Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

acum si durerea mea - care robot credeti ca e mai bun

Chicco puresteam cooker
http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/ProductID/988/language/en-US/Default.aspx
sau
Avent combined steamer and blender
http://www.philips.co.uk/c/avent-baby-preparing-for-feeding/scf870_21/prd/
??

imi este clar ca storcatorul trebuie luat separat - alta dilema... vreo sugestie?

cum vi se pare scaunul acesta?
http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/04061691090000/language/en-US/Default.aspx

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Rody, Mycya, Tina, nu va vad eu pe voi cu colacei sub buric asa ca mine. Pana una alta va felicit ca ati alaptat asa de bine pana acum ca fiecare din voi a avut hopuri dar ati trecut peste ele. Si pe Racusor care tot asa are un voinicel chiar daca s-a nascut micut.

, avem, avem colacel

am cantarit-o in seara asta pe isa, pe nemancate: 8.040 kg

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Cris2010, aici http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49 gasesti toate formularele.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Merci. Le-am gasit.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Bee, Paula, felicitari pt vestile bune.

Rodi,

Roxana, noi luam polivital.

Diana, as merge pe avent la roboti, iar scaunul arata super.

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

La multe lunite ANDREI de imaya!!!

Noapte buna delfinariu

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Plec si eu la nani.

Princess, multa sanatate si mult noroc!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfinasi.

Azi implinim 4 luni asa ca oferim si noi o praji pentru toata lumea.
Nu mi vine sa cred ca deja au trecut 4 luni. Asta vara cand avea Andrei vreo 3 saptamani si eram afara pe banca la aer, s-a oprit langa noi o mamica cu un bebel de 4 luni. Si eu ma minunam cum rade, cum tine capusorul si gangureste si ma gandeam ca mai e o gramada de timp pana o sa fie si bebelu' meu asa. Uite ca a trecut timpul parca prea repede.
Suntem bine, sanatosi, trezirea e la 6 odata cu masa cand are bineinteles un chef de joaca si o energie debordanta.
Am avut cateva zile mai agitate (dupa ce am avut saptamana trecuta 3 copii -1 al meu si 2 ai lui fratimiu) caci am in vizita inca de duminica pe nasii mei si de doua zile si pe vara mea. Asa ca si Andrei a fost mai agitat un pic, a dormit mai putin parca dar am fost multumita ca nu a fost deloc marait cu toata oboseala asta.
Oricum abia astept weekendu' sa termin si eu cu musafirii sa ma odihnesc si sa pun lucrurile la punct prin casa.

Tina eu am iesit in fiecare zi cu bebelu chiar daca a fost vant, caci chiar si vantu a fost cald. I am dat caciulita si gluga de la hanorac peste. Oricum in carut e protejat de vant.

Voia cineva formulare online pentru cereri. Gasesti aici: http://www.ps4.ro/documente-utile/acte-necesare/article/17-acte-necesare/876-aloca-ii-i-indemniza-ii.html .
Uram cu intarziere tuturor sarbatoritilor LML precum si celor cu nume de MIhai/Gabriel/Mihaela/Gabriela LMA.

Eu ma duc la sfarsitul lunii la Baby Expo, e langa mine la Polivalenta.Vreau sa achizitionez un carut sport, usor si acolo macar le vad live fiecare ce si cum e. Mai iau lapte praf ca e mai ieftin, iau mai multe cutii sa am pana face 6 luni si in rest ce mai imi face cu ochiul.
Va las ca incepe sa se foiasca bebelu'

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Voiam sa va spun ca eu am primit scaun de masa de la fratimiu la botez. De la ikea, foarte simplu, plastic, o sa va fac poza sa va arat caci nu l am vazut in catalog.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

BUna dimineata delfinuti!

La multi ani Andrei cu ochi frumosi!!! Sa cresti mare si cumintel!

Eu am terminat mulsul de dimineata - am deja 225 ml pentru azi(100ml de aseara si 125ml acum - dar am mai lasat ceva si in sani sa mai se joace si ea). Astept sa se trezeasca puiuta sa pape - a scancit de vreo 2 ori dar vad ca nu se indura sa se trezeasca de tot! Nu-i nimic ... mama o asteapta!

Sa aveti o zi frumoasa - aici e vant rau de tot si ploaie mocaneasca!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Princess, multi ani sanatosi si frumosi!

Andrei de imaya Sa cresti mare si voinic!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput