Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)
Raspunsuri - Pagina 2
maimutzica10 spune:
Wudy parca ai zis ca intri in prenatal la 35 sau 36 sapt; sa stii ca ai putea de la 30 sa stai frumusel acasa; io una asa intentionez; la un moment dat, ajunsesem sa socotesc pe degete dc imi ajung zilele (sa nu care cumva sa raman fara cele 42 dupa nastere), dar sunt destule..
rox 26 +
think pink
Shines spune:
Fetele..ati vazut ce am patit eu cu serviciul
cat ma dadeam de mare ca tre sa fac, sa dreg, ca nu pot pleca, vai de mine ca mor aia fara mine si nu se descurca..desi planuisem sa stau inca 2 sapt , organismul a spus stop..in doua zile mi-a pus capac, nu mai puteam sta pe scaun, abia conduceam pana acasa, am ajuns la spital cu iminenta de infarct din cauza stresului si a nervilor...si pt ce ? pt NIMIC.
indiferent de situatie, cand simtiti ca nu mai puteti si va puneti in pericol pe voi si pe bebe..renuntati!!! fiecare isi stie limitele si trebuie sa actioneze ca atare.
eu nici nu ma gandeam ca am o limita macar, eram ca un robot, sedinte,intalniri,delegatii..cine era ca mine. cand am vazut ca nu mai pot, am inceput sa ma gandesc ca poate nici nu ma mai intorc la acelas loc de munca, in doi ani se schimba multe, asa ca imi vad de prioritatea prezentului..de viitor ma ocup mai incolo.
Simo 32 cu Eduard Matei
fluturas2010 spune:
MIRELA felicitari inca o data pt reusitele de ieri...ce bebei grasuni...mine merg si eu la medic...sunt tare curioasa cat au mai crescut minunile...de la o vreme au un chef de zbenguiala de numai
dar, eu abia mai pot sa pap ceva...ca imi vine mereu sa sughit ...dar nu de la mancare, asa fara arome...iau rennie..dar cam degeaba..s=a inghesuit rau stomacul...
fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA
vas spune:
Da sHines, chiar ma gandesc uneori la tine, cum spuneai cat o sa lucrezi.
Eu una as vrea sa stau acasa pentru ora in plus de somn dimineata si pentru printesa mea frumoasa. Vreau ca lunile astea pana apare bebe, sa-i aloc ei tot timpul meu liber. Asa ca imi fac curatenie o saptamana si apoi vreau sa profit de timpul pe care nimeni nu mi-l mai da inapoi.
Si eu eram zmeul-zmeilor, pentru ca in fata toate colegele spun ceva de genul " lasa ca e bine sa vii la servici, sa te mai debarasezi de probleme....bla, bla" .
Asa ca macar aici ne mai incurajam unele pe altele.
24+.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
simis spune:
Eu la firma de baza la care lucrez sunt in medical, dar la cealalta cu program redus nu mi-am bagat cm ca am zis ca m-as plictisi acasa si acuma vin aici la 8 ore. Dar aici ii ok, oamenii sunt super, se comporta de parca si ei ar fi gravi si am naste impreuna. De fapt aici toti sunt barbati.Eu am zis ca vin pina la 01.02.2011, acuma sa vedem cum ma simt...
Pupici!
angieangie spune:
fetelor eu mi-am pus castile pe burticasi i-am pus cutiuta muzicala lui bebesi cred ca ii place
Angie +28
bebe jucaus
florintunde spune:
Toata admiratia pentru fetele care mai lucreaza
Eu la 25 de saptamani abia ma descurc si acasa...n-am stare,ma vaiet ca una de 80 de ani..ma inscriu in clubul babutelor
Am fost si acuma 20 min la plimbare cu Mario..mi s-a facut burta pietroi,,direct in pat am aterizat...
Acu ma gandesc daca ar trebui sa lucrez,sa nu am unde ma intinde un pic..cred ca as lua razna...
Depinde si la ce varsta te hotarasti sa mai faci bebe..Eu la 30 am facut primul..la 36 ma vaiet cu a doua sarcinadaca as avea 20-25...as face tumbe roata..
Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004
simis spune:
Tunde , dar aici ii mai fain ca acasa ca se agita astia toti de zici ca is un specimen pe cale de disparitie. Si iti dai seama ca imi place sa fiu bagata in seama
Ehe ce bine era la 20 - 25 de anisori...da ii bine si acuma, nu? Cateodata fiecare ne-am inscrie in clubul ala
Lorich spune:
Mai, ce mai stiti de Madutz ? Are cineva un nr. de telefon ceva, un mess? Nu-mi place ca nu a dat de mult timp de veste...o fi tot in spital?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+
bebelu86 spune:
Lori am citit la fluturasi k era bine. ieri a fost ziua ei. fusese si la medic. nu stiu de ce nu mai intra p la noi
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria