Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
racusor2010 spune:
RODI, Iza este foarte dulce! m-am uitat cu Andrei si radea, voia sa se ridice sa mearga la ea
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
eladea2005 spune:
OANA, vazut pozici, admirat ochisorii, lasat comentarii...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Racusor, tu cum ii dai granulele homeopate??? Parca zicei ca i le dai asa nedizolvate in gurita? Sau n-am inteles eu bine...Eu le dizolv in putina apa, dar tot timpul nu ne incadram in jumatea aia de ora de dinainte de masa...ba ca nu s-au dizolvat, ba ca nu mai am recipiente sterilizate, ba una ba alta...As vrea sa incerc sa i le dau asa, dar mi-e frica sa nu se inece cu ele... Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto Luna 3+ |
pun putina apa intr-o lingurita de-a lui bebe si pun granulele acolo, cat sa se moaie un pic. apoi i le dau in gurita cu tot cu apa si le suge. daca mai scapa cate una, i-o bag cu lingurita la loc in gurita. nici noi nu ne incadram mereu
gengigel baby sa stii ca face minuni! sa iti iei!
9 iunie 2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 RODI, Iza este foarte dulce! m-am uitat cu Andrei si radea, voia sa se ridice sa mearga la ea |
va multumesc la toate mamicile pentru aprecieri, si delfinasilor ptr simpatie . si eu i-am aratat la isa video, era asa de atenta, apoi radea, se incrunta cand a inceput sa planga, apoi sarea in brate cand mi-a auzit vocea
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
ooana, am admirat pozele, tare-mi place cum se uita la inelul gingival
eladea, sacii aia sunt super si la un pret excelent!! eu am avut asemanator la maria, ptr isa am mai subtirei, ca aici nu e cazul...
_
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilinca79 Buna dimineata,
La multi ani pui dragi si din partea noastra! Racusoru, voiam sa te intreb daca i-ai dat ceva lui Andrei pentru tuse, ca stiu ca voi mergeti pe medicamente naturiste. Tuseste si Victor putin, dar doctorita noastra merge pe Eurespal si eu n-as vrea sa-i mai dau. Pentru mucisori i-ai dat oscillo si sinupret? Multu' Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da, sinupret si oscilo, dar doar 7 zile, nu mai mult. ca apoi sinupret nu face decat sa ii dizolve mucisorii. si COLARGOL, preparat in farmacie. asta cate 2 picaturi dimineata si seara, dar 5 zile maxim. si l-am diluat cu ser. adica la 10 ml colargol, 10 ml ser. in nasuc se pun picaturicile astea. si vezi ca pateaza
acum pentru faringe, ca e putin iritat de la mucisori, am salvigol, trebuie sa dau cate un puf dimineata si seara, 3 zile maxim. introduci dispozitivul pana adanc in cerul gurii si faci puf pe gat
pentru tuse nu stiu, ca andrei nu a tusit decat putin in prima zi.
sanatate multa
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
ELADEA, foarte fain sacul, dar stii ce nu inteleg? cum il pui in sacul ala si ii mai prinzi si centurile la carutul sport? ca la iarna cred ca or sa stea cam toti in fundulet si va trebui sa ii legam...
9 iunie 2010
rodyka spune:
ochidut, n-am vrut sa-ti raspund asa pe fuga, asa ca o fac acum: daca vreti sa alegeti ianuarie, sa stii ca e cea mai friguroasa luna a anului... in martie e cam ca acum, adica excelent! ziua ne invartim in jur la 18-20 gr, noaptea nu coboara nicicum sub 7-8... vant este, de la adiere la rafale, dar asta e tot timpul anului pe plaja, daca n-ar fi am muri de cald vara. in plus, ianuarie e cam ploios, pe la sf lui februarie se face vreme buna. desi acum 9 ani in febr am facut plaja , dar astea-s exceptii...
de vizitat eu iti recomand cu caldura Malaga (e superb orasul, intre port-plaja-castel), Granada (nu poti rata Alhambra, e a opta minune a lumii), si tot in zona Sierra Nevada (zapada din belsug, dar nu e prea frig). Sevilla - e superb orasul in sine!! Cordoba - se spune ca sunt cele mai frumoase femei acolo plus arhitectura minunata! Almeria - sa nu pierzi Mini Hollywood, e un loc urias amenajat in desert, unde se fac multime de filmari de-adevaratelea si te poti costuma si tu in ce-ti place. in plus, e si o rezervatie naturala, cu animale salbatice in semi-libertate! o sa pun un link la pozele ce le-am facut noi anul trecut... tot asa o rezervatie cu animale 8e un munte intreg, trebuie mers neaparat cu masina) este la 15-20 km de mine, si-acum revad tigrul alb urias, avea gura cat n-as putea-o eu cuprinde cu bratele . Gibraltar - nu e asa mare lucru dupa cum te astepti, sunt maimutele alea in libertate care musca si iti sar in cap, iti fura din geanta si din mana daca nu esti atenta, peisajul intr-adevar e de vis, dar daca prinzi o zi senina... intre toate, abia daca-ti ajunge o saptamana pe fuga . parca ziceai si de Jaen... nu stiu sa-ti spun prea multe, doar ca e renumit ptr monotonia dealurilor pline de maslini, cam atat... si daca pui pe lista si Guadix - acolo s-au pastrat casele de demult, adica in pesteri! doar ca acum au antene parabolice, garaj in stanca. pe mine m-a impresionat tare mult! e fantastic! o sa pun un link cu poze si de-acolo
daca am omis ceva, sau mai vrei amanunte, imi face placere, sa stii
_
paula_m spune:
Neata
Si eu am aceeasi intrebare ca si Racusor, cu privire la sacii de scos afara. In landou inteleg, dar in caruciorul sport ma depaseste. Demult mi-am propus sa ii iau saculet gros, dar sa dau banii si pe ala si sa nu mai vrea Raul in landou, si alte milioane date pe ceva ce nu folosesc... Ca am o gramada de prostii pe care am dat banii degeaba...
Mai nou, copilul meu plange la straini, la bunici, la persoanele pe care le vede mai rar. Totul incepe cand persoanele respective se apropie de el sa-i vb. Sta 2 min si ii cerceteaza, apoi pune botic si apoi incep urletele...tb sa intervin eu, sa-l calmez, si apoi se obisnuieste. Sper sa fie o faza trecatoare. Si totusi ma mir, ca eu nu l-am tinut numai in casa, tot timpul am iesit cu el si la cumparaturi, deci nu e izolat in nici un caz, nu stiu de ce e asa sensibil
Si azi a ras si el in hohote
La multi ani pt Sebastian, Felix, Cristian, Eric si Raducu. Iar numai baietei sarbatorim
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez
Alina2005 spune:
Neatza, fete! Mi-a fost dor de voi
In primul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor/-telor de zilele astea, sa fiti sanatosi si voiosi!
Va scriu pe fuga, pt ca Aida cere atentie, mai nou nu mai doarme deloc in carucior si asa ca stau izolata cu ea in dormitor, in loc sa mai stam pe terasa. Am inceput sa ii dau cereale la masa de dim si seara inainte de culcare, ii plac mult si sper sa se mai pufoseasca si ea. Am trecut si la caruciorul sport, i-am pus pernita din scoica si sta de fapt ca in scoica (michelle stie despre ce vb). In landou nu mai sta deloc, plange incontinuu.
Ma cheama, am fugit!
Racusor, sa nu uit, multumesc pt raspunsurile cu Sinupret si LA MULTE LUNITE lui Andrei, delfinasul sef!