Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ce liniste?!?!

tomaca nu ,Miruna nu vorbeste cu manutele
de fapt ea in ganeral nu e prea "vorbareata"
voi stiti ca ma tot plangeam ca Miruna nu gangureste.Ea nu a spus nimic,nici aa nici ng NIMIC
pana la 7,5 luni cand m-am trezit deodata ca zice ma-ma-ma-ma(doar cand era suparata).Asta a tinut vreo 3 sapt .Dupa aia iar TACERE absoluta. Macar acum stiam ca poate vorbi.Dupa alte 3 saptamani a ineput (cateva zile cu ma-ma,pa-pa,ba-ba).Acum suntem iar in pauza de vorbire

ok, deci vorbeste doar cand vrea ea. Data viitoare va spune si mai multe.

Da, este cam liniste. A fost frumos afara si s-au plimat pufuletii.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

asa cred si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am incercat sa tin steagul sus pe prima pagina, dar este greu domnule. Concurentza este acerba. Cred ca bebeii lor sunt mai dormitori.

O seara buna va doresc.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

Si Maia are febra de aseara, maxim 38,6...daca nu trece maine la dr cu noi. N-are nimic altceva, nu-i maraita, e un pic mai bleguta, dar au mai fost zile de-astea....Am stat la ea in camera azi noapte sa-i mai masor temperatura, am luat un Desitin ca am eu un pitic cu convulsiile febrile si-am pazit-o, am dormit iepureste si-s rupta de oboseala. Acum, inainte sa adoarma iar avea 38,4....
Cred ca la Craiova a reusit sa pescuiasca ceva, au fost foarte multe persoane in contact cu ea, nimeni racit prea tare, dar eu stiu....

Am citit din 2 in 2, nu mai stiu mai nimic.

Adina, e ok scaunul, noi suntem multumiti. Am senzatia ca Maiei ii pica un pic capul intr-o parte cand adoarme, dar pe ea nu pare s-o deranjeze. WE trecut a stat cate 5 ore in scaunn, cu pauze, ofc, dar a fost ok, n-a plans, n-a protestat. imi pare rau de experienta cu dr...noi am fost la dr Craiu, dar n-am plecat impresionata de acolo, din contra

LML pufilor pe care i-am ratat, imi cer mii de scuze

fug la ceva treaba ca avem soacra in vizita la fix...

o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Si ca sa incep cum trebuia sa incep ziua:

LML Gemanutze vesele Natalia si Alena
LML Maia de Sagetuza
LML Arya-Miruna de Annaiss

varsta lui Tudor

subscriu

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

tomaca

cuscra simpli,cum merge invatatul?

onitza,spor la gatit gashtii de baietzi!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

Si Maia are febra de aseara, maxim 38,6...daca nu trece maine la dr cu noi. N-are nimic altceva, nu-i maraita, e un pic mai bleguta, dar au mai fost zile de-astea....Am stat la ea in camera azi noapte sa-i mai masor temperatura, am luat un Desitin ca am eu un pitic cu convulsiile febrile si-am pazit-o, am dormit iepureste si-s rupta de oboseala. Acum, inainte sa adoarma iar avea 38,4....
Cred ca la Craiova a reusit sa pescuiasca ceva, au fost foarte multe persoane in contact cu ea, nimeni racit prea tare, dar eu stiu....

Am citit din 2 in 2, nu mai stiu mai nimic.

Adina, e ok scaunul, noi suntem multumiti. Am senzatia ca Maiei ii pica un pic capul intr-o parte cand adoarme, dar pe ea nu pare s-o deranjeze. WE trecut a stat cate 5 ore in scaunn, cu pauze, ofc, dar a fost ok, n-a plans, n-a protestat. imi pare rau de experienta cu dr...noi am fost la dr Craiu, dar n-am plecat impresionata de acolo, din contra

LML pufilor pe care i-am ratat, imi cer mii de scuze

fug la ceva treaba ca avem soacra in vizita la fix...

o noapte linistita!

mami de fetita finuta

multa sanatate fetitei finute!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

tomaca

cuscra simpli,cum merge invatatul?

onitza,spor la gatit gashtii de baietzi!

mami de Alex si Radu
merge,noaptea mai mult,cand doarme...e foarte agitata,plange aproape tot timpul....are gingia umflata la canini si se vede forma lor,e si transparenta gingia parca....oricum e foarte agitata,trebuie sa fiu tot timpul cu ea,sa o linistesc....despre cum ma simt eu e nimic pe langa ce dureri cred ca are,la cum plange....multumim de intreare

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

Mergi la inceput

La multe lunite gemanutze scumpe

Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

Mergi la inceput

i-am dat un pic de calpol si parca e mai linistita...

pup fetitele bolnavioare....Ema si Maiasa se faca bine

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Eu incerc sa recuperez, sa vin din urma...

Din capitolul 158…

Alexutzzza felicitari cu intarziere pentru primul dintisor! Am citit de atunci dar am fost zapacita rau de cap. Nu stiu ce a fost cu mine. Intrebare: broasca aia testoasa mai si mananca zilnic in alea 4 luni cat doarme?
Myky mie nu mi-a recomandat iaurturile cu fructe. A zis ca mai bine pun eu fructe in iaurtul simplu. Despre rinita alergica nu stiu chiar nimic. Sper sa ii treaca cat mai repede cu putinta.
Simplicity buna intrebarea cu limitele…
Bluw_flower imi pare rau ca ai asa un ritm dracesc la munca. Mie imi e dor sa mai muncesc asa ca inainte, dar imi dau seama ca e mult mai bine ca sunt langa puiul meu.
Nik0le esti inca frageda, mama! Stai linistita ca nu iti ghiceste nimeni varsta!
Danyelana imi pare rau pentru incidentul cu masina!

Kiti de Miki

Mergi la inceput