Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Am fost la primarie, am depus actele, peste 10 zile voi fi femeie maritata Tata ne-a dus cu masina la primarie... Cred ca nu-i venea sa creada ca fi-sa in sfarsit se marita, si a vrut sa vada cu ochii lui

Diseara merg la doctor pentru reevaluare... tineti-mi pumnii

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Mayane, bafta la doctor! Stii ca in odiseea noastra toata lumea vine cu vesti bune de la dr, da?
Sa fie intr-un ceas bun!!!

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burticute si buburuze. Azi m-am trezit cu chef de dimineata. Sunt vesela si nu tiu de ce.
Roxana_82_ct LA MULTI ANI!!!, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele. Bafta multa la eco.
Sanziana stai linistita.
Lili sa vii cu veti bune.
Foxy bafta la eco, sa vii numai cu vesti bune.
Andreeacu usturime pe gat se manifesta si la mine arsurile, dar uneori ajunge sa ma doara.
maimutzica eu stiam ca avem imunitatea scazuta in timpul sarcinii si de aceea trebuie sa avem grija.
Danina, Adryii felicitari pt vestile bune.
Mayane casa de piatra!!! sa fie intr-un ceas bun.
Va doresc o zi cat mai placuta. Eu ma pregatesc sa ies din casa ca trebuie sa ma intalnesc cu o colega sa ii dau prenatalul sa mi-l duca la munca.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Mayane, tinem pumnii!

Lili, noroc la doctor!

Shines, draguta mea, si mie imi fac f bine uleiul de ricin si cel de masline. Eu faceam o minimaioneza: galbenus de ou crud (de tara!) frecat cu ulei de ricin si zeama de lamiie. O masca excelenta! Dar trebuie si sa maninci bogat in vitamine si minerale!

Tunde, sa nu bei ulei de ricin, provoaca nasterea!

Cu botezul... sora-mea a venit cu fii-sa din Franta s-o botez eu (ce nasa!) cind avea 4 saptamini: 600 de km cu trenul, 3000 de km cu avionul si inca 120 cu masina. Intr-o zi! Si bebe a calatorit bine-mersi. Nici eu n-am prea menajat-o pe fii-mea, am carat-o de pe la 7-8 saptamini in tot felul de locuri si ecursii.

Citesc si revin.
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

O sa radeti de mine, dar mi-a bagat medicul de familie un cui si acum sunt foarte ingrijorata... Am intre 4 si 6 kg peste greutatea de la inceputul sarcinii... Medicul de familie zice sa ii atrag atentia ginecologului, ca i se pare ca am luat cam putin...

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Mayane, casa de piatra!..stai linistita in privinta greutatii..eu zic ca e foarte bine, dar spre linistea ta intreaba-ti si ginecologul

eu am luat deja 9-10 kg, dar nu mai iau vitamine..sper sa ma mai ingras numai inca vreo5-6 kg, dar nu asta e important, bebe sa fie sanatos ca dau eu jos dupa..

mami de Ariana (30.10.2005) si 27+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

M-am intors de la o tura de calcat. Am spalat pt biluta si acum am calcat o tura. ma doare spatele,dar la omoplati p-acolo. ce daca, las' ca trece
loutzy - multam
mayane - casa de piatra si multa dragoste
Roxana82 - LA MULTI ANI sanatosi si impliniti!
Dragelor , ce bine ca sunteti toate cu moralul sus!! Cred ca ajuta tuturor, tineti-o tot asa!
Si eu am aflat ca m i-a rezolvat sefu' cu niste hartii care-mi trebuie sa pot lua bani de mamica .
cu botezul tre sa astept pana-n vara cand vin acasa.

31+

Mergi la inceput

am tot uitat sa va spun..m-am pricopsit cu o frumusete de urticarie, de imi vine sa-mi rup pielea de pe mine, noroc ca episoadele astea nu ma tin foarte mult..si am niste bube frumoase de mama focului,..

Mergi la inceput

ROXANA,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Maiane, maiculita, prost medic! Sa te streseze gratuit! Pai eu am luat la Ioana 6 kile-n noua luni! Vara-mea a nascut acum la Eva, la 40 de saptamini luase 8 kile si bebe-fetita a avut la nastere 3, 800... Cind toti craune ca sa nu te ingrasi, ca nasti mai greu, retii apa, creste tensiunea etc., etc, chestii care fac rau mamei si mai ales fatului (ca doar nu din motive estetice urla ei sa nu maninci pt doi), medicul tau zice pe dos? Stai linistita, eu cred ca orice organism isi gaseste echilibrul, unele mamici se ingrasa mai mult, altele mai putin...
E drept, eu m-am cam stresat la vizita de 22 de saptamini... ca intram in luna a sasea si nu luasem niciun kil... si ma tot gindeam ca bebe de unde creste, ce nutrienti isi ia el de la o mama complet nealimentata... ceea ce e relativ adevarat, dar daca tu maninci sanatos si echilibrat chiar n-ai de ce sa-ti faci griji. Acum si eu maninc binisor si sper sa-mi fac rezervele la loc. Mi-am facut analizele la fier saptamina asta (dupa 4 luni fara carne , brinza, ou, peste sau vreun supliment-pastila) si a iesit 11, 5. Eu zic ca mai mult decit rezonabil.
In schimb, leucocitele 12, 600, maximum e 10 000... ista e semn de infectie, nu? Unii zic ca-n sarcina sunt marite... la voi au iesit mai mari?

Pup.
Gabi, Ioana si bebe de 27 de saptamini.

Mergi la inceput