Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Buna dimi si de la mine

Simo;cred ca am aceeasi problema cu tine..am si burta mult mai joasa decat cu Mario.Am sperat ca mai trecu o zi cand nu patisi nimikdraga!lasa ca trece
Pune vata in ureche..si picaturi de ulei fiert.

imi esti tare simpatica
eee..o zi fara belele e o zi ciudata la mine

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna dimineata! Multumim mult de tot celor care au votat. Sunteti minunate!
Se mai poate vota, cine vrea, pana pe 31 nov.

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am pe burta mai ales pe laterale vene de alea subtiri..sau vase de sange de culoare f inchisa..cum se face varicele pe picior.Si simt seara cum ma strange pielea..sub coaste si alteral
Mi-am mai gasit o problema

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Shines ms pt incurajari, din pacate am niste probleme financiare si familiale ( nu cu sotul , cu tatal meu , locuim cu parintii mei), si desi incerc sa fiu optimista, sa ma gandesc doar la bucuria de a fii mamica, uneori ele ma doboara, mai ales in perioada asta cand sunt mai sensibila.

FVL heterozigot, 28 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Gabi;pune bebe pe primul loc ca prioritate..evita conflictele,problemele financiare se rezolva si ele cumva.
E f nasol sa stai alaturi de paritni sau socrii..
\pe mine Mama ma enerveaza cateodata de imi vine s-o rup la fuga..si nu sta la mine numai cate o juma de ora..sa nu vb de soacre...e diferenta de varsta,alta mentalitate.
n-as vrea sa stau cu nici una dintre ele.

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Neatza fetelor.
Vin si eu cu vesti noi de la morfologica de ieri. Avem 1,900 kg la 33 de sapt. cica e cu o sapt mai mare si acum ne-am dat seama si cand a fost conceputa, pt ca atunci cad imi arata calculul sotul era in Germania si cred ca se cam intreba saracul pe unde am umblat . Deci DPN-ul ne-a iesit 29 decembrie...., nu ne mutam ramanem aici, asa ca sansele sa nastem de sarbatori este f mare. Sper ca dr sa fie prin zona.
Avem par ....de am ras cu Paul, zicei ca e Ricki Martin i se vedeau tepii ca un arici. I-am vazut si fatza o sa pun si poze astazi sau maine sa ne vedeti, insa nu prea a stat la poza si-a bagat la un moment dat ambele maini pe fatza de zicei ca se ascunde. F important s-a intors si e cu capusorul in jos, se joaca cu mainile pe sus cand in ovarul drept cand in stangul de mi se taie respiratia. Piciorusele sunt fix pe stomacel de am arsuri groaznice. In plus am record de kg sac nu ma ajungeti din urma...20 de kg luate dar nu imi pasa, sunt si un pic cam lunga am 1,74 m.......ba da mai am o petrecere sambata si nu stiu cu ce ma imbrac . Stiu ca o sa le dau jos, pt mine important e ca printzesa sa fie bine.
Col inchis de 3,73 cm deci bine, placenta nu e imbatranita, iar cordonul la noi e ca o esarfa , vine pe o parte si coboara pe alta, asa ca daca nu se mai zbentzaie mult o sa fim bine si la fel mi-a zis ca se fac nasteri fara problema cu circulara de cordon.

33 sapt. cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Shines ms pt incurajari, din pacate am niste probleme financiare si familiale ( nu cu sotul , cu tatal meu , locuim cu parintii mei), si desi incerc sa fiu optimista, sa ma gandesc doar la bucuria de a fii mamica, uneori ele ma doboara, mai ales in perioada asta cand sunt mai sensibila.

uuuff..probleme financiare aveti toti cred
familiale..la fel, se gaseste mereu cate un ''gica contra'' care sa spuna sau sa faca ceva, indiferent ca e din familie sau din afara..mereu e cineva bolnav si gandul ne duce la el..dar nu le poti cuprinde pe toate, problemele trec indiferent data intervii sau nu, te consumi inevitabil pentru toate chiar daca nu asta iti propui.
dar..exact cum spuneam si ieri..stabilieste prioritatea prezentului, fi putin mai egoista in perioada asta..acum e momentul tau.
pe urma vin alte probleme stai linistita..copii, greutati..alte lipsuri..asta e farmecul vietii si rostul pana la urma.
gandeste pozitiv,optimist, si vei vedea ca te simti mai bine..un gand bun te duce departe

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!
roxana_82_ct sa fi fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Eu am fost aseara la eco. Elena mea are 1280 g si zice medicul ca e in grafic. I-am dus si analizele si mi-a recomandat niste vitamine,fier, calciu si magneziu. Azi merg sa le scot pe reteta. Trebuie sa repet analizele prin decembrie sa vedem cum stam.
Am avut niste emotii ieri...si mandra era bine merci. Era cu cordonul ombilical in gurita. Cu ce se joaca ea!
Am niste scurgeri si am primit tratament si pentru ele. Ceva ovule.
Totul bine si frumos. Din saptamana 34 imi va monitoriza contractiile si bataile inimii de cate ori voi merge la control.
Cam astea sunt vestile mele noi.

Simo ai grija de tine. Curentul e periculos.
Lili sa vedem ce-ti mai zice si tie dr.
Vas, am inteles cum e cu reteta
Dangabriela asculta sfatul Irinukai si scrie pe aici, fa-ti programare la coafor...nu te lasa, mama ei de depresie. Aici e urata vremea. A ploat si acum e intuneric de imi vine sa dorm iar.
Eu va spun sincer ca nu prea ma gandesc la botez. Vreau sa astept sa o vad pe pitica.
Tunde sa stii ca si eu as prefera sa nu ma mai ingras decat putin. Si medicul a zis ca deja am pus destul (14kg) si asta nu o sa ma ajute f mult la nastere. Sa nu ma infometez dar sa reduc cartofii, painea si pastele. Vergeturi inca nu am vazut pe nicaieri la mine dar de celulita pe pulpele picioarelor nu vreau sa vorbesc
. Si aia e cred cel mai gre de dat jos, daca o sa mai dispara vreodata

Fug si eu la coafor sa ma moralizez si sa fac ceva dragut pt mine

Pup toate fetele!

29 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Florintunde, ai dreptate , e nasol sa locuiesti cu parintii sau socri, dar noi chiar nu am avut de ales, desi acum cred , ca mi-ar fi fost mult mai bine cu socrela ( socru a murit demult). Eu pana acum am fost f linistita, pt ca parintii mei, vara se retrag la tara, dar odata cu venirea toamnei au revenit in Bucuresti, si de atunci a reinceput stresul zilnic, provocat de tatal meu ( care apropo e mai rau ca soacra cea mai acra).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna dimineata fetelor! si la burtici!
Am revenit si eu din plimbari. Bebe a fost nesperat de cuminte, si am rezistat cu bine la o nunta la tara, din aceea care tine 3 zile si 3 nopti. Am si dansat un pic, ca sa il invat de acum, sa nu stea ca tati pe scaun toata seara
Astazi am intrat sa va salut si vreau sa multumesc fetelor care mi-au urat "La multi ani!"
La toata lumea fac cinste astazi cu o felie de tort si o cafeluta, suculet sau ce mai vreau fiecare!!!! Nu de alta, dar macar sa stiu de unde s-au adunat cele 10-11 kg pe care le-am acumulat deja
Dupa nastere ne facem noi suple si frumoase, nu-i asa?
Diseara voi primi cel mai frumos cadou: mergem sa il vedem pe bebe, si sa ne spuna domnul doctor ca e totul bine acolo la el! Promit sa vin cu vesti bune!

27+ viitoare mamica de

Mergi la inceput