Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Tot din urma...

Din capitolul 159…

Lillo tare haioasa povestioara cu serviciul de cafea si hotul!
Adina_bulina, Nik0le nu va mai agitati ca inainte. E bine. Fetele-cochetele isi pastreaza silueta. Fata nasilor, are 11 luni si 7 kg si putin. Si e vioaie si papacioasa la modul putin si des.
Adina_bulina la 9 luni, Kiti se trezea cam de 2-3 ori pe noapte. Si acum la fel...Si ziua avea 2 reprize de somn, de cam 2 ore. Seara cuca pe la 10. Acum are alt program (la aproape 11 luni).
Miremia pupam Mara mergacioasa! Se vede ca are incredere in ea! Iupiii!
Dastefa frumos din partea Mirunei sa iti dea suzeta ei!
Nik0le ma bucur ca nu e alergia cauza neluarii in greutate a Irinei
Livia nu stiu cum ai rezolvat temerea ta cu durerea si venirea rusilor, dar sper ca nu ai avut nevoie. Eu nu am luat nimic. Am stat cuminte. Dar se pare ca se pitise si o anexita bilaterala de ma durea asa tare.
Bea sa iti traiasca surioara! Sanie am zis ca ii luam si noi, dar mai incolo un pic.
Rox_y Kiti adoarme doar la san.
Cris.dogarel imi pare rau de episodul cu febra. Sper ca a fost scurt.
Simplicity voi alapta cat timp am laptic. Nu pun problema intarcatului.
Xela sunt de cate ori vad tortul tau...

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Salutare si de la noi!

Vorba unui mare clasic, cris.d, si eu m-am intors de la Buc. ieri mai rau decat am plecat. Cum zice expresia, am plecat bou si m-am intors vaca. Pai sa va zic. Am avut mai intai programare la dr. pediatru Maria Spataru care ne-a luat pe un ton de am zis ca suntem la ea la CFR2 nu la medlife unde costa cat costa... in fine... asta nu e tot... m-a spart cand a pus-o pe cantar si ne-a zis ca aluat doar 3 kg de la nastere... nu zau!!! si eu care o cataresc de 2 ori pe saptamana, ca nu mai pot, psihic, zilnic. a ivartit-o pe toate partile, e bine, cica poate putin cam palida, dar era lumina cam nu stiu cum acolo, asa ca nu ma electrizez. Dar ma enerva ca zicea tot timpu diverse prostii de genu: "copii pana la 2 ani nu au gusturi", "cum sa nu manance?!" de parca eu o tin nemancata, cu alte cuvinte, ce san mai trage ea, ca nu mai e cine stie ce, trebuie completat cu LP, eu ii spuneam ca nu vrea, ea... nu se poate. UN CAR DE NERVI am plecat de acolo. De cardiolog... nu mai zic. In fine! Aia e! Bine ca ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns la Sf. Nectarie care, apropo, azi se sarbatoreste. Ii multumim mereu Sfantului ca tare mult ne-a ajutat si ne ajuta. E un Sfant tare bun! Abia astept sa creasca Maria si sa mergem in Grecia.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

trebuia sa ceri sa-ti dea consultatie la alt medic in acceasi bani...vai , as fi facut scandal!...cred...numa' gura-i de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, m-am dus la subiectul de apel umanitar sa vad ce mai face Siluan si am vazut un topic despre o fetita abia nascuta a carei mamica a murit, iar ea avea nevoie urgenta de sange B3. Cei de la clinica mi-au spus ca s-a rezolvat cu sangele. Doame ce de cazuri tragice pe lumea asta.
pentru Loredana.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

si ce mai face Siluan?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Aduc si eu 2 mesaje din cap trecut :

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
Si peste o luna are iar de luat cadou. Ca fac si eu 34 anisori!

Kiti de Miki

deci m-am uitat de 3 ori la cine a postat mesaju' si de inca vro 5 la semnatura!!!
Ori nu vorbesti despre tine, ori nu esti Micki cu care iesim noi in parc! Nu ai cum sa faci 34 de ani!!! Doamne! Multi inainte! Unde nu as arata si eu la fel ca tine peste 5 ani! Sper sa reusesc sa am un zambet la fel de frumos ca al tau!

de Yannis

Da! Eu sunt! Si ma declar inca verde. Nu scrie asa la semnatura?

pt aprecieri!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

despre noi:

Yannis convietuieste in pace cu dintishoru dar il mai apuca nervii seara, nu in fiecare seara, o data la 2 seri asa si ii dau un pic de nurofen (numai gelu de dinti nu functioneaza) si ii trece.

In weekend am facut ceva ce nu credeam ca se poate face si cu copil mic . Ne-am trezit pe la 9, am vazut ca e frumos afara, sotzul a verificat daca au camera la un hotel pe care il stia si pe la 10 juma' eram deja in masina cu bagajul facut , copilu trezit, schimbat, hranit cu fructe .

Si am petrecut 2 zile de vis in prima capitala a Greciei, Nafplio ii zice, un orasel f dragutz cu o cetate-fortareatza- castel whatever sus pe un deal stancos asa. Noi am stat la baza dealului dar suficient de sus cat sa admiram tot orasul, portul si toate dealurile din jur, o priveliste superba . Oraselul vechi plin de magazine cu cadouri si tot felul de prostioare, haine , decoratiuni... multe strazi pietonale, cladiri vechi si frumoase, multe taverne unde am papat f bun, cafenele,restaurante. Totul f linistit asa, vreme de vis, ne-am plimbat, am mancat, ne-am relaxat, am iesit seara la un pahar de vin si am avut timp sa stam si noi 2 la o tigara -2-3 si povesti, exact asa cum imi place mie. Yannis a fost cuminte, ne-a lasat sa manca, sa bem, a fost un dulce. Am avut la hotel un pat imens, de cel putin 3,5 m latime . Si ptr Yannis ne-au dat pat separat. Nu stiu...Yannis asta calatoreste peste tot si inca nu pare sa se planga ca e alta casa, alta camera, alte peisaje...cred caare ceva sange de tigan d-ala cu cortu asa ca maica-sa ca si io as calatori non stop si as dormi si sub ceru liber daca nu am bani , nu conteaza unde dorm si ce mananc , numa sa calatoresc

de Yannis

Ce frumos zici tu acolo! Ma bucur pentru voi!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MP,"tortuletz" zici.e ditamai tortu'...si cuscra DANYELANa a facut altu de 10 luni,ce sa mai,,,am bagat o cioco intreaga azi, sa suplinesc.

am fost la dr, ca sa ma intorc vaca. macar a ascultat-o la plamani si vazut in gat. cicca "o fi de la dintzi".nu a palpat ganglioni, cautat deeruptie, nik. i-am zis ca poate e o infectie urinara si zice ca...mda, poate, faceti-i maine o urocultura.a fost tare pleoshtita azi, a dormitat la san nonstop, iar spre seara hiar cu plansete/febra.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Imi pare rau!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

am uitat sa va spun
Miruna a inceput sa-si descopere manutele
cred ca era o chestie de pe la 4 luni
nici nu mai speram sa o vad privindu-si uimita degetelele
credeam ca pur si simplu a sarit peste etapa asta

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Asa de mult ma bucur cand citesc despre vestile bune pe care ni le dai! Miruna!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Si ca sa incep cum trebuia sa incep ziua:

LML Gemanutze vesele Natalia si Alena
LML Maia de Sagetuza
LML Arya-Miruna de Annaiss

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mare dreptate ai!

La Multe Lunite!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

Si Maia are febra de aseara, maxim 38,6...daca nu trece maine la dr cu noi. N-are nimic altceva, nu-i maraita, e un pic mai bleguta, dar au mai fost zile de-astea....Am stat la ea in camera azi noapte sa-i mai masor temperatura, am luat un Desitin ca am eu un pitic cu convulsiile febrile si-am pazit-o, am dormit iepureste si-s rupta de oboseala. Acum, inainte sa adoarma iar avea 38,4....
Cred ca la Craiova a reusit sa pescuiasca ceva, au fost foarte multe persoane in contact cu ea, nimeni racit prea tare, dar eu stiu....

Am citit din 2 in 2, nu mai stiu mai nimic.

Adina, e ok scaunul, noi suntem multumiti. Am senzatia ca Maiei ii pica un pic capul intr-o parte cand adoarme, dar pe ea nu pare s-o deranjeze. WE trecut a stat cate 5 ore in scaunn, cu pauze, ofc, dar a fost ok, n-a plans, n-a protestat. imi pare rau de experienta cu dr...noi am fost la dr Craiu, dar n-am plecat impresionata de acolo, din contra

LML pufilor pe care i-am ratat, imi cer mii de scuze

fug la ceva treaba ca avem soacra in vizita la fix...

o noapte linistita!

mami de fetita finuta

Multa sanatate si noapte usoara!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu incerc sa recuperez, sa vin din urma...

Din capitolul 158…

Alexutzzza felicitari cu intarziere pentru primul dintisor! Am citit de atunci dar am fost zapacita rau de cap. Nu stiu ce a fost cu mine. Intrebare: broasca aia testoasa mai si mananca zilnic in alea 4 luni cat doarme?

Kiti de Miki

Broasca hiberneaza iarna, adica doarme in cutia ei, nu mananc, nu face kk sau pipi, nu se trezeste...functiile oranismului se incetinesc si intra asa intr-o stare de letargie. Prima oara mi-a fost o frica sa o las sa hiberneze...de fapt in primul an nici nu stiam ca hiberneaza si o trezeam zilnic ii dadeam de mancare etc si nu a prea hibernat drept ptr care in primavara scotea clabucei pe nas (era racita). Am cotrobait tot netu si am gasit cum ca ea treb sa hiberneze ptr sistemul imunitar etc. asa caal doilea an am pus-o la hibernat (treb sa o pui in apa sa isi curetze matzele , adica sa faca kk etc sa nu doarma cu toxinele in ea si treb sa incepi sa nu ii mai dai mancare). Acum ce sa zic o am deja de 15-16 ani, m-am obisnuit. Mi-e tare dor de ea, ea sta inca la mine acasa (cu ai mei) si o vad f rar, mai ales acum de cand cu Yannis nu mai merg asa des la ai mei, mai mult vin ei la mine.

de Yannis

Mergi la inceput