Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)
Raspunsuri - Pagina 4
cris.dogarel spune:
o si niste zeama de varza pt cine a petrecut ieri, k vad ca nu v-ati trezit
dupa o seara bigudoasa am avut noapte fara febra mare,fara medicamente, asa ca nu m-am mai chinuit sa-i lipesc pungutza pt urocultura azi dimi.acum e tot caldutza, dormiteaza la tzatza...XELA, ALEXUTZZA, mersic d impartasit experiente similare. da, cred ca e o viroza, ca altfel nu explic okii inlacrimati de caprioara si molesheala.
OANI SA treaca toate repede si sa fiti fara griji
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ale1212xa spune:
cris de cafea
ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea
noi ne-am trezit de la 7 dar am mai lenevit
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel o si niste zeama de varza pt cine a petrecut ieri, k vad ca nu v-ati trezit dupa o seara bigudoasa am avut noapte fara febra mare,fara medicamente, asa ca nu m-am mai chinuit sa-i lipesc pungutza pt urocultura azi dimi.acum e tot caldutza, dormiteaza la tzatza...XELA, ALEXUTZZA, mersic d impartasit experiente similare. da, cred ca e o viroza, ca altfel nu explic okii inlacrimati de caprioara si molesheala. OANI SA treaca toate repede si sa fiti fara griji Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
de zeama de varza nu am nevoie,ca ma simt eu "varza" dupa azi noapte...plansete,chiote,chiraieli,supt,somn si ciclul se relua
bine ca nu a mai facut febra mare ema
las' ca trece ea si viroza asta
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
alexutzzza,te invidiez pt atata soare si caldura ... ce we ati avut
lorex,sper ca ai dinamitat butoiul!
oani,imi pare tare rau de atata AB;multi pupici blondinilor mei preferati;pt tine,multe si rabdacol cat incape
mami de Alex si Radu
Nik0le spune:
oani, of, imi pare rau ca e Luc bolnavior, sper sa se faca bine repede si sa scapati tot restul iernii! Sanatate multa!
cris.d, sanatate Emei si eu cred ca e un virusel ceva. Sper cat mai inofensiv.
danielana, multumesc pentru mesajul de ieri, scuze, nu te-am sarit intentionat, de dimineata tot am senzatia ca am uitat ceva si asta era! Pupici printului!
xela, n-ati scapat inca de otita? Sper ca soacra a retinut ca soriciul nu face bine copiilor asa mici... Sanatate multa!
lucia, ai alaptat vreodata in public?
roxy, lapte indoit cu apa? Lapte de vaca, nu? De ce nu-i dai LP? Laptele de vaca se recomanda a fi introdus dupa un an... Daca laptele e de capra si nu de vaca, imi cer scuze anticipat pentru remarca. Inca ceva: cum ti-ai dat seama ca nu-i mai ajunge laptele de la tine?
Edit ca iar am uitat sa salut.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ale1212xa cris de cafea ma bucur ca ati trecut cu bine noaptea noi ne-am trezit de la 7 dar am mai lenevit ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Neata!
Merci de cafeluta!
Sa imi revin si reiau lectura ca sunt in urma!
Kiti de Miki
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Nik0le oani, of, imi pare rau ca e Luc bolnavior, sper sa se faca bine repede si sa scapati tot restul iernii! Sanatate multa! cris.d, sanatate Emei si eu cred ca e un virusel ceva. Sper cat mai inofensiv. danielana, multumesc pentru mesajul de ieri, scuze, nu te-am sarit intentionat, de dimineata tot am senzatia ca am uitat ceva si asta era! Pupici printului! xela, n-ati scapat inca de otita? Sper ca soacra a retinut ca soriciul nu face bine copiilor asa mici... Sanatate multa! lucia, ai alaptat vreodata in public? roxy, lapte indoit cu apa? Lapte de vaca, nu? De ce nu-i dai LP? Laptele de vaca se recomanda a fi introdus dupa un an... Daca laptele e de capra si nu de vaca, imi cer scuze anticipat pentru remarca. Inca ceva: cum ti-ai dat seama ca nu-i mai ajunge laptele de la tine? Edit ca iar am uitat sa salut. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Salutari si de la noi
Nikole nu am alaptat niciodata in public.
Am alaptat in casa cu alte persoane de fata, dar in afara casei sau a masinii, niciodata.
lorex spune:
neatza!
MP, l-am dinamitat...a mai rams o doaga insa
Xela, Dany, Alexutza, ms de incurajari...eh...imi sunase ieri toata ziua telefonul si prietenii ma asteptau, se adunasera undeva ca mai erau mihai pe acolo si eu n-am putut veni ca n-am avut cu cine lasa bobitza, iar sotul care initial a spus ca sta el sa ma duc eu, mai apoi s-a sucit si m-am bosumflat!
Oani, Cris.D, sper ca pufii vostri sunt mai bine!
Si bobitza e mucoasa si tuseste...de azi...oare ca am tinut-o ieri in vant?
Ce fel de ceai sa-i dau s-o ajute?
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel o si niste zeama de varza pt cine a petrecut ieri, k vad ca nu v-ati trezit dupa o seara bigudoasa am avut noapte fara febra mare,fara medicamente, asa ca nu m-am mai chinuit sa-i lipesc pungutza pt urocultura azi dimi.acum e tot caldutza, dormiteaza la tzatza...XELA, ALEXUTZZA, mersic d impartasit experiente similare. da, cred ca e o viroza, ca altfel nu explic okii inlacrimati de caprioara si molesheala. OANI SA treaca toate repede si sa fiti fara griji Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Neatza,
Merci cuscra de cafea ca tare am nevoie. Azi noapte incepand de la 1.30 s-a trezit tot timpul, de nspe ori. Pana la urma am renuntat la a-l mai pune in patut ca imediat plangea asa ca l-am tinut langa mine. Eram atat de obosita ca intr-un timp cand m-am ridicat sa-l pun in patut m-am impiedicat de aer si era sa cad cu el cu tot Asa ca am dormit iar toti trei. Nu stiu de la ce o fi fost. Sa fi fost dintii de sus?
Ma bucur ca Ema e mai bine si a dormit. din partea lui Arthur sa nu mai fie bolnavioara.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Neata! Merci de cafeluta! Sa imi revin si reiau lectura ca sunt in urma! Kiti de Miki |
Si dupa ce iti revii ne povestesti cum ati petrecut?
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman