Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)
Raspunsuri - Pagina 5
adina_bulina spune:
Salutare si de la noi!
Vorba unui mare clasic, cris.d, si eu m-am intors de la Buc. ieri mai rau decat am plecat. Cum zice expresia, am plecat bou si m-am intors vaca. Pai sa va zic. Am avut mai intai programare la dr. pediatru Maria Spataru care ne-a luat pe un ton de am zis ca suntem la ea la CFR2 nu la medlife unde costa cat costa... in fine... asta nu e tot... m-a spart cand a pus-o pe cantar si ne-a zis ca aluat doar 3 kg de la nastere... nu zau!!! si eu care o cataresc de 2 ori pe saptamana, ca nu mai pot, psihic, zilnic. a ivartit-o pe toate partile, e bine, cica poate putin cam palida, dar era lumina cam nu stiu cum acolo, asa ca nu ma electrizez. Dar ma enerva ca zicea tot timpu diverse prostii de genu: "copii pana la 2 ani nu au gusturi", "cum sa nu manance?!" de parca eu o tin nemancata, cu alte cuvinte, ce san mai trage ea, ca nu mai e cine stie ce, trebuie completat cu LP, eu ii spuneam ca nu vrea, ea... nu se poate. UN CAR DE NERVI am plecat de acolo. De cardiolog... nu mai zic. In fine! Aia e! Bine ca ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns la Sf. Nectarie care, apropo, azi se sarbatoreste. Ii multumim mereu Sfantului ca tare mult ne-a ajutat si ne ajuta. E un Sfant tare bun! Abia astept sa creasca Maria si sa mergem in Grecia.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
adina_bulina spune:
Apropo de Grecia. Am vazut pozele din Nafplio. Superb. Si mie mi-a placut fffff mult Nafplio. Am fost in vara lui 2008. De vis, ce mai! Alexutza, frumoase poze.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Apropo de Grecia. Am vazut pozele din Nafplio. Superb. Si mie mi-a placut fffff mult Nafplio. Am fost in vara lui 2008. De vis, ce mai! Alexutza, frumoase poze. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
merci, merci. imi pare rau de experienta la dr. ce idioti dr astia care trateaza copii ca pe obiecte sau ca pe animale de le bagam noi pe gat ce vrem noi. nu incearca si ei sa inteleaga, sa vina cu idei, cu sugestii cum sa servim mancarea sa fie mai usor acceptata .
Deci mi-ai luat-o inainte cu nafplio , ma bucur ca ati fost, e un orasel f frumos. Pai sa veniti cu printzesa in Grecia cum da caldura (ca acu vine toamna-iarna cu vant, azi deja e un vant de nu ies afara decat daca vreau musai sa il invatz pe Yannis sa zboare cu carutzu'). de la soare si de la fructele si iaurturile astea bune de aici sa vezi tu ce o sa se ingrase si o sa ii priasca!
de Yannis
simplicity spune:
Adina....in ziua de azi cred ca nu mai poti avea incredere in nici un medic,imi pare rau ca acest drum facut pana la Bucuresti nu v-a ajutat...sper ca Maria sa aiba o dezvoltare frumoasa,sa creasca mare si voinica asa cum ea stie ca e bine pt ea...multi
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
simplicity spune:
Alexutza,am vazut si eu pozele,sunt foarte frumoase...Yannis a crescut asa mare...maine poimaine il trimiti la insuratoare...sunteti o familie frumoasa
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "
Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?
simplicity spune:
Cuscra,harnicutza....ce tort yammy....mai e si pt noi o feliuta?mie mi se pare ca baietii seamana cu tine
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
Dany,vazut poze(ori nu ai mai pus de mult poze,ori eu acum am vazut) dar Arthur a crescut asa mare si voinic si e foarte expresiv....ii plac cuburile?
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
tomaca spune:
Buna ziua tuturor,
Multumesc frumos pentru urari. N-am facut mare lucru ieri. Am petrecut putin la servici.
Oani, Xela, Lorex pufuletilor sa treaca raceala.
Alexutzza . Te-am sarit de la sarbatoriti. Eram in focurile mutarii. LMA, sa fii sanatoasa ca sa te poti bucura de Yannis. Am vazut ca se lauda cu dinte si plecat in picioare. Este mare de acum.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ana_g spune:
......dar sunt plina peste cap de treburi, am inceput sa pierd noptile partial nu din cauza de bebe, ci de proiecte care tot timpu trebuie predate "ieri"....imi pare rau ca am lipsit ieri, a fost mare sarbatoare pe aici, o gashca de sarbatoriti. va doresc si eu tuturor multa fericire si sanatate!!!! nu mai nominalizez, ca la cati ati fost, sigur uit pe careva, si sa nu fie cu suparare.
decenuela...placinte poale-n brau probabil...moamaaa, ce-as mai manca si eu, cum mi le facea mama acasa........te inteleg, si eu car dupa mine laptopu oriunde m-as duce. ca u am semnal peste tot, asta e altceva.
alexutzzza, superb pe acolo pe la voi, iar yannis......nu am cuvinte...e dulce ca un cozonacel. daca aveam fata, ti-l ceream de mult
cris.d, infectia urinara presupune sa fi luat de undeva un microb. de unde oare putea? ca doar nu face pipi la toaleta publica, nu face schimb de lenjerie cu diverse.....intelegi ce vreau sa spun, mi se pare aproape imposibil ca un copil ingrijit cum e ema sa faca infectie urinara. raceala e altceva.....asteptam vesti bune.
lorex si alte fete care mai aduceti in discutie butoiul, va informez ca traiti intr-o mare iluzie. butoiul ala e de mult dinamitat, ars si scuipat peste el! vai, urat mai vorbesc...
simplicity, ai rabdare si nu renunta inca la alaptat. apropo de asta, eu sper ca macar pana la un an. deocamdata vad ca am cu ce, chiar daca fi-miu stagneaza in greutate si ma bate gandu sa ii dau in completare LP seara si dimineata, asaa, vreo 100 ml, eventual cu putine cereale apoi san, ca peste zi ramane la voie, printre mese. mai vad.....
cam atat ma duce neuronu....mai vad...a, si al meu ma mangaie pe san, il framanta...ca un pisoi care suge
mama unui pui...Stefan
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Si dupa ce iti revii ne povestesti cum ati petrecut? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Pai nu mi-a revenit de tot, dar o sa va povestesc.
Ieri cand a venit de la munca, pt ca am zis mai bine sa vina si el sa se schimbe de camasa si pantaloni in ceva mai lejer si iesi, am asteptat cuminte cadoul.
Pe Kiti il adormisem cu 15 min inainte si aud cheile... Sar repede din pat, ma postez la usa cu cea mai cuminte fatza pe care o pot avea si privind in sus, ma postez in fata usii. Aud fosnind, el nimic . Nu intra. Mai stau...se descalta. Aahaam! Nu misc un deget. El credea ca dormim si umbla in liniste. Deschide usa cu privirea direct spre pat, unde credea ca suntem, si surprizaaa . Eu cu un zambet pana la urechi si clipind din gene, cu privirea tot in sus, dar nu spre el, postata la usa!
Il pufneste rasul si imi da florile, un buchet mare de trandafiri rosii . Si de la spate scoate punguta cu cadoul: o trusa de machiaj, "Ultimate Makeup Kit" de la Victoria's Secret .
E ffff faina si destul de complexa, totusi relativ mica pentru cate are dar perfecta pentru mine! Asa ca ma ridic rapid, adun toate celelalte truse (mai aveam una mare care se deschidea in toate partile, f mishto la vremea ei si aia), mai mici, niste rujuri care nu imi mai placeau in mod deosebit, plus fardul de obraz cu perlute, lasand doar o trusa singura, f mica cu 4 culori, primita de curand. Le arunc pe toate la gunoi.
Asa ca ii zic "schimbam copilul, ma machez si iesim".
Ne-am dus la McDonald's, am facut ravagii printre calorii cu niste mancare nesanatoasa, am incheiat cu o inghetata si am iesit la plimbare. Intai prin magazin sa imi aleg material pt un poncho, pe care mi-l voi face singura .
Apoi ne-am plimbat cu gaza adormita, dupa ce la McDo, a stat cumintel in scunul de acolo si s-a jucat cu maimuta lui. Am ajuns la un magazin si am luat o sampanie si cateva maruntisuri si am aterizat acasa. Am deschis sampania , am baut-o , am vazut un film (o parte din el, pt ca am adormit) si am adormit cuibariti unul in bratele celuilalt ca doi puisori !
Chiar ne amuzam ca petrecem ziua la McDo, precum aia micii Dar a fost tare bine si placut! Mie imi place mult ca acasa sa fie armonie si liniste! Si unde mai pui ca ieri nici vasele nu le-am spalat, spalandu-le el seara cand mi-a zis "tu nu ai voie azi sa faci nimic!". Si era chiuveta plina...
Oricum, declar din nou ....
Desigur ca azi e alta zi, dar inca ziua de ieri are amprenta si azi!
PS: cu cititul din urma, mai incolo, ca mai am niste urgente gospodaresti de rezolvat. Mai ales acum cat doarme puiul.
Kiti de Miki