Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

La multi ani Roxana 82 ct

28+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fetele. Multam de cafea si mic dejun Irinuka si Shines.
Am vazut ca intrebati de remediu impotriva sughitului - lamaie. Da, functioneaza super bine. Eu beau o jumate de pahar cu apa in care am stors putina lamaie. Ii trece curand pt ca si al meu sughiteee..de-mi scutura toate tevile.
Si la copii, le dai sa atinga o feliuta cu buzele, putin. Imediat trece. Am invatat de la o mamica cu 2 baieti
In rest, va doresc o zi buna.
AA, sa intreb si eu-la un san vine ceva colostru, la celalalt nimic.O fi canalul infundat? ce sa fac?
Azi merg sa-l vad si eu pe bebe

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ee..sa revin si eu cu vestile de la dr de ieri.
cica nu e prea bine, adica el simte placenta si copilul mult mai jos decat apare la eco..de aia am si dureri asa de spate si intepaturile alea..copilul cam mare pentru bazinul meu si im creaza probleme la spate
a zis ca sigur nu il lasa pana la 40 sapt sa nu raman pe urma cu prob si mai grave de spate..
m-a trimis la eco iar sapt viitoare si sa merg la el sa vada pe acolo ce zice.
mi-a explicat si de cordonul din jurul gatului, ca nu e nici o problema, multi copii se nasc asa, important e sa nu se faca ''fedelesh'' acolo, si nu sunt sanse de asa ceva, am burtica mica si cordonul la fel, nu i-ar ajunge sa sara coarda prea mult.
tre sa stau mai mult lungita, sa evit efortul si cam atat.
am tensiunea 12 cu 8..destul de buna dar sper sa nu mai creasca, 57 kg..cu 7 in plus fata de prima luna, dar a zis ca sunt foarte ok si nu se cunoaste. in plus cica am o burtica foarte frumoasa
dar trec toate, nu ma sperii asa usor

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

iri simo sarna pt masa

ai de noi, niste babe hodorogite suntem
mai avem un pic si basculam incarcatura

+29 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

foxy

Se poate sa fie infundate canalele la celalalt san, sau poate sa curga mai tarziu.
daca iti faci griji, poti incepe masajul pentru sani. intreaba azi si la dr vezi ce spune
te asteptam cu vesti de la eco multa bafta

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi!
Si eu sunt in dilema cu botezul. Am inteles ca se poate face si in post dar nu stiu daca petrecerea in post e chiar potrivita. Mai mult eu nasc la sfarsitul lui februarie, din 7 martie incepe postul, asa ca ramanem dupa Pasti. Cam asa am stabilit pana acum, mai vede pe parcurs. Eu as vrea sa-l fac pe zi , nu noaptea, asa ca sala sigur voi gasi. Cum majoritatea lucrurilor importante mi se intampla in luna mai.....botezam si puiul tot atunci.

Despre carucior, ai dreptate Bebelu si eu la Eliza am avut tip landou, care de altfel il mai am, dar sa stii ca de pe la 5 luni , chiar 4 jum#259;tate vroia sa stea putin ridicata sa vada si ea lumea pe strada. Am tinut-o cat am putut cu spatele perfect drept cu toate ca multi pe strada imi spuneau sa-i pun totusi ceva sub cap. Eu am facut cum am crezut si a fost ok. Acum sincer nu cred ca vei folosi prea mult acest tip de carucior, te orientezi tu, sfatul meu e sa nu cumperi unul scump.
Roxx, si noi vrem ceva mai elegant dar nu costisitor.
Maimutzica, eu nu stiu daca am arsuri , dar ragai intr-una , si dupa aia raman cu usturimi pe gat. Vad ca azi inca nu am avut nimic, sa vad dupa masa.
Adryiii, scrisese Shines la burtici de nov-dec o reteta de cocteil care te ajuta sa nasti repede, care printre altele avea si 50ml de vodca. Despre asta era vorba in mesajul de care ziceai ca nu te prinzi.
Cu buricul nu am probleme inca. #355;

Fetelor oare poate sa afecteze in vreun fel crema antivergeturi pe bebe. De cate ori ma ung, ma gandesc oare nu are treaba. Poate pare ceva absurd dar mai bine sa stiu. Nu e crema speciala de gravide , e o crema antivergeturi AnaAslan.
va pup si sunt prin zona.

24+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Andreea..depinde ce contine crema pt vergeturi..sa nu aibe parabeni sau alte chestii toxice..in rest nu e problema. cele de la AnaAslan stiu ca sunt destul de naturale, nu cred ca e problema.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata!!!!

Roxana !!!!

Irina, SImo

Andreea de obicei dc nu se poate folosi in perioada sarcinii, scrie p ea. eu am gasit creme p care scria clar in perioada asta sa fie evitate. de ce nu iei o crema speciala pt gravide? si asa nu te mai gandesti la chestii din astea. cu carucioru o sa vad atunci ce si cum.
legat de botez...da e cam aiurea sa se faca petrecere in post, automat va fii si mancare de dulce. fiecare face cum considera. ideea e ca biserica nu impune cand sa se faca botezu cum este la cununie. acu fiecare alege data potrivita.
si apropo...postu incepe pe 28februarie. nu pe 6 martie

Foxy, Lili bafta multa la eco azi. va asteptam cu vesti bune

eu numai stiu p ce parte sa stau ma dor oasele de mor.

sa aveti o zi frumoasa. azi a iesit si soarele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi si de la mine

M-am mutat cu cafeluta la laptop
Fetele sarna pentru masa

Am dormit cam doua ora toata noaptea..am dureri de oase,de toate felurile..bazin,mijloc.
Simo;cred ca am aceeasi problema cu tine..am si burta mult mai joasa decat cu Mario.Am sperat ca mai trecu o zi cand nu patisi nimikdraga!lasa ca trece
Pune vata in ureche..si picaturi de ulei fiert.

Roxana82 ct;la multi ani si tot ce-ti doresti,bebelic sanatos

Foxy-le;e bun masajul cu apa calda si sapun in timp ce faci baita..maseaza-le usor..e bun si dupa nastere cand iti vine lapticul..elibereaza canalele infundate.

Lili_g;hai cu vesti bune!!!!!!

Bebelu; da..dar sunt diete speciale pentru gravidute,care asigura tot ce trebuie la bebe si contin alimente de calitate care nu se transforma un-doi in grasimi..In ritmul asta ma ingras inca 10 kg in trei luni si nu face bine nici la spondiloza mea nici bebe nu va fi neaparat mai mare,daca ma fac cat o locomotiva diesel
Nu vreu sa slabesc..doamne fer..numai sa nu ma ingras mai tare.

vas;asa scriu cartile de specialitate ca este chiar indicat sa ne ingrijim si in perioada sarcinii cu creme antivergeturi..in primul trimestru sunt evitat in rest se poate folosi..si Eu ma dau pe picioare..pe burta non-stop cu antivergeturele
Mario cand vede ce picioare am..pline- de celulita..cum m-am ingrasat f repede;cica am piele batrana

Tunde 25 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Shines si Irinuka, multumim! Sunteti si matinale si harnice, cum fac sa ma molipsesc si io? ; Shines, sanatate multa, ai grija de tine, leaga un batic sau o esarfa ca o bentita peste urechi, poate e mai bine; cica ne creste imunitatea in sarcina, da' si mie mi se pare ca-s mai sensibiloasa...
Lili, numai vesti bune la echo!
dangabriela, nici io nu stiu exact cu botezul, mai trag cu ochiul la fete (de exemplu nu stiam ca se poate organiza chiar si in post); al meu vrea sa mergem sa-l facem acasa, la Piatra Neamt, din motiv de bunica (strabunica in devenire) care are probleme de sanatate si nu se poate deplasa ea 400 km.. dar ma intreb daca e ok s-o car atatia amar de km pe bebelina mea.. of, ziki, esti o norocoasa, pitestiul e la o aruncatura de bat.. dangabriela o bataita mica, vorba monikai, suntem niste norocoase ca avem buburuze, nimic nu mai conteaza, decat sa fim sanatoase sa le crestem! de slabit, slabim dupa, banii nu sunt niciodata destui, dar clar o sa ne ajunga sa crestem bebeii, restul sunt detalii..
Mai cetesc si revin!!!

rox 26 +

think pink

Mergi la inceput