Fluturasi de martie-aprilie 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi...ce vreau eu de Mos? Un sac de bani Dar nu prea vad mosul ala care sa mi-i aduca...Vreau bani pentru cadouri, pentru mobilat casa, electrocasnice...sa reusim sa ne mutam pana se naste bb... Altfel nu cred ca resusim sa stringem atitia bani in tremeul asta asa scurt...
Deci cam atit vreau...doar atit

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Multumesc Stumphi, nu e numele meu, e numele pe care l-am ales cu sotiorul sa-l punem copilului daca va fi fetita, el e convins ca va fi fetita, la nume de baieti inca nu ne-am gandit. Ce va fi vom vedea, vom gasi noi si nume de baiat daca va fi cazul. De numele meu nu sunt prea mandra si din acest motiv am preferat sa folosesc un nume care-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hehe,,,mie tocmai mi s-a facut azi cadoul de craciun....viitorul meu sot e acum plecat sa faca actele pentru un teren de 4700 m2 si o casa de 120 m2. visez sa ne mutam in apropierea bucurestiului ( e la 25 km de bucuresti) ...e un pic de munca pe acolo dar cred ca intr-un an ne putem muta acolo de tot...e visul meu, vara un gratar cu prietenii in curtea noastra, animalute o piscina pentru copii, leagane, gazon, loc de joaca........vai ce frumos...sunt incantata

Mamica mandra a lui Dani si asteptand o zana 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

simona,numa` un sac de bani uh ? nici ca nu vrei mult asa ii spun eu lu` a meu barbat cand imi spune de ceva chestii scumpe ,ca nu vrea prea multe... dar nah el e spoiled kid la masa si tacsu, deci sa scrie scrisoare cu adresa exacta via Manchester Melodia ta preferata e "I wanna be a Billionaire, so fri...g bad" ?
Glumesc , si eu as vrea sa fiu a millionaire daca nu billionaire si sa zambesc de pe coperta revistei Forbes langa Oprah si Regina Oricum iti doresc sa te muti cat mai repede in noua casuta si incetul cu incetul o sa le rezolvati voi pe toate, mobila si elctrocasnice si tot

Ilinca , nu conteaza, e un nume foarte frumos si sper sa aveti o fetita Cate sapatamani ai acum de sarcina?

Antguess, super mos anul asta Unde i-ai scris la ce adresa sa ii scriu si eu , da nu de casa si gradina ca avem , de ceva mai eftinut asa, de toate pentru bebe... carutz, patut, hainute si de astea, nu cer mult

BB on board!!! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Maine am fix 18 saptamani incheiate si vineri am programare la eco sa-mi vad bebelina si poate voi afla si ce este.
Va pup ca tre sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Simona, baga-ma si pe mine pe lista Mosului pentru sacu de bani .
Noi ne-am mutat acum cateva luni, si mai avem nevoie de muuulte...
Wk asta am fost sa ne uitam de o canapea, dar nu ne-am decis inca...
Asa ca bafta la mutare...cat mai curand
Si pt Antguess.. felicitari pentru implinirea visului!

pupici

Waiting for a miracle !!! 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Antguess, wow, 4700 m2...nu e cam multicel?Veti avea si livada??Oricum, jos palaria pentru mosul tau
Strumpfi..sa dea DUmnezeu sa fie cum spui tu..tie ce-ti aduce? Tu ai scris la Mos?

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

va multumesc fetelor.
da, e cam mare terenul, noi vroiam jumate, asa ne intelesesem dar a reusit sa obtina un super pret pt tot si pe casa asa ca....l-a luat..oamenii se grabeau sa vanda tot asa ca l-au dat ieftin..om vedea ce facem cu ce nu folosim:))
terenul are pomi fructiferi, o vita de vie....om vedea...eu de casa ma bucur:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

va multumesc fetelor.
da, e cam mare terenul, noi vroiam jumate, asa ne intelesesem dar a reusit sa obtina un super pret pt tot si pe casa asa ca....l-a luat..oamenii se grabeau sa vanda tot asa ca l-au dat ieftin..om vedea ce facem cu ce nu folosim:))
terenul are pomi fructiferi, o vita de vie....om vedea...eu de casa ma bucur:))

Felicitari! Sa o stapaniti sanatosi!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 25+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetele, mi-e un somn de nu mai pot..si nu pot sa adorm
Ma duc sa mai incerc ...