Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Asa este, pot mai devreme insa mi s-a pus in vedere ca daca vreau sa mi se pastreze postul sa stau cat mai mult la munca si sa ma intorc cat mai repede.
Si inca o data stiu ca legea spune altceva dar si eu cunosc ce se intampla exact in astfel de cazuri aici, loco.

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Wudy parca ai zis ca intri in prenatal la 35 sau 36 sapt; sa stii ca ai putea de la 30 sa stai frumusel acasa; io una asa intentionez; la un moment dat, ajunsesem sa socotesc pe degete dc imi ajung zilele (sa nu care cumva sa raman fara cele 42 dupa nastere), dar sunt destule..

rox 26 +

think pink

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fata inteleapta!

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Fetele..ati vazut ce am patit eu cu serviciul
cat ma dadeam de mare ca tre sa fac, sa dreg, ca nu pot pleca, vai de mine ca mor aia fara mine si nu se descurca..desi planuisem sa stau inca 2 sapt , organismul a spus stop..in doua zile mi-a pus capac, nu mai puteam sta pe scaun, abia conduceam pana acasa, am ajuns la spital cu iminenta de infarct din cauza stresului si a nervilor...si pt ce ? pt NIMIC.
indiferent de situatie, cand simtiti ca nu mai puteti si va puneti in pericol pe voi si pe bebe..renuntati!!! fiecare isi stie limitele si trebuie sa actioneze ca atare.
eu nici nu ma gandeam ca am o limita macar, eram ca un robot, sedinte,intalniri,delegatii..cine era ca mine. cand am vazut ca nu mai pot, am inceput sa ma gandesc ca poate nici nu ma mai intorc la acelas loc de munca, in doi ani se schimba multe, asa ca imi vad de prioritatea prezentului..de viitor ma ocup mai incolo.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Tune, si io ma vaiet la fel ca bautele. Mai am 4 sapt si 3 zile de servici! Tinerica nu-s nici io, de-abia ma scol dimineata dar ma straduiesc...of Partea buna e ca macar nu conduc pana la servici ca ma duce sotul si ma si aduce (25km pana la servici). Ce sa fac, asa s-a nimerit, medical nu exista decat daca ai probleme si eu n-am...ca sa-mi pot lua anul de postnatal tre sa vin la lucru...Sefu crede ca vin "pana la sfarsit".

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Toata admiratia pentru fetele care mai lucreaza
Eu la 25 de saptamani abia ma descurc si acasa...n-am stare,ma vaiet ca una de 80 de ani..ma inscriu in clubul babutelor
Am fost si acuma 20 min la plimbare cu Mario..mi s-a facut burta pietroi,,direct in pat am aterizat...
Acu ma gandesc daca ar trebui sa lucrez,sa nu am unde ma intinde un pic..cred ca as lua razna...
Depinde si la ce varsta te hotarasti sa mai faci bebe..Eu la 30 am facut primul..la 36 ma vaiet cu a doua sarcinadaca as avea 20-25...as face tumbe roata..

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fetele, ma deranjeaza buricul. A iesit afara. Se mai intampla cuiva?

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Daaaa, la toata lumea

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Fetele, ma deranjeaza buricul. A iesit afara. Se mai intampla cuiva?

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.
nu la toata lumea a iesit buricul.al meu este inca la locul lui.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? eu nu am putut sa adorm, si tot ma doare mijlocul desi am stat numai in pat... parca am si o presiune in burtica jos,si mi-e cald rau si am ameteli.
aditza ma bucur ca ti-a iesit eco bine
toate burticile

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Nici mie nu mi-a iesit buricul,doar ca s-a micsorat rau gaurica

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Aditza;felicitari pt bebe mare..ai grija de tine in continuare
Mada23;suntem in continuare alaturi de tine,multa putere si optimism
adryiii;Eu ma chinui de trei zile cu buricul..nu mi-a iesit dar am niste dureriin zona..si mi-e vanata pielea in jurul lui..
Gata prajiturica
va trimit si voua

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si la mine a iesit la vedere dar acu de vreo 2-3 sapt. pana acu, era inauntru.
Lili, Wudy si multa putere sa rezistati cat mai mult la munca.
Lili voi cat timp stati aksa dupa nastere?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput