Fluturasi de martie-aprilie 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 9

simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SVETLANA_B Simona, baga-ma si pe mine pe lista Mosului pentru sacu de bani ![]() Noi ne-am mutat acum cateva luni, si mai avem nevoie de muuulte... Wk asta am fost sa ne uitam de o canapea, dar nu ne-am decis inca... Asa ca bafta la mutare...cat mai curand Si pt Antguess.. felicitari pentru implinirea visului! pupici Waiting for a miracle !!! 19+ ![]() |
Svetlana, sa va fie de bine mutarea. In ce zona stati???. Noi ca sa ne mutam trebuie macar strictul necesar sa-l luam, adica bucataria mobilata si utilata, si dormitoarele...macar 2 din ele.
Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

roxy_s spune:
ionales sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el, sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
ruxandrada, roxanda80 ma bucur ca ati mai intrat pe la noi
S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Deea99 spune:
hello!!!
Madutza iti dau intalnire, in parc, la anul....asa intre noi gagicile....si apropo de asta sterge de urgentza caruciorul albastru din dreptul meu ca se supara fiimea pe mine
Deci Strumfy te-ai prins..nu te mai alerg...dar stii ca fusei un pic dezamagita cand m-a intrebat dr.....si cum o cheama
revin du detalii mai tarziu ca ii e foame la fimea cea mare
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) 21+cronologic

roxy_s spune:
alina06, deea maine va asteptam cu vesti bune de la eco

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui Deea99 hello!!! Madutza iti dau intalnire, in parc, la anul....asa intre noi gagicile....si apropo de asta sterge de urgentza caruciorul albastru din dreptul meu ca se supara fiimea pe mine ![]() Deci Strumfy te-ai prins..nu te mai alerg...dar stii ca fusei un pic dezamagita cand m-a intrebat dr.....si cum o cheama ![]() revin du detalii mai tarziu ca ii e foame la fimea cea mare ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) ![]() |
hehe, sa-ti traisca! deci i-a cazut puta?

petru intalnire iti dau accept de acum

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

roxy_s spune:
madutza ma bucur ca ti-a placut doctorul si sper sa fie pe masura asteptarilor. cel mai bine este ca te-a primit
deja te programezi la eco de trim III ?cand te programezi?

ailed_dota spune:
maduza pune-ma si pe mine cu carucior roz....
eu nu am culoare de carucior......
mami de de 7 ani si ingeras si
21+cu

strumphitza spune:
e fataaaaaa... e fataaaaaaaa
na ca nu ma mai alearga Deea
Felicitari pentru fetitza si ma bucur tare multtttt ... mult multttttttt
si pentru stefy a ta dar si pentru tine, nu stiu pentru sotu tau daca sa rad sau sa plang ????
BB on board!!! 20+

SVETLANA_B spune:
Simona noi ne-am mutat in Crangasi, de fapt tot in aceasta zona am stat si pana acum, dar acum avem casuta noastra..
A durat 3 luni la noi, reparatia si mobilatul necesar.
Se rezolva toate cu timpul.
Waiting for a miracle !!! 19+

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s madutza ma bucur ca ti-a placut doctorul si sper sa fie pe masura asteptarilor. cel mai bine este ca te-a primit ![]() ![]() deja te programezi la eco de trim III ?cand te programezi? S-a intamplat minunea mult asteptata ![]() ![]() |
pai m-a programat deja. cand am iesit din cabinet la eco de trim II, asistenta dr-ului mi-a spus ca mi-a facut o programare pentru morfologie de trimIII. probabil o noua metoda de agatat clienti

Acum mi se pare ca e cam devreme, dar dr-ul asta nou la care am fost nu a zis nimic. Am programare pentru 29 sapt si 1 zi, iar eu stiam ca se face pe la 32 de sapt

Voi cum stiti? Cum ati facut?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png