Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
Doloress spune:
Simonix bafta cu scoala, mai mult voua parintilor ca vad ca Robertelul se adapteaza imediat.
Si noi stam in cumpana daca sa-l dam la gradi cea mare...ma apuca raul cand am gandesc ca nu o sa mai stea nimeni dupa el sa-l hraneasca, e singura chestie care ma macina. Desi si la doamna noastra invata multe lucruri, au programe educative, a invatat si el sa se imbrace / dezbrace singur cat de cat (se duce singur la baie, isi da chilotii jos, face pipi, ii pune la loc), cu strampii numai are probleme. Dar as vrea sa-l vad ca invata franceza si engleza cum trebuie. Asta e plusul la gradi cea mare.
Lumi imi pare bine ca ai gasit ce voiai! Multa sanatate Cristianei si adaptare rapida! Imi pare rau de deget...
V-am pupat, ma duc azi la eco sa vad daca s-a ridicat placenta.
Mi-am facut cererea de concediu... pe 31 decembrie termin cu munca, wow, ce putin mai e!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Lorich spune:
Gabi reclama pe minimax n-am vazut-o, noi am luat din carefour, prima data un pachetel cu 4 culori si o masina de scos forme (gen carnat, lungi) la 19,99 lei; cam mult, oricum la cat de incantat a fost Robert....apoi am constat ca desi sunt zeci de feluri de plastelina de aia, nu poti lua doar plastelina, te forta sa iei si aparatul d eforme; dar am gasit in Cora, alta firma, pe ele scrie "play dough", dar nu vad alta firma, ceva frantuzesc, 14 cutii de plastelina (cantitatea dubla sau tripla in borcanel fata de celelalte), adica 1 metru plastelina De ieri ne jucam cu juma de cutie....crapa matele.
Ce funny e Raducu cu ale lui perle.
Noi, la domiciliu, lui Robert iar i s-au agravat secretiile, avea o stare super nasoala, am chemat pediatra acasa, din fericire nu e nimic pulmonar sau bronsic, doar secretii pe trahee. Dar urat episod, cu febra mare, cu tuse de cosmar, nopti nedormite...in pauzele dintre stari proaste canta, zice poezii, o striga pe Miss Tininitza... mergem inainte, pe burta, da' mergem.
Simonix bafta in noua etata a lui Robertzone!
Alysh masina de pompieri care face forme e un cadou de la prietena lui Robert, Iasminutza.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 31+
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 daca gasesti fir de matase, ia si mie glumeam, caut un fir mercerizat, astea pufoase se fac urate repede la spalari repetate. Pe de alta parte, pot sa iau acryl, il pun in 3, iese mai gros dar pt o fusta closh nu cred ca e o problema daca sta mai rigid -cred ca are o alta tzinuta. |
Nu stiu ce sa zic, firele pufoase pe care le am eu rezista bine, adica si pentur oameni mari...pe de alta parte daca azi ii faci lui cleo o rochita pentru sezonul asta crezi ca la anu' o sa o mai poarte?
Eu i-am facut fetei anul trecut o hainuta super din fir din asta semitors lana 85% restul acryl. Ii era mare atunci dar la purtat acu' e din nou in purtare si inc anu a patit nimic desi s-a intalnit si cu masina de spalat.
Plus pulovarele din lana netoarsa pe care le am de ani de zile si tot bine arata. Drept e ca unele din ele au scazut in dimensiuni (si nu doar ca m-am marit eu). Adevarul ca asta e singura mea frica cu firele de lana mercerizata sau nu, ca la un moment dat gresesc si fac miniaturi din ele
Si firul asta blanita, cel putin asta pe care il am eu face super bine fata la spalari...aceeasi hainuta mai sus pomenita are marginile cu "blanita" din asta.
Apropo de firul de matase ultima data in Romania mi-am luat. Si firul verde cu inflexiunile lui tot din Romania l-am luat. Aici ceva similar e de 4x mai scump fiindca belgia nu prea produce fire, pe cand firul ala e produs in romania.
esme
melly23 spune:
seara buna! si eu pe aici, vad ca dezbateti care cum se imbraca, la copii ma refer, of cource amy inafara de pantalonii jos si sus, la fel cu chilotei sau dresul si cun hanorac cu fermoar, nu nasturi sau bluza simpla, nu prea mai da si de alte chestii utile in categoria dezbracatului, baaaaa, la sosete mai coopereaza
gabitzam spune:
Luminel, sa va fie de bine mutarea si aranjatul! Sa reusesti repede sa te adaptezi si sa-ti aranjezi lucrurile.
Am vazut niste poze frumoase foc cu o fetita tot asa frumoasa, Julia lui Lilly.
Alysh spune:
[green]Fetele, am si eu o rugaminte imensa. Are cineva timp sa-mi faca si mie un colaj de doua poze? adica din doua poze sa fac una singura pe care sa o pun pe un tort. sau sa-mi explicati pasii ca am deschis adobe photoshop si mi-am prins urechile.
Vreau sa-i fac surpriza sotului de sf Stefan si sa pun poza cu el cand era mic si Luca pe tort. Help, Help! Astea ar fi pozele
Ta-su si fi-su
gabitzam spune:
Alysh, eu as putea, dar din pacate doar de acasa, nu am la servici ce-mi trebuie. Cat e de urgenta treaba?
Alysh spune:
citat din mesajul lui gabitzam Alysh, eu as putea, dar din pacate doar de acasa, nu am la servici ce-mi trebuie. Cat e de urgenta treaba? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Saru'mana mult Gabitam Nu e deloc urgenta, cand poti, si intr-o saptamana si in doua. Multumesc din suflet!!!
socrate spune:
Buna fetele
Vreti noutati? Chiar daca nu, uite ca vi le zic.
In primul rand pupici la toata lume
Am inceput terapia cu Sebastian, de vineri. Deja este vizibila diferenta, nu imi venea sa cred. A invatat o gramada de lucruri. Toata lumea este optimista si consultantul zice ca el crede ca va trece repede prin lectii.
Noi vrem doar ca cunostintele lui sa se armonizeze pana ajunge la gradinita si sa fie la nivelul la care tb sa fie.
In fine. In toate problemele astea e un lucru bun ca am gasit 2 terapeute, un consultant din State asa ca e de bine.
Sper sa revin cu vesti si mai bune in curand.
cleo78 spune:
citat din mesajul lui socrate Buna fetele Vreti noutati? Chiar daca nu, uite ca vi le zic. In primul rand pupici la toata lume Am inceput terapia cu Sebastian, de vineri. Deja este vizibila diferenta, nu imi venea sa cred. A invatat o gramada de lucruri. Toata lumea este optimista si consultantul zice ca el crede ca va trece repede prin lectii. Noi vrem doar ca cunostintele lui sa se armonizeze pana ajunge la gradinita si sa fie la nivelul la care tb sa fie. In fine. In toate problemele astea e un lucru bun ca am gasit 2 terapeute, un consultant din State asa ca e de bine. Sper sa revin cu vesti si mai bune in curand. mami de Edvin Sebastian |
ma bucur ca evoluati, probabil nu e o problema prea grava, si recupereaza f. bine. pupaturi!
azi e sf Matei. Mateiashii nostri sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti!!!