Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 17
ukume24 spune:
Imi trimite si mie cineva parola de pe userul comun ca as vrea sa incerc sa schimb numele capitolului. Vreau sa o felicitam pe ela2233 si sa ii facem galerie Madalinei.
36+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ukume24 spune:
Multu BarveGirl.
Am facut modificarile, sper ca sunt ok
avand in vedere ca sunt incepatoare.
Va las, pove mai tarziu, ma duc la gimnastica. pupici
36+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl eu mooorrr....mai intai am fost super racita, acum am luat nu stiu ce virus d ela A. si vomit si am diaree In plus bebe nu mai doarme noaptea. Se vaita, scanceste, da din manute, se inroseste ...mi-e mila d eel si nu pot sa dorm dc el sufera. Asa ca d edimineata am clacat si la 5.40 am schimbat dormitorul cu sotul, s-a dus el la bebe. si a gasit solutia: l-a pus in bouncer, pe vibratii. a dormit bebe fara s amai scanceasca. Dar nu mi se pare ok pt coloana lui, sa stea non-stop acolo. sunt zombi, trasa la fata, nu am putere nici sa-l spal. Azi incerc si eu sa ma mulg si sa-i dea mama primul bibe peste noapte, ca sa dorm si eu ceva, ca nu mai pot.Fetele, si eu sunt de acord ca e greu spre finalul sarcinii, dar si sa ai un bebe care nu te lasa sa dormi, e la fel de greu. Singura consolare e ca e si frumos, ma topesc cd deschide ochisorii mari si se uita la mine. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Draga mea , subscriu la toate starile tale...zici ca am scris eu ...aceasi problema cu burtica o avem si noi...mi se rupe inima...
La noi a functionat sa pune feonul pe burtica...dar de la 30 cm departare...
Shines spune:
Fetele..pentru colici la bebei eu recomand cu toata caldura ceaiul BABYDRINK..nu babycalm sau alte asemanatoare..e la pliculete, praf,se face cu apa.
Fetitei mele doar cu ala i-a mers, si ii mergea foarte bine..acu 8 ani se gasea destul de greu..acum ma gandesc ca este peste tot.
Ma apuc si eu sa il caut sa il am pentru bebe2...nu stiu daca va functiona la fel dar merita sa incerc pentru ca stiu ca este bun.
va pup
Simo
32 cu Eduard Matei
yarrina spune:
Carstea multumesc. O sa-i povestesc dr in seara asta toate cele. Eu am repetat analizele acu 2 sapt...oare nu s-ar fi vazut ceva? Sa stii ca nu toti copii sunt la fel de activi. Unii misca f multi...altii cand si cand. Depinde de copil. La mine cand nu misca unul misca celalalt deci avem distractie continua. Daca tu il simti in fiecare si la eco e ok nu ai de ce sa-ti faci probleme.
fericita!! 35+
si 
crisuletzul spune:
Sa ma duc in weekend la munte sau nu? Voi ce spuneti?
Kitty
36+
echografic 37+
Mami si TATI(in special) in
pentru ca au o
cu numele de Eva Maria !!!
AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....
douradoudou spune:
beatrice spune-i doctorului tau ca exista bere fara alcool..e facuta numai din malt..e diferita de aia care are si hamei ...
si eu ma simt mai odihnita decat in sarcina: chiar cu treziri ..alaptari ..scutece..spalari ..leganari...cand doarme ea dorm si eu putin..in rest prin casa fac treaba ,acum merge mult mai repede pt ac ma pot misca f bine ..iar cand Maysaa de trezeste si deschide ochisorii ei de gaza mica imi ttrece orice urma de oboseala

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si de printesa razboinica Maysaa
EvaF spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul Sa ma duc in weekend la munte sau nu? Voi ce spuneti? Kitty 36+ echografic 37+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!AMR 4 sau 5 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper.... |
Kitty, nu as risca, daca te apuca pe acolo vreo contractie? In rest, as fi tentata sa zic sa te duci dar daca patesti ceva, nu am eu o musca pe caciula?
Eva & Luca (08.09.2008) acum
32+ cu
Noah
EvaF spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 dr pediatru mi-a zis sa nu mai beau bere fara alcool, ca nu exista asa ceva si sa ma odihnesc cat pot de mult si sa beau si 3 l de lapte pe zi Mami de printisor ![]() |
mda...bea fara grija!
Eva & Luca (08.09.2008) acum
32+ cu
Noah
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui rala Mistic, cand citesc povestea ta mai ca ma apuca groaza. Adica ai nascut atat de repede... Inteleg ca despre epidurala nici nu a mai fost vorba? Deci prosop... dus... masina... spital. A! Care e diferenta intre rupere si fisurare de membrane? 38+ cu viitoarea scorpioanca Maia"Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Da, am uitat sa spun ca am nascut fara niciun fel de anestezie, bebe a fost mult prea grabit

Cand se fisureaza membranele pierzi lichid cate putin, adica o cantitate pe care o poate retine pt ceva timp un absorbant gen Always, pe cand in momentul in care se rup membranele, lichidul curge in cantitate mare, destul de mare incat sa nu faca fata niciun absorbant, poti chiar sa faci balta sub tine.
Revin, s-a trezit fomistul meu mic

In plus bebe nu mai doarme noaptea. Se vaita, scanceste, da din manute, se inroseste
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)