Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 14
Hera25 spune:
Ai cautat galafor si la Dona sau Helpt Net? E f bun, eu cu el faceam lapte la greu. Si e buna si berea.
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Azi am alaptat de 3 ori la san dupa o bere fara alcool galafor n-am gasit, intrebat la 3 farmacii Mami de printisor |
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 38+
Hera25 spune:
Misticgirl f frumoasa povestea nasterii si f rapida nasterea. Bravo.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 38+
ukume24 spune:
Claudia glumesti?? ce rabdare?? am savurat cu sufletul la gura si cu ochii in lacrimi povestea nasterii. Si eu vreau sa nasc asa repde!!! Felicitari inca o data!
36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
beatrice75 spune:
da, Hera, am intrebat si la Help Net.
Lucialu, voi pune in practica tot ce mi-ai scris pe pm
Mami de printisor
ral_eli spune:
eu am ajuns acasa, tot in formula 2 in 1.amn ajuns la spital cu imi picase dopul , la controlul de pe masa colul permitea indexarea dar era rigid si lung. m-a pus pe perfuzii , a zis sa mai amanam putin sa fac macar 38 de sapt (eu luni de abia intrasem in 37)
si a ramas sa facem cezariana pe 18, asa cum stabilisem
ma duc sa citesc din urma
36+
amelia_ilie spune:
Ela, sa va traiasca printisorul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Claudia, asa nastere rapida sa avem toate!
Beatrice, BRAVO ! Ei, am zis eu ca esti o mamica de nota 20!
34+
Vasari spune:
Beatrice, felicitari! Eu nu am stat niciodata cu masca pe fata langa M, corpul nostru produce anticorpii pt raceala pe care o avem si in timpul alaptatului bb ii primeste si asa nu pateste nimic.
Claudia, ce nastere spectaculoasa! Felicitari! Eu astept cu nerabdare si continuarea povestii din spital.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s36
amelia_ilie spune:
Nici n-am apucat sa povestesc: azi am fost la doctora gineco, mi-a dat sa iau Elevit si Tardyferon (cred ca am scris bine), trebuie sa ajung la farmacie.
Colul este OK, inchis si lungut, bebelina tot cu capsorul in jos, lunguta bine, a recuperat cele 2 zile de intarziere din toata sarcina, acum e mai mare cu 1 zi, dar e de bine. SI ma mai vede dupa 1 decembrie, si pentru culturi si pentru eco.
Ah, asa de draga imi e bebelina mea ca e cumintica!!! Numai nume sa-i gasim, ca suntem cam stresati din pricina asta.
34+
celesta spune:
Declar pierderea dopului gelatinos de dimi, nu-l vreau inapoi si nu ofer recompensa
Va tin la curent, dar momentan e liniste si pace, nicio contractie, ma duc sa spal rufe si sa-mi vad de viata...
In legatura cu enjoy life acum cat suntem gravide ca dupa e mai greu, cu tot respectul pt fetele care-si tin acum bebeii in brate, dar eu nu dorm de cateva saptamani, bb imi sta numai pe ficat si stomac, am contractii dureroase zilnic... asa ca nu prea pot sa enjoy nimic
40+