Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 17
mihamora spune:
Magda multa bafta la dr! Bine ca ati scapat de raceala. Ii place Iarinei la gradi?
La multi ani Nicholas!
La multi ani Dozz!
La multi ani Matei!
La multi ani Teodora!
Laurairina - foarte frumoase brelocurile.Foarte fain broscoiul :) Buna idee ti-a dat Lili
Dankuta - frumoasa idee cu cadourile:)
Raluci - super petrecere a avut Bubu si tortul foarte frumos, cine l-a facut? Sanatate multa!
Tina - arata foarte bine tortul, cred ca e si f bun.
Lili - faina petrecere. Frumoasa fata ai, sa-ti traiasca!
Coque - frumoase poze, super tort, minunat baiat, sa fie sanatos!
Lumi - mult succes cu papa! Felicitari pt maseluta!
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
ariadna33 spune:
Fetele cu strumfi mofturosi... zic si eu, poate-poate se indulceste situatia, am observat la Dragos al meu ca daca mancarea nu e intr-un castronel frumos, sau nu i-o "prezint" cum se cuvine, o respinge... el mai intai trebuie sa deguste putin din lingurita si abia dupa aia daca papilele lui gustative sunt "flatate" -mananca lingurita plina. Iar daca nu-i place ceva, pai atunci scoate pur si simplu mancarea din gura, dar e dragut ca baga manuta si o scoate, e delicat manca-l-ar mama! Emi nu are "texte" din astea estetice, el mananca tot ce-i dau si dintr-un borcan, nu se uita ca frate-sau la etichete, rar face mofturi, dar cand refuza ceva nu trebuie sa insist ca vomita direct.
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
Flavours, am vrut sa te intreb, ca stiu ca tu ii dai lui Tudor lapte de vaca si de capra: laptele de vaca il indulcesti cu ceva? am inceput si eu sa le dau, beau aceeasi cantitate ca si atunci cand le dadeam LP, dar la Dragos am observat ca se cam stramba dupa aia... adica prima data cand i-am dat a facut asa ca si cum ar fi baut zeama de varza
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora [Raluci - super petrecere a avut Bubu si tortul foarte frumos, cine l-a facut? Sanatate multa! |
Cofetaria Maria - Aviatieti
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Dankutza,ma bucur atat de mult ca papa Pinky!!! Bravo ei,recupereaza fetita Habar nu am cum sunt galustele alea..,daca ai timp,pui,te rog,reteta? |
www.bucataras.ro/retete/7174/supa-cu-galusti-pt-bebelusi-pana-intr-un-an.html" target="_blank"> supa de galuste
Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
lumi_calin spune:
citat din mesajul lui Flavours .... P.S. - MAI E CINEVA FARA DINTI? mamica lui Tudor (04.11.2009) |
are si Calin mai nou un dintisor si vreo 3 pe vine . Cred ca Tudor a ramas singurul. Ies si ai lui .
lumi_calin spune:
Andrecluj si eu am observat mai nou unele schimbari in comportamentul lui Calin, pe langa faptul ca e un alintat de prima clasa. Zilele astea a vrut cineva sa il ia in brate, el fiind in bratele mele, si a inceput un bocet de nu se mai oprea, lucru pe care nu il facea pana acum. Azi am luat-o in brate pe fiica unei prietene de a mea, pe care o cunoaste, si a venit si ma tragea de pantaloni plangand sa il iau pe el.Deci gelozie mare....
laura - andreea spune:
Buna seara fete dragi!
Stiu, sunt ultimul om ca nu am apucat sa felicit pe Matei Capishon jr, Dozz si Teodora si sa le urez multi,multi ani, sanatate maxima si bucurii depline.
Macar am citit tot insa asa sunt pe fuga cu toate ca nici de la serviciu nu am apucat sa mai zic nimic. Azi ne-am sarbatorit, cu ziua de nume a jumatatii si cu reinnorirea contractului meu. drept urmare, rata am mancat-o, merele si gutuile sotate in unt asemenea iar vinul rosu(nu zic de care) de doua ori asemenea.
Asa pe sarite si din amintiri: Daaaaa, fructele uscate(shame on me ca nu am avertizat) sunt "tratate". Par exemple, caisele confiate bio nu sunt deloc portocalii ci maron. Cele non-bio sunt de un oranj orbitor. Nu-i inteleg pe oamenii astia, pe langa chimicalele primite cand erau crude s-au gandit sa mai adauge ceva si la confiat.
De ce sa asteptam pana la un an jumate cu laptele de vaca/capra sau de alte rumegatoare?
Am redescoperit o carte cumparata asta-vara din Franta despre comportamentul copilului intre un an si trei ani. Se trateaza tema refuzului solidelor, a laptelui si altele. Revin cu detalii cat de curand. Lumi, sfatul pediatrei nu este rau desi pare exttrem. Iti zic mai multe maine, pe trezie
Noi inca suntem muciosi, mai tusim nitel si asteptam sa ne aniversam. Am comandat in cele din urma un tort "normal", un pic personalizat si ne pregatim de petrecere.
Imi sopteste cineva sa dau "send" ca este un meci in desfasurare
poze