Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 18
monica_80 spune:
LA MULTI ANI TEO!!!!!!!!!!!!
Pupici dulci si pentru mami de Teo, sa fiti fericiti!
de scump Maria 13.12.2009
monis5 spune:
TEO
Mami Di sa-ti traiasca mezina, sa creasca mare si fericita alaturi de fratiorul si surioara ei. tare familia mare si frumoasa!
Miruna la ultima luniversare!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani Teo!!! La multi ani Mateo! (si scuze de intarziere)
Noi suntem tot cu febra si cu multe maraieli! Planuiam oplecare la munte pe unde a fost Ionela dar din cauza febrei stam acasa.
Raluci de pe tel e greu cu de trimis PM dar trimite tu unul cu detalii!
Mami fericita de strumfita
strumfy_12 spune:
Am si eu o intrebare dak febra nu a trecut in 3 zile antitermice inseamna ca trebuie antibiotic?
Mami fericita de strumfita
laura - andreea spune:
Strumphy, din cate stiu eu antibioticul este prescris in cazul unei infectii bacteriene sau altei afectiuni gen otita, pneumonie etc. eu zic ca medicul tb sa faca un consult si eventuale analize pt a pune un diagnostic. Depinde si de cat de mare este febra nu numai cat timp dureaza. Multa sanatate
poze
simina_kin spune:
Am uitat sa spun
La Multi ani TEO!!!!
Va spuneam acum cateva zile de teama mea cu patutul, acum va arat si poze sa-mi spuneti ce parere aveti.....mai dureaza mult pana reuseste sa evadeze??????. Oricum de lasat nu o mai las in el ziua si eu sa plec din camera, da ma gandesc ce ma fac noaptea?????........ca ea dc se trezeste nu face galagie imediat, dar se ridica in picioare
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
grigore_tina spune:
Simina cum face fetita ta facea si fi-miu in patutz inainte sa il desfiintez.Astazi cand ii faceam baie l-am lasat un momet singur(nu am fost cu ochii pe el.stergeam apa de pe jos din baie) si a incercat sa escaladeze cada.
va las ca s-a trezit.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Miany,sper sa mearga....vad ca misca putin,de parca ar fi inteles ca i-am pus gand rau Astazi a papat vreo 50 grame piure de legume. In timp ce mancam noi,i-am dat bucatele mici de ficat fiert,bucatele de mamaliga si orez fiert. A luat singura cu manuta si a bagat in gura! A preferat ficatelul,si ma bucur de-mi vine sa dau bairam! Auzi,da tu cat ai de gand sa-l tii ascuns pe ginerica al meu? Nu mai bagi si tu o poza??? [Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
lumi draga,ma bucur ca norica se da pe brazda..keep on going!!;nici noi nu prea suntem prieteni cu lingurita zilelea astea ,adica ne e prietena numai daca e la el in manuta si o poate baga in bolul cu mancare,altfel e jale..se lasa cu "crize" asa ca il las sa-si aca damblaua pe acolo si eu ii dau cu alta lingurita sau direct din mana...in seara asta ,a papat si cu lingurita (si-a nimerit gurita de cateva ori) si cu manuta..a insfacat botul de mamaliga si hop cu el in gura...a fost total!!;in ultima vreme ,face des figura asta ori cu mana ori incearca singurel cu lingurita..deci bucataria-living e varza dupa fiecare masa..dar,ma bucur ca mananca..
cat despre poze,jur pe rosu ca in acest w-e il scot la iveala..asta daca nu carecumva plecam din localitate..
floricik spune:
LA MULTI ANI TEO!!
LA MULTI ANI MATEI!!
Scuzati intarzierea.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3