Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 15
sunset_zuzi spune:
mistic superba poveste am citit cu sufletul la gura
celesta iti tinem pumnii sa ne tii la curent
vreau si eu sa nasccccccccc la mine e liniste si pace
Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia
Vasari spune:
Celesta, felicitari!!
Spune-mi te rog ce marime avea, eu ieri am pierdut ceva exact de marimea unui dop. Oare e pozibil sa fie tot? Am fost f linistita, dar acum tot citind, zic macar cumparaturile sa le fac, daca nu bagajul.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36
BraveGirl spune:
eu mooorrr....mai intai am fost super racita, acum am luat nu stiu ce virus d ela A. si vomit si am diaree In plus bebe nu mai doarme noaptea. Se vaita, scanceste, da din manute, se inroseste ...mi-e mila d eel si nu pot sa dorm dc el sufera. Asa ca d edimineata am clacat si la 5.40 am schimbat dormitorul cu sotul, s-a dus el la bebe. si a gasit solutia: l-a pus in bouncer, pe vibratii. a dormit bebe fara s amai scanceasca. Dar nu mi se pare ok pt coloana lui, sa stea non-stop acolo. sunt zombi, trasa la fata, nu am putere nici sa-l spal. Azi incerc si eu sa ma mulg si sa-i dea mama primul bibe peste noapte, ca sa dorm si eu ceva, ca nu mai pot.
Fetele, si eu sunt de acord ca e greu spre finalul sarcinii, dar si sa ai un bebe care nu te lasa sa dormi, e la fel de greu. Singura consolare e ca e si frumos, ma topesc cd deschide ochisorii mari si se uita la mine.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Neata fetelor! Am avut o migrena teribila aseara, de abia acum m-am dat jos total din pat (cu exceptia bineinteles a hranirilor de la 4 si 8 dimineata, si a gugulelii de la 9 dimineata - da aia a fost tot in pat, l-am luat cu mami si tati, si am ras si ne-am jucat ) Crisis - si eu tot asa fac, si tot asa, doarme mult mai bine. Si eu sunt mai linistita, ca stiu exact cat a papat. Sa nu dati cu rosii in mine dar eu vin cu o parere putin diferita despre cat de obositor e cu bebe Sincer, eu sunt mai odihnita ca in sarcina. Da, ii dau sa manance la 3 ore, si ne gugulim, si ne alintam, si schimbam cate 2 scutece per masa (pentru ca domnu face kk fix in mijlocul mesei ). Si ma mulg, si pun zilnic masina de spalat cu prosopele si salopetele, si sterilizez si incalzesc biberoane si in somn. Si e obositor, nu zic. Mai ales ca sunt si speriata sa nu gresesc ceva. Dar eu in sarcina ma trezeam de 5-6 ori pe noapte. Ba ca vroiam sa ma intorc de pe-o parte pe alta. Ba ca nu mai puteam sa respir. Ba (sau de fiecare data de fapt si) tb sa merg la toaleta Si intre reprizele astea, adormeam greu, chinuit si neodihnitor. Acum in alea 3 ore de somn ale lui gandacel, pai dorm si eu dusa. Nu ma trezesc defel, decat cand scoate primul gangurit cand sar din pat (sau imi suna alarma de la telefon, pe care o pun din 3 in 3 ore jumatate, in caz ca gandacelu doarme extra). Si imi place ca sunt din nou vioaie, si ca incep incet incet sa arat din nou a femeie si nu a munte. Si ca pot respira, si ca ma pot apleca, si ca ma pot intinde. Si ca nu mai sunt asa neajutorata Acum ca am inceput si un pic de exercitiu fizic (ieri 20 de minute), azi dupa masa de la 12 vreau sa bag juma de ora... incep sa ma simt chiar in forma!! Asa ca fetelor cu bebei inca nesositi, nu va speriati. E obositor, da e frumos! Si cu siguranta o sa gasiti si avantaje fata de ultima perioada a sarcinii Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Eu dorm pe burta si e cel mai mare avantaj pe care il vad. Eu mereu am dormit numai pe burta si Doamne ce ma mai odihnesc!
FELICITARI NOILOR MAMICI !!! BUN VENIT URSULETI !!!
Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
EvaF spune:
citat din mesajul lui ukume24 Fetelor nush ce sa fac cu salteaua. Chiar nimeni nu si-a cumparat sa imi dea idei? |
Ukume, noi avem asa ceva.
http://www.babycomfort.ro/produse/301-saltele-copii-==/304-saltele-copii-cocos---basic-/2765-traumeland-kokoskern-120-cocos-standard-cocos-pe.html
Ce e important, nu se face gaura acolo unde doarme copilul, se mentin tari si drepte.
LE: Luca doarme cu noi de pe la 5-6 luni, dar oricum iti spun ca e buna salteluta lui, si o va folosi si Noah.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui BraveGirl eu mooorrr....mai intai am fost super racita, acum am luat nu stiu ce virus d ela A. si vomit si am diaree In plus bebe nu mai doarme noaptea. Se vaita, scanceste, da din manute, se inroseste ...mi-e mila d eel si nu pot sa dorm dc el sufera. Asa ca d edimineata am clacat si la 5.40 am schimbat dormitorul cu sotul, s-a dus el la bebe. si a gasit solutia: l-a pus in bouncer, pe vibratii. a dormit bebe fara s amai scanceasca. Dar nu mi se pare ok pt coloana lui, sa stea non-stop acolo. sunt zombi, trasa la fata, nu am putere nici sa-l spal. Azi incerc si eu sa ma mulg si sa-i dea mama primul bibe peste noapte, ca sa dorm si eu ceva, ca nu mai pot. Fetele, si eu sunt de acord ca e greu spre finalul sarcinii, dar si sa ai un bebe care nu te lasa sa dormi, e la fel de greu. Singura consolare e ca e si frumos, ma topesc cd deschide ochisorii mari si se uita la mine. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
offffffff in ultima vreme parca se tin lant de capul tau pupam fata sa mai alinam supararea
sunset_zuzi spune:
ukume si eu am cumparat o saltea ca cea a evei
EvaF spune:
citat din mesajul lui ukume24 Eu am avut parte de o surpriza extraordinara aseara. Prietenele mele mi-au facut peterecere surpriza: baby shower . Mi-au facut tort cu fructe, mi-au luat o tona de cadorui pentru Luca si am petrecut de la 7 la 12 noaptea. La cat eram de obosita am dormit ca un ingeras pana azi dimineata. Multumesc fetelor pt sfaturile cu salteaua. 36+ Luca Stefan S-a intamplat minunea mult asteptata! |
wow, ce frumos! f dragut din partea lor!
aditapop spune:
Buna, fetelor!
Aveti emotii, am intrat sa va urez o nastere usoara si bebe sanatos!
Eu am nascut in 2009, prin cezariana. Acum deja rupem primele cuvinte
Am o rugaminte, cine doreste sa ne voteze, aici pe dc e un concurs. Va multumim din suflet
Link la semnatura.
VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
EvaF spune:
Ela, felicitari!!!!
Corina, multa sanatate! Ai grija de tine!
CELESTA