Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 11
danaint spune:
Hello fetelor!
Am fost la cina, sarbatorit cei 10 ani + bebe, multumesc tuturor pt urari
Ana momentan gandacelu meu vad ca e cumintel, doarme cate 3 ore de cele mai multe ori. Sper sa nu se schimbe
syl spune:
Fetelor pup barlogul. Va pup pe toate pentru sprijin.
Inchid ca ma bag la nani, poate reusesc ssa dorm ca sunt zombi. Va mai scriu
Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan
ana_o spune:
Syl, multa sanatate si sa vina bebele cand e pregatit! Agitatele sunt pe receptie, numai sa ne spui!
Ukume, saltea de cocos+latex, asa cum au scris si fetele. Tot de la Babyconfort am luat si noi, inca n-am probat-o, dar cred ca e buna. Oricum, bebe doarme cu mine, la pieptul meu. La fel mi-a recomandat si pediatrul, pana la 6 luni, bebe sa doarma cu mama noptile.
Beatrice,, am luat pachet cu 12 sedinte, m-a costat 200 ron. O ora de masaj pentru bebe si am nimerit o kinetoterapeuta indragostita de meseria ei. Lucreaza in special cu bebe/copii. Pacat ca vom pleca la Bucuresti, sper sa gasesc acolo pe cineva la fel de bun. Il duc in fiecare zi, in afara de duminica. Poate gasim o varianta la Bucuresti si mergem amandoua.
Anya, felicitari pentru ursulet!
Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!
ana_o spune:
Dupa ce am mancat, mi s-a facut somn si m-am bagat langa pui... aproape 2 ore n-am stiut de mine, m-am trezit ca s-a trezit el, incepuse foamea sa-i dea tarcoale. V-am zis, oboseala cronica scrie pe mine... si pe toate mamicile care alapteaza.
Claudia, nici bebe David nu are un program, papa cand i se face foame. Bine ca mi-au trecut ranile de la sani, acum a ramas doar sensibilitatea specifica. Greu, dar frumos sa fii mama.
Dana, ma bucur ca ati petrecut in familie! Aniversarea asta a fost de nota 10, asa-i? Abia astept si eu sa ajungem la noi acasa, dupa ce s-a nascut bebe, au disparut toate tensiunile dintre mine si domnul iubi. Ca o minune. Am inteles, intr-un final, ce inseamna familia. atat pentru noi ca adulti, cat si pentru un pui de om. Si daca am ajuns sa plang de dor dupa domnul iubi... e clar ca sunt pe drumul cel bun.
Va pup pe toate, burticute si mamicute, fara exceptiune! Poate mai prind cateva ore de somn, "legate".
Ana,
ana_o spune:
Inca ceva, ca tot am uitat sa intreb. Va rog mult, imi puteti da link cu mesajul celor de la sept/oct, de predare a stafetei? Ca nu am citit si v-am auzit ca a fost tare emotionant...
Ana,
BraveGirl spune:
Vmadelain!!!
Ana, si eu sunt zombi Mai ales ca sunt racita Patrick doarme peste zi mai bine, insa noaptea e distractie. Se trezeste si l amai putin de o ora. Ce fel de masaj faci cu kinetoterapeutul? Si eu vreau s amerg cu bebe. am vorbit cu cei de la Kinetobebe, dar ei fac gimnastica pt bebei, incepand cu vsta de 3 luni.
Beatrice, eu zic sa nu renunti, poate in timp se va regla productia. Tu il pui la fiecare masa la san? Esti sigura ca atunci cd pui SNS-ul, nu trage laptic si de la tine? Ce scoti tu cu pompa, poate fi f putin, in comparatie cu ce poate scoate bebe. si apoi, stii sa folosesti pompa corect? (sper ca nu te superi ca te intreb )
[b]Syl[/b, iti doresc sa stea bebe cat mai mult, asa ca nu scot inca agitate pt tine.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Lore1983 spune:
Ana, povestesti asa frumos! Ma bucur ca sunteti o familie fericita .
Ma gandeam la ce ziceai tu legat de dormitul lui bebe cu mami pana la 6 luni, dar oare nu se va obisnui asa? E foarte frumos sa il ai pe bebe mereu langa tine .
Eu sunt nerabdatoare sa treaca timpul sa il tin pe bebe in brate, chiar daca fetele spun ca va fi obositor.
33+ viitoare mami de
pissi78ro spune:
Buna seara, fetelor!!!
E asa de emotionant sa citesc vesti de la noile mamici. Asa mai prindem si noi curaj, si anume ca se poate.
Eu nu apuc deloc sa am timp sa scriu. Tot continuam cu camera Ursuletzei. In rest, nu ma plang - dorm destul de bine noaptea si, de cand fac gimnastica preanatala, nu mai am dureri asa mari de spate.
Va pup pe toate
32+ Roberta Maria