Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

DANINA;S-o tineti tot asa..
bravo si te felicit..La inaltimea ta 20 kg nici nu e periculos..

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

hei..stati oleaca..eu am venit cu ideea de coafor si
acu plecati fara mine
vreau si eu

mi-am pus iar ulei in par..am o caciula turtita in cap.deci nu ies prea curand din casa..daca mai iau astia si apa..am comis-o

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumim de cafea si mic dejun

Lili bebitza mea sughite ..sub linia chilotului, ca-i cu capu in col..eu nesimtita nu stiam ca acolo e sughitul ei

Danina super vesti bune d ela eco! Bravo!
Andry felicitari si tie!

Roxana la multi ani!

bebelu da, prima mea placere dupa nastere a fost dormitul pe burta ; e o mic aproblema cu tzitzi mari si umflate si tari, insa eu am rez rapid cu o perna fff groasa si inalta care nu lasa corpul sa se sprijine in tzizti..ca daca se spirijina inund si parterul...

maimutzica eu de arsuri am scapat tura asta..data trecuta fu' cosmar...acume mai jos fifi..dar uite ca zic fetele ca se poate lua rennie, eu la robert nu luam nimc, doar gurite f mici de apa.

Botez eu il fac prin aprlie, ca tot intrebam fata frumoas aRalude botez in post...o s afie marisoara, dar as apot nasii si nici nu vreau s afie f frig.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 30+

Mergi la inceput

Auzi!daca tot vrei sa te faci frumosa si cu parul pan la mijloc da-te si la gene cu ulei de ricin..vor fi lungi si dese..asa se dadeau mai demult actritele
Si io mai am vreo trei sticlute..daca nu ma dau pe par le beau mai incolo..sa scap de clisma.
Am avut anult trecut chiar pana-n martie anu asta gene false..si cand le-am dat hos am ramas fara genele mele..si chiar a f bun su cu efect uleiul

Roxana;hai si tu cu vesti bune!

La noi e urat si intuneric..a plouat toata noaptea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Auzi!daca tot vrei sa te faci frumosa si cu parul pan la mijloc da-te si la gene cu ulei de ricin..vor fi lungi si dese..asa se dadeau mai demult actritele
Si io mai am vreo trei sticlute..daca nu ma dau pe par le beau mai incolo..sa scap de clisma.
Am avut anult trecut chiar pana-n martie anu asta gene false..si cand le-am dat jos am ramas fara genele mele..si chiar a f bun si cu efect uleiul

PENTRU SIMO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza fetele ! Multumim pt cafea si mic dejun .Azi sunt mai bine , chiar am fost si ne-am cumparat cuptor si hota,ca nu aveam decat plita si tare ma ofticam ca nu puteam sa fac si eu placinte sau o fripturica la cuptor.
Roxana La Multi Ani si bafta la eco !
Lili si Foxy va asteptam cu vesti bune de la eco.
danina ma bucur ca totul e bine cu bebelusul
Tunde si eu am avut ieri dureri de mijloc desi nu facusem nimic.Am stat toata ziua in pat,vad ca azi nu mai am.
dangabriela nici eu nu am cumparat mare lucru,am primit cateva body-uri,o lenjerie,salteluta si o paturica,toate de la sor'mea.O sa incep si eu sa mai iau,usor usor.In leg cu parintii,stiu cum e,si eu am stat ba cu ai mei,ba cu ai lui,nu ai ce sa faci,macar nu te stresa perioada asta,gandeste-te la bebe.O sa fie bine

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Eu chiar am fost aseara sa vedem 3 restaurante, noi o sa facem si nunta si botezul in aceeasi zi,de aceea va trebui sa facem dupa postul pastelui,adik in mai,o sa fie frumos afara.
Ralu restaurantul ales de voi e in berceni ? am cautat si eu in berceni, am gasit unul, convenabil,dar cica se apuca de renovat si termina cam in ianuarie
toate burticile

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Da Tunde..oricum eu sunt singura cu spoiala de ulei p-aci..
am dat intr-un timp si pe gene..seara inainte de culcare..da imi bagam si in ochi..si dimineata nu mai puteam dezlipii ochii :)))))))
deocamdata ma tin de ulei in par de 3 ori pe sapt..pe urma incep si cu restu
apropo..s-a decolorat rau paru meu de la atata spoit-clatit-spoit-clatit..adica s-a dus mai repede vopseaua...dar pana luna viit nu ma mai vopsesc..stau si asa cu doua culori

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

ee..sa revin si eu cu vestile de la dr de ieri.
cica nu e prea bine, adica el simte placenta si copilul mult mai jos decat apare la eco..de aia am si dureri asa de spate si intepaturile alea..copilul cam mare pentru bazinul meu si im creaza probleme la spate

O sa fie bine totul pana la final, o sa vezi .

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Tunde, esti f haioasa cu unele comentarii .
Shines ai grija de tine .si multumesc de raspuns.
bebelu - si eu am oasele intepenite. Mai nou ma doare rau omoplatul stang de la dormitul pe partea aia si greutatea mea crescuta .Si eu sper sa nu ma mai ingras ca o ... balerina .
sa va spun? nu m-am mai cantarit de la inceputul sarcinii . Nu vreau sa stiu . Celulita e cea mai rea.
dangabi - asa e, incercam sa fim mai egoiste(pt sufletel mic) in perioada asta. Si frate-meu are ceva probleme, dar incerc sa nu ma implic prea mult. E adult, sa se descurce. La mine e bebe in obiectiv.
Pup si celelate fete, chiar daca nu va mentionez numele .
mai citesc pe la ursuleti

31+

Mergi la inceput