Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce scaun de masina recomandati? Sau la ce ar tb sa fiu atenta cand il cumpar? Merge cineva in Ungaria si sunt preturi mai bune acolo si as vrea sa il cumpar de acum, dar nu stiu de care...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ELADEA, foarte fain sacul, dar stii ce nu inteleg? cum il pui in sacul ala si ii mai prinzi si centurile la carutul sport? ca la iarna cred ca or sa stea cam toti in fundulet si va trebui sa ii legam...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

sacul are niste fante pe unde se pot baga centurile...sacul se poate prinde de carucior, sa stea fix in el...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, ti-m admirat printisorul

Eladea, superfain sacul ala, chiar ma gandeam ce m-oi face la iarna in carutul sport, ca in landou nu prea mai incape, dar aia au stocul 0

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Oana, ti-m admirat printisorul

Eladea, superfain sacul ala, chiar ma gandeam ce m-oi face la iarna in carutul sport, ca in landou nu prea mai incape, dar aia au stocul 0

Luna 3

ID mess: licusca...are multe culori ...si oricum daca nu are acum, aduce...

astia sunt sacii:

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/SaciCarucior#5537864690182683186

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Otilia, am uitat sa te felicit pt primul kg dat jos! si 3 cm! Esti tare! Clar esti constiincioasa!
Eu calc stramb numai la micul dejun, cerealele sunt indulcite, plus ca mai adaug si cativa biscuiti. Aseara am mancat stiuca la gratar cu orez basmati si salataverde+spanac. Nu-i rau (la gust e excelent) pt dieta... zic si eu

Luna 3

Mersi mersi. Si Ilincai
Ca si Michelle pot spune ca voi ma motivati
Am zis ca si eu am mai calcat pe laturi. Dar cred ca frisca de la cafea e cel mai mic rau posibil. Si am avut si anumite mese nu tocmai ok cu principiile Montignac dar s-a cunoscut ca am mancat doar paine neagra si putina putina, nu cartofi, nu orez. Si am limitat consumul de lapte batut ca stiu sigur ca daca-l inlocuiesc cu apa sau ceai sigur dau jos.
Important este ca ma simt eu mai bine si intru putin mai lejer in haine. Ca 1 kg nu e deloc mult. Primul meu target e sa ajung la 65 pana la Craciun.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua mamici!!!

La multe lunite/anisori Sebastian si Felix
Cristian
Eric
Raducu
sa cresteti mari ,sanatosi si sa faceti numai bucurii parintilor

Ooana am vazut pozicile cu Matei e un scump

Racusor ce baiat mare are mami abia acum cand mi-am vazut nepotica realizez cat de mic a fost si puiul tau la nastere.dar acum cand il privesti cat de mare si voinic sa facut dintr-o mana de om sa va creasca mare si sanatos

Crispro in curand o sa citesc ca Vladutu tau o sa doarma toata noaptea si ca ai sa fii prea odihnita

Tina aceeasi problema am si eu cu laptopul cand imi e lumea mai draga poc se inchide . se incinge intradevar dar de la ce?

Rody ce povestesti tu acolo mi-ai facut asa un dor de plecat in excursii

Otilia felicitari si de la mine pt ambitie si kg dat jos eu ca si Tina am mai pus un kg nici nu imi vine sa ma mai cantaresc sau sa ma masor sa nu ma deprime ceea ce vad

trimit msg sa nu cumva sa imi faca iar surpriza laptopul si sa se inchida iar

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Am zis ca si eu am mai calcat pe laturi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

sa vezi ce stramb calc eu aseara la 23 mancam cartofi pai si ma plang ca pun kg in loc sa le dau jos

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

rodi, uauuuuuuu...citind descrierea ta, si eu vreau sa merg acolo!!!!!!! pare mirific... oricum spania e o destinatie pe care vrem s-o atingem in anii urmatori...

cat despre sac, e f bun pt zlele friguroase cand oricum va trebui sa scoatem puii din casa... e grosut, confortabil, rezonabil ca pret...eu sunt f multumita de cum se prezinta, acu ca il am in mana..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si mie mi se inchidea calculatorul singur. Cand l-am dus la reparat, mi-au zis ca tb schimbata placa video. Si apoi nu am mai avut pb.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, eladea, chiar e frumos, dar ptr cineva care are vreme de excursii, nu ptr noi care lucram zi lumina... doar duminica, si e asa scurta... acuma de cand cu ce am mai iesit, ca eu eram cea obosita de serviciu (mereu ore suplimentare, chemat duminica dimineata ptr o comanda urgenta, sunat sambata seara ptr cine stie ce amanunte...) si acum la fel, abia astept sa fac un plan

sa va explic cum simt eu Andalucia: ca Ardealul meu de-acasa, sunt asa oameni de treaba, primitori, veseli, parca esti intr-un sat si-i cunosti pe toti... anul trecut in Bistrita m-am simtit asa straina, nu mai cunosteam pe nimeni, si casa mea imi parea straina, dar ii am pe ai mei acolo si... e ACASA!! Maria ma tot intreba: mami, cand mergem acasa? casa ptr ea e Spania...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput