Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)
Raspunsuri - Pagina 10
DIMITRA_R spune:
offff,BEATRICE din pacate si eu am suferit fff mult la primul copil ca nu am putut alapta,
si cand ma gandesc acum ce ma asteapta,imi este tare frica....
problema mea este ca am sfarcul asa de mic si moale ca bebe nu il poate tine in gurita...
am alaptat 2 saptamani(f putin daram suferit mult ca nu puteam
in alta ordine sunt stresata si suparata,si astept sa nasc si eu saptamana viitoare ,ca deja am 23 de kg,si nu mai ma pot misca
si pe langa toate astea,are si sotul probleme la serviciu
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)37s
roxana-ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Fetelor nush ce sa fac cu salteaua. Chiar nimeni nu si-a cumparat sa imi dea idei? |
Si eu sint tot la primul bebe,dar am prietene care au bebei mari si de la ele stiu ca cea mai buna, cel putin incercata de ele, e cea din cocos. Prin urmare am sa le urmez sfatul.
Vlad Andrei
abe spune:
ukume eu am luat saltea de cocos, si pt maria si acum si pt blanca, au multe modele pe baby comfort . ro
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui carm3nutza Se pare ca ma numar printre burticile norocoase ca pot dormi noaptea. Ma trezesc doar de 2 ori pentru pipi, dar adorm la loc in 2 secunde 38+ Razvan Vasile |
Si eu la fel , sper sa nu am insomnii mai tarziu
33+ viitoare mami de
syl spune:
Fetelor unde sunteti?
Eu sunt bine, nu am sangerari...poate maine ma lasa acasa. Bebe nu are voie sa vina acum.
Syl, mami de Ati si acum 34+ Thomas Bogdan
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Beatrice dar nu trebuie sa fie diferenta intre nasteri un pic mai mare? k sa se refaca bine uteru dupa cezariana? stiam ca dupa 2 ani poti sa faci urmatoarea cezariana. lasa..bine k poti sa ii asiguri si cativa ml de laptic decat deloc. multumim mult k ne ti la curent cu vestile Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria |
Asa ma asteptam si eu sa-mi zica, 1 an jumate, chiar am fost surprinsa cd mi s-a spus ca dupa 6 luni, gata!
Mami de printisor
bebelu86 spune:
Syl ma bucur k esti ok. hai k mai ai un picut.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria