Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mayane, stai linistita ca 6 am si eu. Ce conteaza cate kg daca bebe e bine mersi. Poti foarte bine in sarcina sa si slabesti, asta nu inseamna ca nu e in regula.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor e minunat afara!!!!!!!!!! Scapi de orice gand rau, orice urma de depresie..e... minunat!!!!

Ma intorsei din mall cu socrela.

Cu caderea parului dupa nastere trebuie sa fiti pregatite; n-o fi la toata lumea asa, dar la mine, in sarcina cu Robert parul mi-a inflorit..nu a cazut, nu s-a ingrasat, lucea, stralucea..ceva minunat...dupa nastere se pune pe cazut..si cade si cade si cade...pe la 8 luni dupa nastere intru in panica, imi zice dr. ca asa se intampla, ca-i hormonal, ma linistesc...n-am ramas cheala; ne-am reglat pana la urma.

Acum, la fel..nu cade, luceste, nu s eingrasa...dar dupa nastere...astept potopul!

Fetelor, care puteti iesiti afara azi, macar un inconjur de bloc!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

acum m-a sunat educatoarea fetitei si m-a anuntat ca e epidemie de varicela in grupa ei, SUNT DISPERATA ..daca bubitele mele totusi sunt varicela nu urticarie cum m-am gandit eu????????

mami de Ariana (30.10.2005) si 27+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

trimiteti si pe aici niste soare, va rog, ca vreau si eu!
Ma duc sa ma dusuiesc, sa ma pregatesc de doc

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005

acum m-a sunat educatoarea fetitei si m-a anuntat ca e epidemie de varicela in grupa ei, SUNT DISPERATA ..daca bubitele mele totusi sunt varicela nu urticarie cum m-am gandit eu????????

mami de Ariana (30.10.2005) si 27+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

suna repede dr si vezi ce spune..explica cum sunt bubitele tale
ai facut cand erai mica ?

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Ariana stiu ca se face analiza, oricum un pediatru recunoaste imediat daca bubele sunt varicela; din cate stiu eu la varsta asta a sarcinii nu mai e riscant pt bebe din burtica, nu? Sau nu stiu bine...uof...si eu stau cu sabia deasupra capului ca Robert nu-i vaccinat de asa ceva.Tot ce stiu e ca varicela e f contagioasa inainte de aparitia bubelor, deci cred ca daca e epidemie in grupa a luat-o si fetita, indif daca bubele de acum sunt urticarie sau nu.Tine-ne la curent si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ariana mergi la un medic sa te vada. daca ai facut cand erai copil, acu numai faci. dar mergi sa te vada un medic si asa te linistesti. eu nu imi aduc aminte cum arata varicela si cum se manifesta.
sanatate multa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

teoretic nu afecteaza bb, pt ca acu e deja format, dezvoltat. dar mai bine vb cu medicu sa vezi ce si cum
hai linisteste-te k o sa fie bine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

bebelu, ai avut dreptate, se gaseste garmastan peste tot, mi-am luat si eu azi; diseara incep operatiunea sfarcuri albastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Ariana, si eu stau cu acelasi stres, fir-ar! Eu n-am avut nicio boala de asta in copilarie si Ioana in comunitate... of. Dar: 1. varicela are bube mari cu zeama in ele, sigur! Deci ar trebui sa ai buboaie, nu bubite. 2. Apar d erind, e o ordine, parc ainitii pe fata, apoi trunchi, membre. 3. Inainte sa apara, de obicet ti-e rau, frebra, simptom de racit etc. 4. E posibil s-o fi avut in copilarie, deci sa n-ai nicio treaba. 5. nu te duce la medic la contagioase, mai rau te risti! 6. Fa-ti rapid o analiza la singe de anticorpi, vei stii sigur si daca ai avut in copilarie (deci ura!) si daca Doamne-fereste! ai. 7. Nu-l afecteaza pe bebe decit in primele 3 luni si-n luna a noua. Asta stiu sigur.
Doamne-ajuta!

Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput