Mamici inimoase de Constanta ***131***
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 va rog sa va verificati PM-urile. si cine nu are sa ma traga de maneca |
io n-am!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
io n-am! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
Pai nici sa nu astepti.
Si nici Dodolina si nici Ledi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
mihaela77O spune:
asta-i discriminare...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
lulu77 spune:
citat din mesajul lui mihaela77O asta-i discriminare... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
Asa ziceam si eu
bazar umanitar
happymumy spune:
Nici eu nu am!!
Deci, ce raspuns dau? Deocamdta avem pe Rox+Patrick, pe Crix+ Alexia,pe Adinutza+ Andra , si eu cu Ayli. Nu am confirmare de la Oana. Pe cele care s-au inscris, va intreb, participati si voi si copilasul din dotare, sau doar copilasii? Pentru ca doamna are doar 6 scaune libere.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
happymumy spune:
Am sunat-o acum pe doamna si mi-a spus in felul urmator: nu mai are 6 locuri din pacate pentru ora 15:00, mai sunt doar 3 locuri de ora 15:00, curs la care se va face pictura pe pinza, si 4 locuri de la ora 12:30, cind se vor face margelute din fimo.Iar, de saptamina viitoare daca dorim , ne face un curs numai al nostru de la 12;30 la 14:30. Trebuie sa dau un raspuns cit mai repede, deoarece vad ca se ocupa cam repede locurile. Ce ziceti, cum ne impartim??
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Daca va place , votati-ne! Pozele noastre:
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=13
Leditia spune:
neatza.
Ce fac fetele inimoase si frumoase?
Noi am fost ieri la comisie,a fost intr-un ''hal'',am scris la subiectul lui David,nu mai scriu si aici ca mi-au trecut nervii si nu vreau sa ''poluez'' subiectul cu ineptiile unora si altora.
Asa,as vrea si eu la intalnire,dar dimineata am multe de facut si n-am cum..dar de vrut,as vrea:)))
Asa si vreau si eu PM,cu ce?Noi nu primim?Macar unu mic asa?
Lulu,mi-ai facut o pofta cu briosele tale de mor pe aci..,nu arunci una cu prastia si pana la mine?:)))))
Va pupam si va dorim o zi minunata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
lulu77 spune:
Asa si vreau si eu PM,cu ce?Noi nu primim?Macar unu mic asa? Lulu,mi-ai facut o pofta cu briosele tale de mor pe aci..,nu arunci una cu prastia si pana la mine?:))))) Va pupam si va dorim o zi minunata. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Iti trimit unul mic (PM), si atat!In rest NIMIK. Fac discriminari
bazar umanitar
Fiquelle spune:
citat din mesajul lui lulu77 mada..baga-mi un PM cu nr tau de celula ca io ' am unul din tineretile noastre petrecute prin Sinaia. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 bazar umanitar |
Alina, cred tb sa repetam "aventurile din tinerete"...bagat numarul...
roxanaz spune:
citat din mesajul lui mihaela77O din cate stiu,la noi,la Logan,air-bag.se deschide la impact,nu trebuie activat inante,dar multumesc lui Dumnezeu,n-a fost nevoie de asa ceva....oricum,am fost cuminte in trafic,depasiri mai putine,viteza mai mica.... |
iubito, trebuie sa il dez-activezi. ptr ca pericol ptr copil sa fie lovit de airbag, el e desenat ptr adulti si poate rani la impact el insusi.
Ghiulten, ptr mine e cam imposibil 12.30 :( lasati-ma out pe moment ca nu stiu cum sa ma impart, i-ar placea lui Patrick mult dar e cam ciudat orarul. mai vedem in timp. multumesc frumos de grija!