu asculta ce zic!!! Nu stiu ce sa zic, zau daca nu parca-s batuti in cap! M-am ridicat de oe scaun si i-am zis lui Daddy ca eu tre' sa ies de acolo, ca imi pierd cumpatul. Victoria, normal ca nu m-a lasat sa ies afara sa ma calmez, asa ca am luat-o in brate si m-am plimbat cu ea prin camera de asteptare, incercand sa ma calmez. Fetelor, dragelor, va spun cu toata sinceritatea ca mi-a fost frica ca o sa fac infarct. Simteam ca o sa imi explodeze inima, nu mai am rabdare cu ei, stiu ca am exagerat, dar ei imi tot spun ca optiunile sunt: Lapte sau tub in burta prin care sa-i bag eu laptele noaptea! Pe cuvant ca am impresia ca clachez, nu mai am rabdare nici macar cu Victoria, daramite cu ei... asta e, acu' sa vedem ce urmeaza maine (saptamana asta mergem miercuri), sper ca macar sa incepem urmatorul ciclu de citostatice. Va pup pe toate, va iubesc si va multumesc. Sora-mea merge la Bucuresti la Ambasada maine, sa vedem ce rezolva, ca dureaza 5 zile. Tineti-ne pumnii, va rog, ca abia astept sa vina sa am si eu un pic de ajutor.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!