Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor!!!

Are cineva in format electronic cererea pt alocatie si cea pt concediu de crestere copil???

Mi-a adus sotul de la primarie si azi am facut bine de le-am pierdut. Am iesit sa fac copii si le aveam in cosul de la carucior. Nu stiu cand le-am pierdut...

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

I-am facut baie strumfului si sunt la pompat. Productia mea s-a stabilizat undeva la 940ml pe zi, dar am avut 2 zile cu 1l (o cutie de Zuzu-zise sotul), bb papa cam 940 pe zi (cel mult) asa ca avem si vreo 2 rezerve . Pompatul il mai practic numai dimineata (ma trezesc cu o ora inaintea lui Victor) si seara inainte de ultimul supt, ca sa golesc sanii. In timpul zilei papam la san si mai completam tot cu LM. Sunt multumita de cat mananca si n-as avea cum sa nu fiu multumita, a luat fb in greutate.
A venit rezultatul la copro, mai avem urme rare de klebsiella (probabil asta-i motivul pt care nu am scapat de mucusul din scaun) dar nu mai luam antibiotic, luam doar 10 zile Biotics.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Cris2010, aici http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49 gasesti toate formularele.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am venit si noi de la pediatru, Victor are 7,6 kg si 68 cm. Avea o pielicica uscataaa, buzele uscate, mi-a spus sa-i mai dau apa/ceai, am incercat sa-i spun de campaniile astea impotriva altor lichide decat LM, dar nu am insistat pt ca mi-a ajuns cand l-am vazut... A zis ca nu se pune pb de obezitate, ca e buna greutatea corelata cu inaltimea. Incepem sa luam Fe 20 de zile, 10 zile Ca 7ml/zi. Diversificarea o incepem dupa sarbatorile de iarna. Incepem cu morcov, 2 mar, 3 sfecla, 4 ananas?! Nu stiu ce ar mai fi de spus ca am uitat

Luna 3

felicitari pentru vestile bune! sa vezi ce mancacios o sa fie dupa fier

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

racusoru, multumesc mult!

Dragi mamici, Stodal ati dat vreodata la copilasi? A dat rezultate? Sau imi recomandati altceva naturist/homeopat pentru tuse seaca? Multumesc

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Exista ceva la Himalaya pt orice fel de tuse.
Multa sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Bumblebee, Paula, felicitari pt vestile bune!

Am sunat azi dr pediatru sa-l intreb cum rezolvam cu scaunele astea numeroase si mi-a spus ca daca nu scade in greuatate, nu pierde multa apa,e activ, nu are burta umflata nu tb sa ma ingrijorez. Sa-i dau in continuare smecta cu ceai de menta dar sa-i dau 50 ml de 3 ori pe zi si sa-l prepar atunci cand ii dau.

Bumblebee, dar cum de si-a dat seama dr ta ca este un pic deshidratat?ca are pielea si buzele uscate?

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara fetelor.

Eu sunt tare suparata. Bebelusul meu iar a fost azi in greva foamei. A mancat tare putin. I-am dat sa pape laptic adormit sau in fisher, doar-doar sa mananace si el ceva.Nici cerealele nu a macat prea bine si nici piure de legume. Imi puteti da sugestii ce-i pot da spre a avea si el mai multa pofta de mancare? Dragul de el este vioi, zambeste, rade , gangureste, iar eu am o durere de cap groaznica. Pentru ca nu mai stiu ce sa-i mai fac si ce sa-i mai dau.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

roxana, noi am luat vitamine in prima luna. ni le-a dat pediatra. bine, andrei era prematur si nu luase corespunzator in greutate in prima luna, trebuia sa il stimulam cumva.

ai vb cu un pediatru?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tina, da, pielea uscata, buzele de asemeni, el nu mai are scaune dese, iese cam o data la zi. Eu totusi sunt surprinsa ca ii mai tb si altceva pt ca sincer nu cere... cred ca nu m-am prins eu... ca in seara asta a lipait ceiuc cu mare placere, a urlat cand m-am oprit...

Roxana, Theo are cumva reflux? sau suspectezi vreo suparare la stomacel? Pediatrul ce zice? Ca poate n-o fi nimic... Daca e strict lipsa de apetit, ori o fi vreo pasa mai proasta, ori se poate rezolva cu niste vitamine, zic si eu.

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Racusor, Bumblebee vitamine nu i-am dat. L-am intrebat pe pediatru si mi-a recomandat diversificarea. Ceea ce am si facut, insa el tot greu mananca.

A fost suspectat de reflux la 1 luna. Atunci i-am facut si o radiografie (stiu, l-am iradiat asa mic si mi-a parut tare rau) si s-a dovedit ca are doar multe gaze in stomacel.

El a luat foarte bine in greutate in primele trei luni. Din luna a patra a inceput sa ia mai putin pentru ca a inceput sa nu mai manance.

Racusor, tu ce vitamine i-ai dat? Macar sa-l intreb pe pediatru de ele.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput