Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)
Raspunsuri - Pagina 3
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simis Tunde , dar aici ii mai fain ca acasa ca se agita astia toti de zici ca is un specimen pe cale de disparitie. Si iti dai seama ca imi place sa fiu bagata in seama Ehe ce bine era la 20 - 25 de anisori...da ii bine si acuma, nu? Cateodata fiecare ne-am inscrie in clubul ala |
Da da e bine si acum...numai sa avem sanatate
Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004
florintunde spune:
citat din mesajul lui Lorich Mai, ce mai stiti de Madutz ? Are cineva un nr. de telefon ceva, un mess? Nu-mi place ca nu a dat de mult timp de veste...o fi tot in spital? |
Poate are nr pe mailul comun
florintunde spune:
Asa liniste e pe aici
sa stiti ca ma duc sa fac placinta cu mere!n-am stare
aditzaC spune:
salutare
noi suntem bine ...avem 1500 kg , totul ok ..suntem un nazdravan
mada23 ..este tot in spital , bb este ok are 1500 gr din pacate se chinuie in continuare cu tratamentele.
pupici tuturor
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+
angieangie spune:
aditacfelicitari pt bebe grasunel
mada23multa multa sanatate si rabdare
Angie +28
bebe jucaus
aditzaC spune:
angie ..multumesc
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+
vas spune:
Shines, hai ca am ras de faza cu cokteilul, te-am citit dincolo la nov-dec. Daca e asa eu as incerca. Asta e, imi iau un orbit si nu simte nimeni gustul de alcool.
Acum vorbin serios la mine a functionat foarte bine clisma inainte de nastere, a grabit tot, si parca a si usurat tot; daca atunci eram socata cand mi-a spus ce urmeaza, acum cred ca cer de buna voie.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
adryiii spune:
citat din mesajul lui vas Shines, hai ca am ras de faza cu cokteilul, te-am citit dincolo la nov-dec. Daca e asa eu as incerca. Asta e, imi iau un orbit si nu simte nimeni gustul de alcool. Acum vorbin serios la mine a functionat foarte bine clisma inainte de nastere, a grabit tot, si parca a si usurat tot; daca atunci eram socata cand mi-a spus ce urmeaza, acum cred ca cer de buna voie. Andreea , mamica Elizei + Andrei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Fetele eu nu m-am prins
29 cu elena alexandra
mirela2 spune:
patricia ai PM
eu am atipit un pic si am stat cu picioarele ridicate ca mi se umflasera
+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
Wudy spune:
E, scrisesem un mesaj mai lung dar se pare ca nu a mai vrut sa curga pe teava
Ideea este in felul urmator:
Chiar saptamana trecuta am vb cu cei de la medicina muncii, singurul raspuns la problemele mele a fost un ridicat din umeri
Medicul meu ginecolog nu da program de 6 ore pentru munca pe care o prestez eu, nu am cerut eu, stiu de la alte colege de suferinta.
Puteti sa ma considerati cum vreti, inconstienta sau nu. Ideea este ca pentru copilul meu fac orice, atata timp cat ma simt ok, voi veni la munca, din moment ce nu ma voi mai simti atat de bine, voi inceta.
Stiu si ce se va intampla, ce s-a intamplat si cu altele care si-au cunoscut drepturile, au preluat un post slab sau au fost "indemnate" sa caute in alta parte.
Stiu, firma poate si data in judecata. Eu una nu as avea nervi sa fac asta.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mayane
Imi cer scuze daca par rea, dar ce faci tu acum nu e bine, este chiar inconstienta. Si eu am lucrat cate 10-12 ore pe zi, dar din momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, toate astea au incetat. Cred ca, pe linie ierarhica, numai directorul general si presedintele companiei n-au aflat inca de sarcina mea. Dupa ce mi-am declarat oficial starea de graviditate, cei de la medicina muncii au venit si mi-au pus in fata hartiile cu drepturile mele si mi-au avertizat seful ca n-am voie sa lucrez peste progream, ca la fiecare 2 ore trebuie sa ma plimb 10 minute, pentru ca din cauza pozitiei sezand nu se iriga corespunzator cu sange uterul, ca am dreptul, daca este cazul la program redus de 6 ore pe zi. Da, s-au uitat urat si la mine colegele, au comentat ca "la ele n-a fost asa"... E problema lor daca nu-si cunosteau drepturile. De peste 15 ani muncesc in compania asta si nu vad nici o statuie cu chipul meu prin Bucuresti. De ce sa sufere cat de putin bebele meu pentru altii? Acum, tu faci cum vrei, dar in momentul in care ai hotarat sa fii mamica, ti-ai asumat niste responsabilitati. Cred ca ar trebui sa te gandesti mai mult la tine si la bebe decat la sefi si la colegi. 24+ Bebe |
26+