Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
girls ce mai stim despre ratusca??????
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa
yarrina spune:
Am eu ceva sau s-a mai confruntat cineva cu mancarimi groznice de piele? Dar imi vine sa-mi rup pielea de pe palme in special.
fericita!! 35+ si
Lore1983 spune:
Buna dimineata
Cred ca Sugubina povestea la un moment dat ca are mancarimi de piele (inainte de nastere bineinteles).
33+ viitoare mami de
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Am eu ceva sau s-a mai confruntat cineva cu mancarimi groznice de piele? Dar imi vine sa-mi rup pielea de pe palme in special. fericita!! 35+ si |
Ia vezi tu ca bebeii iti mananca tot calciu si de aia te mananca pielea din palme. Treci urgent pe Ca ca sa nu incepi sa te exfoliezi. La mine incepe cu pielea de pe talpi. Se trag fasii fasii.
In sfarsit am descoperit secretul ca sa doarma mai mult bebe. Seara si noaptea nu vede tzitzi ci numai biberon, cu laptele meu bineinteles. Dar papa mai mult, oboseste mai putin si implicit doarme mai mult. Asa ca azi sunt odihnita dupa ce nu mai dormisem ca lumea de sambata.
Recunosc ca mai raman in urma la citit dar ma bucur ca nu se mai scrie in ritmul ala nebun. Dar o sa creasca iar viteza dupa ce ne mutam la scutece.
Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
JoAnn spune:
buna fetelor
intru si eu pe fuga ...dorm bubulinele
sugubina FELICITARI BUN VENIT PUFICELOR
Am pus si eu 2 poze cu bubulinele,,.
fetele mele sunt mai ceva ca un ceas...la 3 ore...dau alarma...daca nu am lapticul pregatit...
pup mamicile si viitoarele mamici
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Am eu ceva sau s-a mai confruntat cineva cu mancarimi groznice de piele? Dar imi vine sa-mi rup pielea de pe palme in special. fericita!! 35+ si |
si eu aveam mancarimi mari de piele..in special sanii si spatele..muream, imi facusem numai bubite.
la fel mi-a zis si mie dr..lipsa de calciu si hidratare insuficienta.
cat mai multe lichide, o crema de corp cu ph negativ si emolienta..in privinta calciului ai grja ca da contractii..se da cate 10 zile apoi se face pauza.
Simo 32 cu Eduard Matei
yarrina spune:
Pai Ferul mi l-au terminat...au trecut la calciu acum. Bun asa...Pana acum nu am avut probleme, mananc multe lactate, dar de cateva zile ma termina. Parca as fi un catel puricos. Azi merg la dr si o sa cer o parere. Pielea nu pare deshidratata, adica nu o simt uscata doar ca ma ia cate o mancarime de ma scarpin si eu cu ambele maini si sotul. Aratam ca 2 maimute.
fericita!! 35+ si
ukume24 spune:
Buna dimineata barlog,
Am primit mesaj de la ela2233:
Azi noapte la 2.54 a venit pe lume bebe David Gabriel.3,400kg, 50cm, apgag10.
FELICITARI DIN SUFLET ELA!! BINE AI VENIT BEBE GABRIEL!!
fETELOR CARE VA PRICEPETI NU SCHIMBATI NUMELE CAPITOLULUI? Sa o sustinem pe VMadelaine si sa o felicitam si pe Ela. L-as schimba eu dar nu ma pricep
36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ukume24 spune:
Eu am avut parte de o surpriza extraordinara aseara. Prietenele mele mi-au facut peterecere surpriza: baby shower . Mi-au facut tort cu fructe, mi-au luat o tona de cadorui pentru Luca si am petrecut de la 7 la 12 noaptea. La cat eram de obosita am dormit ca un ingeras pana azi dimineata.
Multumesc fetelor pt sfaturile cu salteaua.
36+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
misticgirl spune:
Buna dimineata,
Felicitari, Ela, sa-ti traiasca ingerasul mult asteptat!!!
Hai, Madalina!!!
Noi suntem bine, azi-noapte s-a trezit la 2 ore si ceva (o singura data s-a trezit dupa o ora, dar a papat putin si s-a culcat repede). Dimineata s-a trezit la 7:40, a papat de la un san si a adormit, acum da semne de trezire. Eu nu am mai adormit dimineata, ca s-au trezit sotul si Nicholas sa plece la gradi/serviciu si s-a dus somnul meu! Poate reusesc sa atipesc dupa plimbarea de la pranz, ca tare bine i-ar face si lui Nicholas sa doarma vreo 2 ore dua-amiaza, pt ca e obosit rau si nu ne mai intelegem cu el.
Beatrice,de ce nu aveti voie sa iesiti afara? Stiu ca ai nascut pe 1 nov, deci azi bebe are 9 zile. Eu l-am scos la o sapt, pt ca a fost f cald, cred ca ai putea sa-l scoti 15 min azi...e super afara! E decizia ta, dar e pacat de zilele astea frumoase si lui Patrick vad ca-i face f bine plimbarea in parc. Noi avem noroc ca locuim la 5 min de mers lejer de parcul IOR, ca altfel era cam greu, nu l-as fi scos prin poluare, intre betoane.
S-a trezit Patrick.....revenim.