Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
tina_80 spune:
Eladeea, de la ce firma i-ai luat scaun lui Eric?
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
bumblebee spune:
Am venit si noi de la pediatru, Victor are 7,6 kg si 68 cm. Avea o pielicica uscataaa, buzele uscate, mi-a spus sa-i mai dau apa/ceai, am incercat sa-i spun de campaniile astea impotriva altor lichide decat LM, dar nu am insistat pt ca mi-a ajuns cand l-am vazut... A zis ca nu se pune pb de obezitate, ca e buna greutatea corelata cu inaltimea. Incepem sa luam Fe 20 de zile, 10 zile Ca 7ml/zi. Diversificarea o incepem dupa sarbatorile de iarna. Incepem cu morcov, 2 mar, 3 sfecla, 4 ananas?! Nu stiu ce ar mai fi de spus ca am uitat
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Aaa, asa frumos azi afara, ne-am plimbat in parc, noi eram cei mai dezbracati, ca de obicei, dar totusi e ridicol cat de infofoliti sunt unii copii, cosmonaut pe vremea asta?! Nu zic, nu toate mamele se indura sa-si lase copiii cu capul descoperit, dar de aici pana la caciuli de alea groase, cu glugi trase, zau ca mi-era mila de copii.
Luna 3
paula_m spune:
Bumblebee, si mie imi e mila de copii aia infofoliti asa tare. Ma intreb daca mamicile respective s-ar simti bine daca le-ar tine cineva imbracate atat de gros? Si ma mai intreb cu ce ii vor mai imbraca la 0 grade...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
ilinca79 spune:
racusoru, multumesc mult!
Dragi mamici, Stodal ati dat vreodata la copilasi? A dat rezultate? Sau imi recomandati altceva naturist/homeopat pentru tuse seaca? Multumesc
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Paula, te-a trimis pediatrul la cardiolog? Ca pe noi ne-a trimis doar la: eco de sold, transfontanelara, orl, oftalmo, neurolog (la care trebuie sa mergem) si ar mai fi eco abdominala, dar aia o facem la 6 luni, a zis ea ca are ce sa vada atunci
Luna 3
paula_m spune:
I-au facut eco cardiologic la nastere, impreuna cu eco la sold si la fontanela. Dar la inimioara cum avea aceste 2 gaurici , a tb sa mergem la 3 luni la control. La ORL si ofta nu m-au trimis... dar la neurologie ce ii face la un bb asa mic?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
Diana_Eva spune:
Asa mult ma intristez cand citesc de delfinuti bolnavioari asa ca nu pot sa nu te felicit Paula pentur vestile foarte bune. Sa fie totul perfect si peste 9 luni.
Rodi - sunteti foarte frumoase toate 3. Maria filmeaza foarte bine. Are talent.
Dragaica- noi le-am luat cadouri la nasi si atat.
Cri- bine ca ati gasit o cale sa va intelegeti tu cu bebe - asta e important! Sfaturi dam cu toti dar voi trebuie sa gasiti echilibrul vostru!
NU va spun cat dormim noi ca nu o sa va vina sa credeti - spun doar ca nu am mai dormit atat de secole(cred ca din liceu :)). Nici inainte sa nasc nu dormeam atat ca munceam pana nu mai puteam. Asa ca ma bucur de puiut si atat.
Din pacate nu am reusit sa dau jos nimic. 2 zile am tinut dieta dar lapticul si asa amarat 400-450ml - a scazut la 300 ml asa ca m-am intors la paine(2 chifle/zi) si alte branzeturi cam rele pentru cura.
Cand iesim afara noi avem asa - body, pantalonas subtire - asa stam in casa + punem o salopeta de catifeluta(far amaneci), ciorapei, totosi, plovars cu gluga, geaca, caciulita si mai nou manusi.Iau si pledut cu mine - daca cumva mi se pare prea frig sau daca stam mult 3-4 ore il pun peste ea. De racit nu a racit niciodata - avem niste mucusori dar e normal pana la urma - nu sunt din aia curgatori.
Va pup pe totate!
bumblebee - are mama pui mare si frumos!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Bumblebee, bravo pt baietel mare si sanatos! Cum stai cu productia? Faci fata cererii? Ca stiu ca ziceai la un moment dat ca el mereu mai vrea vreo 50 ml, fata de cat produci tu...
Diana, bine ca va odihniti amandoua, ca asta e important.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Asa-i fetelor, am baiat mare, ma topesc in fiecare zi cand vad cum infloreste
Cris, , de mai bine de o luna suntem numai pe LM, e ok
Luna 3