Nov-dec 2010-BV Ela2233!!-BV Mada!!!!!!!! (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ana, suntem in aceeasi situatie!!! Si Patrick se trezeste destul de des noaptea, nu are un interval stabilit...se trezeste si la 1 ora jumate, si la 2 ore si la 2,5 ore, niciodata nu doarme mai mult de 2,5 ore, fie noapte, fie zi. Sunt zombie, de aceea le spuneam gravidutelor sa se odihneasca.
Acum face nani, vad ca-i face bine plimbarea. Dar sigur se va trezi si va urma o perioada de mancat din ora in ora pana pe la 12 noaptea. Fug la un dus, ca a venit sotul acasa si il iau de odihnit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

ana multumim de sfaturi...bine ar fi sa le si putem urma ca vorba ameliei emotiile, greutatea, grijile, teama ca nu stii cum va fi...toate astea se aduna si dau insomnii ...oricat de mult as vrea eu sa fiu calma si relaxata nu reusesc..mai ales fiind la prima sarcina sunt speriata de bombe si vreau ca totul sa fie bine

sunt convinsa ca dupa ce vine bebe o sa duc dorul acestor zile linistite dar daca asa iti e felul sa te "consumi" nu prea poti fi altfel

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Subscriu si eu la toate astea

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

VMADELAIN

38+ Razvan Vasile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

NASTERE USOARA Vmadelain!!!!
multa sanatate tie si lui bb si te asteptam cu vesti bune cat de curand. bafta multa !!!!

Ana, Dana si multa putere sa treceti cu bine de perioada asta de nesomn. imi inchipui k e greu, dar in acelasi timp sunt niste momente minunate.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

Se pare ca ma numar printre burticile norocoase ca pot dormi noaptea. Ma trezesc doar de 2 ori pentru pipi, dar adorm la loc in 2 secunde

38+ Razvan Vasile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

FETELE, NU AM APUCAT SA CITESC NIMIK DIN URMA, AM INTRAT FDOAR SA VA ANUNT CA SYL MI-A TRANSMIS URMATORUL MESAJ:"sunt la spital cu sangerare care s a oprit acum si fara contractii. Anunta tu fetele ca eu nu pot de pe tel. Te rog mult si vb prin sms ca imi e mai usor. Pup"

iar ANYA, dupa un travaliu de 14 ore, este inca internata in spital, desi a nascut sambata si m-a sunat sa-i dau nr de tel al consilierei pt ca nu are lapte deloc, iar bebe refuza latele praf. VA SALUTA SI VA MULTUMESTE PT SUSTINERE

Mami de printisor

Mergi la inceput

MIE MI-A VENIT LAPTELE, DAR DIN PACATE MAI MULT DE 35 DE ML PE ZI NU-i POT ASIGURA LUI BEBE. Acum beau bere fara alcool, s-o incerc si p-asta!
Pt fetele cu endometrioza: mi-a zis dr ca pot incerca sa raman iar gravida dupa 6 luni, chiar daca am facut op de cezariana si ca atata timp cat alaptezi, endo nu reapare. Ce veste buna si totusi una proasta pt mine: l-as fi alaptat pe bebe si pana la 3 ani, era bine si pt mine si pt el, dar.......nu prea imi sta in putinta.

Ma cam racaie pe gat si cred ca voi incepe sa alaptez cu masca.

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

FETELOR,daca se poate as dori si eu parola de gmail,sa vad si eu bebelusi
va rog...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Beatrice dar nu trebuie sa fie diferenta intre nasteri un pic mai mare? k sa se refaca bine uteru dupa cezariana? stiam ca dupa 2 ani poti sa faci urmatoarea cezariana.
lasa..bine k poti sa ii asiguri si cativa ml de laptic decat deloc.
multumim mult k ne ti la curent cu vestile

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Vmadelain

ANA SI EU VREAU SA MERG CU EL SA-I FACA MASAJ LA kinetoterapeut, dar inca nu putem iesi din casa. Unde mergi si cat costa?

SYL, imi pare rau ca nu am fost pe faza si am dat mesajul tau tarziu

Mami de printisor

Mergi la inceput