Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

ma bucur ca va plac pozele, va doresc sa petreceti si voi in locuri mult mai frumoase! Acum vedeti de ce am schimbat biletu si am decis sa mai raman o saptamana in plus? asa e vremea aici zilnic, f cald, acum de 2 zile e ceva vant, ieri a fost mai ok, azi rau de tot si nici nu am iesit cu Yannis dar tot cald si soare este. So...desi singura si mi-e dor de sotz, de prietenele mele, de iesit cu Mima si Gazela in parc, de vorbit romaneste...stau ptr vreme si mai ales ptr Yannis ca ii prieste sa stam mult afara.

Tomaca eu propun sa-ti dam un premiu ptr ca ai sustinut activitatea pe forum pe ziua de azi

Haircut imi pare rau ca are Maia febra, speram sa treaca repede si sa nu fie nimic serios.

Simplicity auzeam despre canini ca sunt cei mai durerosi bafta! Pune-i mai des gel, eu am un gel pe baza de plante si ii pun seara de vro 3 ori la intervale destul de scurte (40 de min asa) ptr ca seara il supara cel mai tare si daca o ia razna cu plansete non stop ii dau un pic de Nurofen, asa mi-a zis matusa pediatra ca pot da la durerile de dinti ptr ca e antiinflamator si ajuta si la calmarea durerii sic a nu trebuie sa aibe febra sau ceva ca sa ii dau , pot sa ii dau la dureri de dinti fara probleme. Eu nu ii dau 3 ori pe zi, numa seara ii dau cand il deranjeaza tare si e ok, se calmeaza.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

oani, of, imi pare rau ca e Luc bolnavior, sper sa se faca bine repede si sa scapati tot restul iernii! Sanatate multa!

cris.d, sanatate Emei si eu cred ca e un virusel ceva. Sper cat mai inofensiv.

danielana, multumesc pentru mesajul de ieri, scuze, nu te-am sarit intentionat, de dimineata tot am senzatia ca am uitat ceva si asta era! Pupici printului!

xela, n-ati scapat inca de otita? Sper ca soacra a retinut ca soriciul nu face bine copiilor asa mici... Sanatate multa!

lucia, ai alaptat vreodata in public?

roxy, lapte indoit cu apa? Lapte de vaca, nu? De ce nu-i dai LP? Laptele de vaca se recomanda a fi introdus dupa un an... Daca laptele e de capra si nu de vaca, imi cer scuze anticipat pentru remarca. Inca ceva: cum ti-ai dat seama ca nu-i mai ajunge laptele de la tine?

Edit ca iar am uitat sa salut.
de Isabela si Irina (februarie 2010)

Stai linistita.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Salutare si de la noi!

Vorba unui mare clasic, cris.d, si eu m-am intors de la Buc. ieri mai rau decat am plecat. Cum zice expresia, am plecat bou si m-am intors vaca. Pai sa va zic. Am avut mai intai programare la dr. pediatru Maria Spataru care ne-a luat pe un ton de am zis ca suntem la ea la CFR2 nu la medlife unde costa cat costa... in fine... asta nu e tot... m-a spart cand a pus-o pe cantar si ne-a zis ca aluat doar 3 kg de la nastere... nu zau!!! si eu care o cataresc de 2 ori pe saptamana, ca nu mai pot, psihic, zilnic. a ivartit-o pe toate partile, e bine, cica poate putin cam palida, dar era lumina cam nu stiu cum acolo, asa ca nu ma electrizez. Dar ma enerva ca zicea tot timpu diverse prostii de genu: "copii pana la 2 ani nu au gusturi", "cum sa nu manance?!" de parca eu o tin nemancata, cu alte cuvinte, ce san mai trage ea, ca nu mai e cine stie ce, trebuie completat cu LP, eu ii spuneam ca nu vrea, ea... nu se poate. UN CAR DE NERVI am plecat de acolo. De cardiolog... nu mai zic. In fine! Aia e! Bine ca ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns la Sf. Nectarie care, apropo, azi se sarbatoreste. Ii multumim mereu Sfantului ca tare mult ne-a ajutat si ne ajuta. E un Sfant tare bun! Abia astept sa creasca Maria si sa mergem in Grecia.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Imi pare rau ca drumul a fost mai mult degeaba Sunt buni de doctori astia. Curaj, sunt sigura ca Mariuta e bine

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Dany,vazut poze(ori nu ai mai pus de mult poze,ori eu acum am vazut) dar Arthur a crescut asa mare si voinic si e foarte expresiv....ii plac cuburile?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

Merci mult Cioara, creste pipota in mine cand imi lauda cineva baiatul

Ii plac destul de tare si se tot joaca cu ele, le imprastie, le pune unele peste altele...

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

cris de cafea
ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea

noi ne-am trezit de la 7 dar am mai lenevit

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Neata!

Merci de cafeluta!

Sa imi revin si reiau lectura ca sunt in urma!

Kiti de Miki

Si dupa ce iti revii ne povestesti cum ati petrecut?

Charles Baudelaire

Pai nu mi-a revenit de tot, dar o sa va povestesc.
Ieri cand a venit de la munca, pt ca am zis mai bine sa vina si el sa se schimbe de camasa si pantaloni in ceva mai lejer si iesi, am asteptat cuminte cadoul.

Pe Kiti il adormisem cu 15 min inainte si aud cheile... Sar repede din pat, ma postez la usa cu cea mai cuminte fatza pe care o pot avea si privind in sus, ma postez in fata usii. Aud fosnind, el nimic . Nu intra. Mai stau...se descalta. Aahaam! Nu misc un deget. El credea ca dormim si umbla in liniste. Deschide usa cu privirea direct spre pat, unde credea ca suntem, si surprizaaa . Eu cu un zambet pana la urechi si clipind din gene, cu privirea tot in sus, dar nu spre el, postata la usa!

Il pufneste rasul si imi da florile, un buchet mare de trandafiri rosii . Si de la spate scoate punguta cu cadoul: o trusa de machiaj, "Ultimate Makeup Kit" de la Victoria's Secret .
E ffff faina si destul de complexa, totusi relativ mica pentru cate are dar perfecta pentru mine! Asa ca ma ridic rapid, adun toate celelalte truse (mai aveam una mare care se deschidea in toate partile, f mishto la vremea ei si aia), mai mici, niste rujuri care nu imi mai placeau in mod deosebit, plus fardul de obraz cu perlute, lasand doar o trusa singura, f mica cu 4 culori, primita de curand. Le arunc pe toate la gunoi.

Asa ca ii zic "schimbam copilul, ma machez si iesim".
Ne-am dus la McDonald's, am facut ravagii printre calorii cu niste mancare nesanatoasa, am incheiat cu o inghetata si am iesit la plimbare. Intai prin magazin sa imi aleg material pt un poncho, pe care mi-l voi face singura .

Apoi ne-am plimbat cu gaza adormita, dupa ce la McDo, a stat cumintel in scunul de acolo si s-a jucat cu maimuta lui. Am ajuns la un magazin si am luat o sampanie si cateva maruntisuri si am aterizat acasa. Am deschis sampania , am baut-o , am vazut un film (o parte din el, pt ca am adormit) si am adormit cuibariti unul in bratele celuilalt ca doi puisori !

Chiar ne amuzam ca petrecem ziua la McDo, precum aia micii Dar a fost tare bine si placut! Mie imi place mult ca acasa sa fie armonie si liniste! Si unde mai pui ca ieri nici vasele nu le-am spalat, spalandu-le el seara cand mi-a zis "tu nu ai voie azi sa faci nimic!". Si era chiuveta plina...

Oricum, declar din nou ....

Desigur ca azi e alta zi, dar inca ziua de ieri are amprenta si azi!

PS: cu cititul din urma, mai incolo, ca mai am niste urgente gospodaresti de rezolvat. Mai ales acum cat doarme puiul.

Kiti de Miki

Ce frumos ati petrecut
Iar faza cu cadoul purtat in geanta de serviciu e super. Inteleg de ce te declari de sotul tau. Se vede ca va iubiti si va intelegeti tare bine.

si sa ramaneti mereu la fel de frumosi.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

draga dastefa, stiu ca si tu te-ai chinuit cu niste dr.

sincer, voiam sa m vad si o a doua parere, dar nu credeam ca o sa-mi pice asa greu, dar acum m-am linistit, oricum, sper sa nu fiu bulangioaica, dar cred ca nici nu avea asa mult habar de diagnosticul Mariei, care nu e ceva ce intalnesti la tot pasul. Iar dintre toti dr pediatrii, nu credeam ca o sa ajung sa spun asta, dar dr stanciu e cel m ca-lumea pana acum. asta e!

mi-a zis si asta, dar stiam si de la stanciu (pt mamele care sunt stresate ca nu iau bine copiii in greutate) de laptele Infatrini, dar e scuuuuuump de mori, 15 lei sticluta.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Ce ma bucur cand zici ca "te-ai mai linistit". >Sunt sigura ca si Maria va simti starea ta de liniste si va evolua si mai bine si mai repede.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

am uitat sa va spun
Miruna a inceput sa-si descopere manutele
cred ca era o chestie de pe la 4 luni
nici nu mai speram sa o vad privindu-si uimita degetelele
credeam ca pur si simplu a sarit peste etapa asta

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Ce frumos
Bravo Mirunica

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Dany, unde era Arthur? Cine era mosul din poze, caci n-a venit Craciunul inca. Nu s-a speriat?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

In pozele cu frunzele e la noi pe peluza in spatele casei iar mosul e Saint Nicholas care a inceput deja sa apara prin magazine (te duci sa vada copilul mosul si nu poti sa nu iei ceva copilului, mai ales ca e in mag de jucarii ). Nu s-a speriat deloc si chiar m-am mirat ca erau copii mai mari care in hohote. El il studia tacticos si chiar ma gandeam ca il va trage de barba sau ochelari
Oricum i-a placut.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

Si ca sa incep cum trebuia sa incep ziua:

LML Gemanutze vesele Natalia si Alena
LML Maia de Sagetuza
LML Arya-Miruna de Annaiss

varsta lui Tudor

Subscriu si eu

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:

Am incercat sa tin steagul sus pe prima pagina, dar este greu domnule. Concurentza este acerba. Cred ca bebeii lor sunt mai dormitori.

O seara buna va doresc.

varsta lui Tudor

Multumim de efort.

Noi nu am dormit azi decat in 2 reprize de cate 10-15 min in brate la mami. In rest a fost marait, si se juca doar cu mami langa el. Cred ca ii ies dintii de sus si cred ca il doare mititelul. imi vine sa eu pt el.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput