Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 16
amelia_ilie spune:
Crisis, asa as dormi si eu pe burta, daca as putea... Poate de-asta nici nu dorm asa de bine. Dar vine bebelina si o sa dorm cum o sa vrea muschiu' meu (sau al burticii mele) !
34+
ukume24 spune:
Eva, Sunset multumesc de raspuns. Cred ca asa vom lua si noi pana la urma.
Amelia ai dreptate, a fost un gest foarte frumos... am niste prietene foarte atente si dragute. Asa de fain s-au inteles ca mi-au laut chestii de care aveam nevoie si fiecare mi-a luat altceva. Am stat, am povestim, am facut poze....
36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Lidia_P spune:
buna fetelor,
le felicit pe toate proaspetele mamici
va rog sa ma treceti si pe mine ca am nascut la spitalul Cantacuzino cu dr Adrian Toma si am avut apgar 8
eu nu mai am parola de la userul de forum ca imi treceam eu singura datele acolo
va pupic pe toate
mami de Ianis Andrei
rala spune:
Uau ce de dopuri pierdute!!!! Vasari, Celesta bafta multa, e clar ca nu se mai lasa asteptati mult nici bebeii vostri.
Mistic, cand citesc povestea ta mai ca ma apuca groaza. Adica ai nascut atat de repede... Inteleg ca despre epidurala nici nu a mai fost vorba? Deci prosop... dus... masina... spital. A! Care e diferenta intre rupere si fisurare de membrane?
38+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
beatrice75 spune:
dr pediatru mi-a zis sa nu mai beau bere fara alcool, ca nu exista asa ceva si sa ma odihnesc cat pot de mult si sa beau si 3 l de lapte pe zi
Mami de printisor
Vasari spune:
Ukume, noi am avut saltea simpla din cocos, iar acum, la 3 ani, am luat patut nou, mare, si am cautat mult pana am gasit tot de-asta. Maria nu doarme bine pe altceva si ea are si o pb cu transpiratia, asta e singura pe care doarme bine.
Rala,, multumim, eu inca sunt inainte de termen, deci as mai astepta. Celestei in schimb sigur nu-i e dor de el.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36
alinushca spune:
mistic loved your story!
celesta iti tin pumnii stransi sa urmeze si bebe in maxim 48 de ore ca la mistic si eu am pierdut o bucata de dop acu cateva zile dar pe dr azi la control nu l-a multumit si a strambat f tare din nas ca am colul posterior... de parca asta ar fi vreo mare problema... anyway, spor la nascut!!
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 40
carstea spune:
Buna fetelor
Eu va urmaresc de cand am ramas insarcinata(dpn 26.11.2010)dar nu am scris.
Felicitari noilor mamici si bafta celor care urmeaza sa nasca!
Probabil ca nu as fi scris nici acum dar consider ca trebuie sa ii raspund Yarriney.
In jur de 35 sapt am fost suspecta de colestaza de sarcina. Este o boala a ficatului care debuteaza in jur de 35 sapt si se manifesta prin mancarimi puternice in special pe palme. Sunt convinsa ca nu e ceva serios la tine dar sfatul meu e sa verifici cu doctorul si sa ii mentionezi colestaza de sarcina(din cate stiu nu toti doctorii sunt f informati asupra subiectului).
Daca vrei sa te informezi pe net incearca articolele in engleza ca sunt detaliate. Obstetric Cholestasis
Ps Sunt o graviduta f stresata de felul meu si sapt asta ma obsedeaza miscarile copilului. Se misca destul sau nu? Cum misca bebele vostru acum in ultima perioada? Am aproape 38 sapt
Va pup
Carmen
Vasari spune:
Alina, ma gandeam ca tu o sa fii fanul no 1 al nasterii Claudiei.:)) Iti doresc si tie asemenea!
Cred ca ti-ar fi prins tare bine o iesire cu kaiacul, dar cand am vb noi deja incepusera sa goleasca Herastraul, iar acum pontoanele stau suspendate deasupra noroiului.:(
Merg pe-afara cu Maria cu rolele.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36