Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen si eu am stat toata ziua in pat. si tot ma doar toate oasele. si am avut si contractii..bine k au fost nedureroase. dar au fost cateva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

carmen , tunde multumesc

nici la mine nu a ieist buricul...incep sa mi se umfle iar sanii si sa devina sensibili , si imi curge colostru

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

aditza felicitari pentru bebe maricel.
in 5 minute scot tarta cu visine de la cuptor.va invit si pe voi la o bucata.

Andreea 26+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lucia tot mai am mancarimi de sani, ma dau cu crema si parca mai inceteaza. Cred ca au crescut, sunt mai mari decat ii aveam la Patrick.

Angie si eu am bufeuri, la Patrick n-am avut, multe diferente vad intre cele 2 sarcini. Noaptea ma trezesc si inchid caloriferele, apoi ma uit la copilu' care e dezvelit si ma apuca remuscarea, asa ca deschid iar caldura si uite asa dau in insomnie si nu pot dormi deloc.

Ma chinuie rau insomniile fetelor, nu stiu ce sa ma fac, stau si cate jumate de ora cu ochii pe pereti in mijlocul noptii, a doua zi imi cad ochii in tastatura. Si Kevin e tare agitat noaptea, da bairam in fiecare seara. Sper sa revina la sentimente mai bune cand se naste.

Adryi si pe mine ma mananca buricul, insa n-a iesit in afara, e ceva normal insa.

Wudy faci cum vrei tu, daca te simti bine, ok, sunteti sanatosi, why not? Aici se munceste pana in ultima clipa. Nu exista prenatal. Poti intra mai devreme insa reduci din timpul de stat cu bebe si nimanui nu-i convine.
Eu una m-as plictisi de moarte sa plec acum de la servici, desi am contractii si antecedente. Bine, am si un job caldut, de-acasa, fara mers la servici, fara stress, 7.5 ore, orice e in plus se plateste o data si jumate, deci trebuie aprobat orice fel de timp suplimentar.
Sunt sigura ca as sta tot pe scaun la calculator toata ziua chiar sa fiu in medical, eu cand stau intinsa in pat mai rau ma simt, parca amortesc toata.

Ideea e ca fiecare femeie e diferita, ne cunoastem corpul si limitele si suntem capabile sa luam decizia care ni se potriveste cel mai bine. Femeia gravida nu e bolnava, nu vad de ce ar sta numai in pat, daca totul este OK, normal. Cand ai contractii si probleme, bineinteles ca e bine sa o lasi mai moale.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Doloress;chiar azi am pomenit si Eu ca mi-e dor sa dorm pe burta,fara perina..si muuult.Al meu bb e f cuminte noaptea..Eu-s somnambula..noaptea imi vin idei pentru cadouri de Craciun,ce fac de mancare ,cum sa-mi modific pantalonii..si etc..in loc sa dorm

Shines;bagam cat un coctail cu vodca si mergem la nascut.

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Citat:

Shines;bagam cat un coctail cu vodca si mergem la nascut.

apropo Simo;Cami cati ani are?7-8?tu ai nascut la 18 ani?asa mai zic si Eu Mamica,tanara si desteapta

Mergi la inceput

si eu abia astept sa dorm p burta!!! iar de dim cand ma trezesc la 7, iar al meu sot inca doarme, ca sa nu0l trezesc ma gandesc la fel si fel de tampenii. in ultimele zile ma gandesc la organizarea botezului

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Bebelu;iti merge mintea nu gluma
Cica noi femeile gandim uneori prea mult..si cred ca are dreptate cine a zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

credeam ca sunt singura nebuna ca se gandeste la botez. Deja stiu si ce marturii sa iau.

28+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

deja am rezervat restaurantu si am vb si cu tipu care se ocupa de aranjarea salii

poate sunt eu mai dusa..dar bine k totusi am sunat de acu, k deja baietii numai aveau locuri. si vroaim neaparat sa lucrez cu ei.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput