Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

rodi, e bine ca te-ai/v-ati adaptat atat de usor acolo...altfel ar fi fost tare greu, cred...cat despre spanioli, li s-a dus vestea ca sunt vorbareti, sociabili, prietenosi...

pai nu te mira ca Maria zice 'acasa' la Spania, doar acolo si-a petrecut copilaria... chiar si Eric e confuz uneori, cand zice 'vreau acasa'...ca el zice acasa si la Cluj si la Turda... pt el tot acasa e...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana, ce dulce e matei

saru'mana
Citat:

am recunoscut hainute de la george si pe hector de la next

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

expertii in shooping on-line

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata dragi delfinasi.
Am cateva momente libere asa ca am sa profit din plin.
In primul rand La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!!

Nu stiu daca v-am povestit despre botez, va avea loc pe 4 Decembrie, mai avem cate ceva de pregatit. Am rezolvat restaurantul, muzica, cadourile nasilor, marturiile si cruciulitele de pus in piept, sotu a facut vinu cu vecinii .
Mai avem de comandat tortu copiilor si al nasilor, comandat baloanele, cumparat taria si cam atat.
Vroiam sa va intreb voi ce le-ati luat nasilor, le-ati dat colaci sau torturi .....??????
Am niste emotii pentru botez....mama, mama.....sper sa iasa totul bine. Preotul care o sa-i boteze pe ratoi e tot din Focsani, coincidenta fericita in plus are si el 2 gemeni de 3 luni.

Partea cea mai grea este cu imbracamintea mea, tare greu mi-am gasit ceva si nici de ce mi-am cumparat nu prea sunt multumita, am sa pun o fotografie sa va cer parerea. Am o burta zici ca sunt in 4 luni , am sa incep sa ma duc la sala si mi-am propus sa nu mai manac dupa orele 18 sa vad cat o sa ma tina.

Copii au inceput sa doarma noaptea, parintii sunt fericiti, cearcanele sau mai estompat, dimineata nu mai e asa de greu sa ne dezmeticim. Dorm de pe la orele 21 pana la 4-5 dimineata fara alte treziri , ziua dorm cam 2-3 ore legat.
Au inceput sa gangureasca, rad cu gura pana la urechi, stau pe burtica cu capul ridicat, ieri Seby si-a desoperit manutele era sa de comic .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Dragaica, eu le-am comandat un tort.

Fetelor, am inteles ca va fi un targ acum la sf lui noiembrie si as vrea sa merg,imi spuneti si mie daca reducerile sunt mai mari la targ decat pe site sau in magazine? Merci!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor, de mine e pacat ca am nimerit in paradisul asta culinar: fructele de mare nu-mi plac (exceptie sepia si caracatita), pestele abia-l gust, maslinele nici atata... dar in schimb fructele le devorez pe toate!! insa azi in magazin am descoperit o paine integrala noua : cu masline negre, tomate si oregano, cica ii spune "paine mediteraneana" si, chiar daca are gust de masline, imi place tare mult!! numai ca eu am mai pus si margarina pe ea , nu cumva sa fie de dieta

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor, am inteles ca va fi un targ acum la sf lui noiembrie si as vrea sa merg,imi spuneti si mie daca reducerile sunt mai mari la targ decat pe site sau in magazine? Merci!

tina, da, ar trebui sa fie mai ieftine...teoretic...oricum, nu sunt reduceri substantiale...din ce am vazut eu...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Tina, eu am ajuns la concluzia ca nu merita sa mergi la targ, decat daca vrei sa iei mai multe lucruri diferite si le gasesti intr-un loc. Noi am fost in septembrie la BabyExpo si mi-am blestemat zilele. Bine ca ne-am dus si in week-end cand aglomeratia e in floare. Preturile sunt la fel ca in magazine si pe net. Mi s-a spus la standuri si am verificat si eu, in schimb am stat la cozi sa platesc cateva lucrusoare pe care le-am luat.

Racusor, merci de raspuns.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

[quote]citat din mesajul lui tina_80

[/quote

tina din pacate nu am prins nici un targ, numa sotul a fost

dar parca intrebai de chicco. din cate stiu, nu cred ca produsele lor vor fi mai reduse de atat la targ. noi cautam carut si la targ a fost exact pretul cu reducere de pe site. ideea e ca ei zic ca oferta e pe o perioada limitata, dar o prelungesc foarte mult.

inglesina face reduceri la targ. de altii nu prea stiu

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rodika, eu ador mancarea mediteraneana, cu fructe de mare, masline, legume.
Revelionul trecut trebuia sa ajungem si noi in Spania. Aveam planul facut, dar a intervenit... Natali. In perioada aceea era epidemia de aviara in Spania si am zis sa nu ma risc.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

[quote]citat din mesajul lui tina_80

[/quote

inglesina face reduceri la targ. de altii nu prea stiu

9 iunie 2010

asa e...acu imi aduc aminte ca scaunul de masna al lui Eric l-am luat de la Baby Expo, si l-am luat la reducere...a fost cu vreo 150-200 ron mai ieftin...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput