Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Am vazut si eu filmuletul cu Isa si este tare, tare scumpa.

Matei este un frumusel.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Roxana - Ce am observat eu cantarind zilnic inainte de masa 2 copilul - ciclic la 10-14 zile are 3-4 zile in care mananca mai putin, doarme foarte mult si stagneaza greutatea sau scade foarte putin 20-40 grame. Probabil ca nu e scadere sunt doar scaunele care continua sa fie normale. Am intrebat pediatrul si mi-a zis ca 20-40grame e ceva neglijabil (poate fi si eroare de cantar), ca scadere in greutate inseamna cateva sute de grame, iar lipsa apetitului cateva zile daca nu e in sotita de voma, febra, diaree nu e ingrijoratoare. In nici un caz sa nu scol copilul sa-l indop ca ii fac mai mmult rau. El rade si ma intreaba "Daca te trezesc din somn si iti ofer un snitzel vienez crezi ca l-ai manca sau ti-ar pica bine?" Nici tu nu mananci la fel zilnic, nu?! Cantareste-l si vezi cum evolueaza. Eu cred ca nu are nimic.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara tuturor!

Sunt si eu mamica unei delfinase de august 2010 si va tot urmaresc de pe vremea odiseei. N-am indraznit sa scriu pe vremea cand eram cu burtica iar dupa nastere n-am mai reusit sa tin asa bine pasul cu voi.

Daca ati sti cat de mult m-au ajutat postarile voaste inca din perioada sarcinii dar mai ales acum dupa venirea pe lume a delfinasei Medeea. Pentru asta va multumesc din suflet.

Motivul pentru care mi-am facut curaj sa va scriu e faptul ca noi am trecut pe LP integral si ca urmare am ramas in casa cu 1/2 cutie de Galactogil, 1/2 de cutie de Galafor si o cutie cu tampoane pt. sani de la NUK. Eu nu mai cunosc pe nimeni care sa aiba nevoie de ele asa ca daca le vrea cineva, le donez cu draga inima. Cel mai usor mi-ar fi sa le dau cuiva din Bucuresti dar le pun si la posta daca le vrea vreuna dintre voi. Altfel nu stiu ce sa fac cu ele si au costat o caruta de bani, mi-e mila sa le arunc pur si simplu

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa va mai scriu din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Diana_Eva, s-ar putea sa ai dreptate cu ciclicitatea. a mai avut si el astfel de perioade insa speram sa fi scapat de ele. Si mai ales ca, fiind acum ceva mai maricel, ma asteptam sa-si creasca cantitatea de lapte. Deocamdata astept sa vad cum evolueaza pe parcursul urmatoarelor zile si apoi voi lua legatura cu pediatrul.

L-am si cantarit. A luat putin in greutate. Insa ma termina plansul lui atunci cand simte biberonul in gurita.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblebee ce flacau ai. al meu la 4 luni jumate inca nua re 7 kg..dar sa fie el sanatos si nu ma plang.

giorgia daca nu am admirat-o pe antonia cu bine. i-am aratat si sotului si lui sebi sa invetevaaai ptiu ce scumpa e

bytz ce ati facut azi la doctor?sunt cu gandul la voi

fetele lui sebi ii cade paruli-a ramas o suvita ca lui basescusi restul e tare rar. vitamine ii dau, ia si calciu si fier . o fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

La multi ani si din partea noastra puiiutilot sarbatoriti azi...si pentru ieri si pentru toate zilele pe care le-am rata.. Pupici multi multi multi!!Avem si noi pozici noi la semnatura

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Super poza!

Laurici felicitari pentru kilogramele pierdute. Zici ca de o luna si jumatate ai dat jos 7 kilograme. Si inca 20 de kilograme parca ziceai dupa nastere. Pai multe rau de tot. Incet si bine spre victoria finala .
Eu am ratat un mesaj de-al tau mai de demult in care povesteai ceva cum ca te-a suparat sotul (asa am dedus din mesajele ulterioare). Acum am vazut in poze ca nici vorba sa fie el un slabut. Oricum sper ca v-ati impacat si totul e bine acum.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am fost si noi la eco cardiologic. Toate bune si frumoase. Avea 2 gaurici in inimioara, dar una s-a inchis complet si una e pe cale sa se inchida. Ne mai vedem cu d-na dr peste 9 luni...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Ce ma bucur. Orice proaspata mamica are o mica teama legata de astefel de gaurici. Din fericire cele mai multe se inchid repede. Bravo, super atitudine relaxata
Paula, te referi la scaun grupa 1, nu la scoica. Noi i-am luat Elisei pe la 15 luni un scaun Maxi-Cosi care e cu spatele la directia de mers si e suficient de inalt incat sa vada pe geam si sa aibe preocupare. Cele mai sigure insa par a fi cele BeSafe dar noi nu aveam atunci masina cu IsoFix ca sa luam modelul cel mai bun. Poate ii luam Iuliei.

Lalala, e foarte normal sa-i cada parul cu care s-a nascut. Apare perisorul lui adevarat caci cam trei luni dureaza "gestatia" unui fir de par.
Alinuta, bravoi mai. La asa productie asa voinic. Mergem si noi maine la cantarit ca tare bine a facut cute Iulia dar nici vorba sa va prindem nici la lungime nici la kilograme.
Rody, Mycya, Tina, nu va vad eu pe voi cu colacei sub buric asa ca mine. Pana una alta va felicit ca ati alaptat asa de bine pana acum ca fiecare din voi a avut hopuri dar ati trecut peste ele. Si pe Racusor care tot asa are un voinicel chiar daca s-a nascut micut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Otiliav da mah dar era par ca lumea, mult, des si negru sper sa-i mai creasca adica nu puf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Roxana- Sa iti zic cat a mancat Eva azi (are la 6.6kg) - la 7 - 160 ml, la 13-120 ml, la 17-140 ml, la 21 -200ml - si asta e tot (iar azi e mult mai bine ca ieri) + trebuie scazut si laptele de pe babetele si laptele care mai iese la regurgitari - cateodata e multut. Eu de frica sa nu faca greva foamei de tot cand vad ca nu are chef de mancat nu insist deloc. Faca ea o mutrita scarbita cand vede biberonul si atunci stiu ca nu e cazul sa i-l bag in gurita. Ma striga cand vrea sa pape in mod sigur. E un pic mai greu ca se strica programul dar ma adaptez. In zilele cu greva car dupa mine termosul cu apa calda, biberonul si laptele praf peste tot. Daca vrea ma execut repede. Iar eu ma mulg cu stoicism dupa programul nostru din zilele bune. Cat detest pompa asta dar o si iubesc nespus. na dragoste cu nabadai. Hai ca ma apuc de pompatul de seara.
Saddie- frumos gestul tau - sigur iti va a PM o fata din Bucuresti!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA DELFINASILOR DRAGI SARBATORITI AZI. SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!

Crispro iti multumesc ca imi porti de grija, imi cer scuze ca nu am bagat de seama cand ai mai intrebat de mine, chiar nu am observat.

Mergi la inceput