Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata mamici si delfinasi!!!

La multi ani sarbatoritilor de azi, sanatate, noroc, sa cresteti mari si sa fiti cuminti!

TUDOR SEBASTIAN SI FELIX ALEXANDRU
CRISTIAN ALEXANDRU
ERIC NICHOLAS
RADUCU

Rodi, pe mancacioasa Isa.

Racusor, felicitari pt voinic. pe Andreiut,sper sa treaca repede buba.

Oana, vazut pozici.

Azi am fost foarte harnica, dar mor de somn. Pe la 6 si un sfert s-a trezit Natali pt papa si de atunci n-am mai dormit. Am facut mancarica, bagat masina la spalat, am mai strans prin casa...

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Tanti, felicitari pt dintisor. La noi, pe langa bagat manute si tot ce prinde in gurita, e si cu tipete.

Crispro, un baietel cuminte!

Fug ca s-a trezit Natali...

Eladea, si pe mine ma intereseaza un saculet pt carucior, peste o luna il luam si noi pe cel sport la rost...

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, am cam reluat proba suptului la cantar... asta pentru ca atunci cand i-am dat la cerere nu l-am cantarit deloc, l-am lasat sa manance cat vrea, cum vrea... si intr-o saptamana a luat 0 grame... acum il cantaresc, cand nu mai vrea sanul il tin la scos gaze 10 minute, apoi iar la san... sau ma mulg si ii mai dau... si mai mananca... si deja se vede pe cantar. Plus ca seara ii dau Lp prima data, si mananca bine, si apoi san... Daca asa vrea si asa va lua in greutate constant, asa vom face...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

TUDOR SEBASTIAN SI FELIX ALEXANDRU
CRISTIAN ALEXANDRU
ERIC NICHOLAS
RADUCU

La multi ani pui dragi si din partea noastra!

Racusoru, voiam sa te intreb daca i-ai dat ceva lui Andrei pentru tuse, ca stiu ca voi mergeti pe medicamente naturiste. Tuseste si Victor putin, dar doctorita noastra merge pe Eurespal si eu n-as vrea sa-i mai dau. Pentru mucisori i-ai dat oscillo si sinupret? Multu'

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, ce dulce e matei

am recunoscut hainute de la george si pe hector de la next

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

larisa, nu stiu eu cine-i marian moise, care canta ce ne-ai trimis tu, dar e f fain..l-am pus si aseara( eram f obosita si suparata dupa programul lui stefan de crize, iar acum ii fac auditie lui piti:)

racusor,n-am mai avut putere aseara, la multe lunite lui andrei cel voinic!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Racusor, tu cum ii dai granulele homeopate??? Parca zicei ca i le dai asa nedizolvate in gurita? Sau n-am inteles eu bine...Eu le dizolv in putina apa, dar tot timpul nu ne incadram in jumatea aia de ora de dinainte de masa...ba ca nu s-au dizolvat, ba ca nu mai am recipiente sterilizate, ba una ba alta...As vrea sa incerc sa i le dau asa, dar mi-e frica sa nu se inece cu ele...

Foto Luna 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

neata mamici si delfinasi!

oana, asa deci si la voi tzitzi e elastic de joaca dupa papa....eiiiiiiii dupa ce-i dau dintisorii, cred ca-l intarc de mai face asa ceva....doare de mor...

racusor, crispro, ma bucur ca ati avut nopti linistite...sau ma rog, delfinasii..

fetelor, pt la iarna, cand iesim la plimbarica, i-am luat lui Filip un sac pt carucior, captusit bine cu lanica calduroasa...e f fain si gros...asa sa ne tot plimbam... daca va intere, va spun ce si cum...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

de unde? cat? cum?
o poza?!

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

http://www.dea-copii.ro/articol-copii/sac-pentru-carucior-captuit-cu-lana--i406-siedjr2v2rf75ir05856kebtp22

e f draguta mamica respectiva si prompta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, am cam reluat proba suptului la cantar... asta pentru ca atunci cand i-am dat la cerere nu l-am cantarit deloc, l-am lasat sa manance cat vrea, cum vrea... si intr-o saptamana a luat 0 grame... acum il cantaresc, cand nu mai vrea sanul il tin la scos gaze 10 minute, apoi iar la san... sau ma mulg si ii mai dau... si mai mananca... si deja se vede pe cantar. Plus ca seara ii dau Lp prima data, si mananca bine, si apoi san... Daca asa vrea si asa va lua in greutate constant, asa vom face...

cristina, daca asa ai liniste si tu si Vlad, inseamna ca e calea buna! daca il vezi ca e bine-dispus, doarme bine, esti si tu mai destinsa . abia astept sa-l vad pe Vladut, eu seara imi innebunesc sotul cat ii tot povestesc de voi. aseara a fost randul lui ochidut, mi-am facut tema de casa in colaborare cu sotul...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, . Stiam ca granulele se pot da fie cu o juma de ora inainte de masa, fie la o ora dupa masa... Sa vedem , ca ne lamureste Racusor.

Oana, ce baiat ai... E foarte, foarte frumos! Si hainutele imi plac!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput