Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate, noroc sa cresteti mari si sa ascultati de mami!: SEBASTIAN SI FELIX, DE DRAGAICA CRISTIAN ALEXANDRU, DE LAURIKA ERIC NICHOLAS, DE GRETY NIKU RADUCU, DE PUFESCU Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Multumim mult de tot fetele!!Azi la 13.03 i-am is puiului meu la multi ani...imi dau lacrimile numai cand imi aduc aminte de primele clipe in care l-am vazut.
Eu decalotarea o fac seara de seara , la baita.maine mergem si noi la pediatru sa ne masuram si cantarim.acum baiatul meu da cu manutele in tastatura,i-am dat sa se uite la un pix si a vrut sa si-l bage in gurita.am vazuy ca si puii vostri incep iar cu treziri de noapte...la mine de trei zile fosnaie in pat la 3 dimi si azinoapte la 2...azi i-am bagat program...ca pana acum trei zile era totul bine si a luat-o pe aratura baietelul meu.
Si am dat si eu vreo7 kile jos de cand ma tin de foame seara.:))..asta in vreo luna jumate...dar tot mai trebe...pana la 60 e cale lunga..de la 87 :((
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Neata! Imi vine sa-mi arunc pc-ul pe geam...noroc ca sotul si-a lasat pc-ul lui acasa Racusor, ma bucur sa aud vesti bune despre delfinasul sef. Decalotarea, noi o facem in fiecare seara la baitza si dam cu crema de galbenele si dimineata ii fac la fel dar cu ser fiziologic si dupa crema de galbenele Rodi, am vazut si eu filmuletul cu Isa. E scumpa tare, in tot ceea ce face Voi ati scos delfinasii la aer zilele astea, cat a batut vantul? Noi ieri am stat in casa dar azi ar tb sa iesim sa merg pana la posta sa ridic un colet, sa merg si la piata sa iau bors si ceva verdeata. Vreau sa fac ciorba de vita si o ceafa la cuptor. Eu ma pot lauda cu un kg in plus fata de acum o luna. Am de dat jos 6 kg O zi frumoasa sa aveti! Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Eu l-am scos pe vant...la bucuresti e foarte cald si bine ca mai bate vantu ca altfel cred ca am turba de cald...azi vroia far caciulita..asa ca i-am facut voia 5 min..
Pozici noi
laurika1982 spune:
La multi ani si din partea noastra puiiutilot sarbatoriti azi...si pentru ieri si pentru toate zilele pe care le-am rata.. Pupici multi multi multi!!Avem si noi pozici noi la semnatura
Pozici noi
ochidut spune:
Iar am niste zile nebune, azi a sunat telefonul non stop de dimineata, cand unul cand altul. Noroc ca a fost mama la mine, mi-a mai facut ea curat, mancare si tot ce trebuie prin casa. Maine pleaca si incepe din nou nebuneala.
Fetelor, vreau sa va cer sfatul, cum sa gasesc eu o bona.. Daca stiti pe cineva sau o agentie sau pe cineva care stie pe cineva..... stiti voi din vorba in vorba. Pentru inceput am vrea sa stea doar 2-3 ore pe zi si probabil din februarie sa trecem la un program permanent. Deci momentan si cineva care e dispus partial sa vina e super ok. Sa stiu si eu ca am pe cine chema daca chiar nu o pot lua cu mine sau de exemplu daca vrem si noi sa mergem la sala 1 ora, sa avem cu cine sa o lasam.
Rodyka, da ai muncit ceva la tema, esti o scumpa cate mi-ai zis. Si bineinteles sa nu il uit si pe sot, ii dau o bere. Super descrierea, vorba lui Eladeea, numai cand am citit ma si vedeam acolo. Acum clar nu mai am nici o urma de indoiala, e o destinatie frumoasa si cu siguranta o sa imi placa. Cand ai mai zis si de Ardeal, gata mai cucerit definitiv.
Banuiam eu ca in ianuarie e cel mai nasol, dar noi atunci putem sa ne luam putin liber, atunci facem si 10 ani si oricum din februarie probabil ca voi incepe intensiv serviciul, deci....
Oricum stam cu inima cat un purice ca vrem sa plecam departe de galusca noastra, ne tot gandim daca are ceva ce facem....
Pupici lui Andrei, sa ii treaca repede chestia asta cu decalotarea si la toti delfinasii care trec prin asta. Offf saracutii, mi s-a facut pielea gaina cand citeam ce povestiti despre procedeu. Bine ca am fata
Noi mergem bine cu diversificare, papam suc de fructe dimineata. Pana cum am mancat mar, morcov, si azi am incercat pentru prima oara para. Care nu stiu din ce motiv a iesit din storcator mai mult ca un piureu decat suc, nu avea pulpa, dar era ca o crema. I l-am data asa si i-a placut. Am ajuns la 70 de ml si crestem treptata pana pe la vreo 100. Dupa 100 nu am retinut ce mi-a zis pediatra, cred ca o sun sa o intreb. Parca mi-a zis ca maxim 120 pot sa ii dau. Dar ea acum dupa 70 de suc urla ca din gura de sarpe si dam completare laptic pana la 180 total. Ma intreb daca pediatra zice maxim 120 ......cred ca tot o sa trebuiasca sa ii mai dau si lapte, ca altfel nu cred ca ma voi intelege cu ea.
Nu mai stiu ce mai vroiam zic
de Larisa Ioana 24.06.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Avem si noi pozici noi la semnatura |
le-am vazut!! le-am vazut!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui ochidut Rodyka, da ai muncit ceva la tema, esti o scumpa cate mi-ai zis. Si bineinteles sa nu il uit si pe sot, ii dau o bere. Super descrierea, vorba lui Eladeea, numai cand am citit ma si vedeam acolo. Acum clar nu mai am nici o urma de indoiala, e o destinatie frumoasa si cu siguranta o sa imi placa. Cand ai mai zis si de Ardeal, gata mai cucerit definitiv. Banuiam eu ca in ianuarie e cel mai nasol, dar noi atunci putem sa ne luam putin liber, atunci facem si 10 ani si oricum din februarie probabil ca voi incepe intensiv serviciul, deci.... Oricum stam cu inima cat un purice ca vrem sa plecam departe de galusca noastra, ne tot gandim daca are ceva ce facem.... |
stai asa, scumpo! ca eu am inclus-o si pe Larisa in vacanta, de-aia am zis ca e mai nasoala luna ianuarie. dar asa, doar pentru voi, e bine oricand... doar sa nu nimeriti o saptamana cu ploaie fara incetare . pai sotul m-a ajutat ca eu n-am fost chiar peste tot (inca )... utie aici cateva poze de la Mini Hollywood, cu celelalte locatii revin cand mai am timp...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ochidut spune:
Gata mi-am adus aminte ce mai vroiam sa zic
Dragaica, noi nu le-am luat tort sau turta. Stiam faza cu tortul la cununie pentru nasi, la botez nu stiu..... Noi le-am luat cadouri si bineinteles ceva si pentru nasicul mic, sa nu se simta ignorat.
Ce tare cu preotul, e bine ca are si el bebei mici acasa, o sa ii "manevreze" cu grija si pricepere.
Eu am avut niste emotii pentru botez.....Doamne Doamne, aveam tot felul de idei..... In ziua botezului nu mai aveam nici o treaba, ma relaxasem complet insa cu o zi inainte nu stiu ce am avut, zici ca daduse strechea in mine, nu ma mai intelegeam cu nimeni. Mi se facuse stomacul ghemotoc, simteam fluturasi in el, imi transpirau mainile si nu ma mai puteam concentra la nimic. Sotul era fascinat de aceste reactii si ma tot intreba dar de ce, ce am. A concluzionat spunand ca nu m-a mai vazut asa niciodata, nici la nunta noastra si nici macar cand am nascut.. Ma emotionam si mai tare gandindu-ma ce profund traiesc eu momentul, ce emotii am si realizand ca de acum incolo probabil asa voi avea mereu emotii pentru toate evenimentele mari din viata copilului nostru si ca emotiile care le ai pentru evenimentele copilului tau nici nu se compara cu tot ce ai trait pentru tine.
Racusor, noi am mai luat anul trecut de la baby expo: carucior, pat, salteluta infasat, cadita cu sport si alte nimicuri. La toate articolele astea mai mari enumerate am avut reducere 10%.
Eu am sa ma duc sa ii caut scaun de masa si ma mai gandesc daca sa ii mai iau sau nu si un tarc. In rest pentru lucruri marunte sau hainute, nu e asa cine stie ce sfaraiala. Chiar si pentru cele mai mari, e posibil sa nu ai de unde alege, pentru ca ei nu vin intotdeauna cu toate produsele de pe stoc ci isi selecteaza ei ce si cum si atunci e posibil sa te trezesti in fata unei palete reduse.
Oricum ia in considerare ca e bine sa te duci dimineata si preferabil nu sambata sau duminica. Mai ales duminica nu, ca atunci e jale.
de Larisa Ioana 24.06.2010
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
le-am vazut!! le-am vazut! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Multumim:*:*.Mereu ma uit la filmuletele cu pustoaicele tale...
Pozici noi
crispro spune:
Laurika, ce frumos a crescut puiutul! SI ce bine isi tine capul! Tu te-ai tuns, nu? Iti sta bine.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
paula_m spune:
Am fost si noi la eco cardiologic. Toate bune si frumoase. Avea 2 gaurici in inimioara, dar una s-a inchis complet si una e pe cale sa se inchida. Ne mai vedem cu d-na dr peste 9 luni...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4