Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
GABRIEL!
Ema la ultima luniversare
+
cafea pentru toata lumea
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj A chiuit la masuta aia de activitati, pe care i-am cumparat-o si la un urs urias, pe care il las pe seama lui taica-so. Decisa pe drum ca nu ii dau cadou, am ajuns acasa, primul lucru a fost sa sarim sa desfacem cadoul, cu care s-a jucat vreo ora. Asa ca fiica-mea are cadou de "AMR 2 saptamani pana la ziua ei". |
Ce masuta? Pui o poza? Mersi
Dana, mama lu' Pinky
many_bani spune:
GABRIEL
Evy sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el
mami de Vlad (29.10.2009)
ariadna33 spune:
La Multi Ani, Gabriel!
Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si norocos si sa aduci numai bucurie parintilor!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
laurairina13 spune:
La multi ani Gabriel by Evy!!
Monis ce matinel esti, mai zii ceva de voi, a scapat tati de bube? Iulianu ce mai face?
LauraAndreea, am ramas si eu cu detaliile din cartea aia cu refuzul papicii, eu si cartile trimise de Monisu tare mi se mai par interesante si tare bucuroasa as fi sa vina cineva cu rezumatu in dinti, asa greu ma urnesc sa le citesc fiind si in engl imi solicita de doo ori mai multa atentie.
Simina, era faina de porumb draga aka malai, credeai ca te depasesc la bucatarie?no way..
Strumphy, mai are printesa febra? si eu zic ca tot la dr tre sa ajungi sa o consulte inainte de a lua alte tratamente..
Raluci, cum a dormit Bubu astanoapte? cu mucisorii tot nasol?N-am putut sa te insotesc la vinutu fiert aseara, da azi te servesc la un ceai verde combinat cu soc si lamaie.
Floricik, ce faceti?pe unde mai sunteti? Zburly un cracra ceva??
Eu inca muncesc pe baricade cu mrs projectu ala(astanoapte pan la 1 iar) cu care vreau sa dau lovitura, da pe zi ce trece, ore de crosetat muncite engros..tot imi vine sa ma razgandesc cand vad cat volum de munca presupune si la final iau trei lei pe munca de o saptamana..Oricum vreau sa termin sa va cer parerea, stiti voi eu fac studiu de marketing aici, maine poimaine va pun sa completati formulare cu studiu de caz
Gata pauza ,bag un croset mic de dimi'
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 GABRIEL! Ema la ultima luniversare + cafea pentru toata lumea Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
permite-mi sa te citez ca sunt prea praf, multumesc, am baut toata cafiaua.
Simina - eu zic ca de catarat nu cred ca o sa reuseasca ce ma tem eu este sa nu se rastoarne cu patutul, aveti grija
Licurici - la noi a fost o noapte de groaza, singura din acest an. La 21 deja dormea, la 21 si15 deja plangea, 38.4, i-am bagat un varf de paracetamol si am reusit sa-l readorm apoi de La Ora 2 a inceput plansul, plans de durere clar a tinut pana la 4 cu mici opriri, cand de disperare ca nu stiam ce sa-i mai facem am plecat sa-l plimbam cu masina, a a dormit de la 5-6 cand iar urlete si de atunci tot vioi mai trage un plans, tati saracu a plecat la serviciu eu am ramas cu copil plangacios si o tzatza infundata. Din ce am reusit sa vad in gura lui parca un premolar si un canin, oare se poate sa iasa canin asa devreme .
Deci sunt franta
IASI-ul aveti PM
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
raluci_b spune:
din fericire nu a mai facut caca moale
dar muci la greu
hai ca m-am vaitat pe ziua de azi destul
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
dankutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
www.bucataras.ro/retete/7174/supa-cu-galusti-pt-bebelusi-pana-intr-un-an.html" target="_blank"> supa de galuste |
Mersi Simina de reteta. Totusi o s-o interoghez pe mama. Deja am intrebat-o si incepuse sa-i turuie gura. I-am spus ca o s-o pun sa-mi dicteze o data cu calc deschis pe forum, ca nu retin. Sper sa ma tin de cuvant weekendul asta.
Dana, mama lu' Pinky