Pufi iubiti de ian-feb 2010(160)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

Si Maia are febra de aseara, maxim 38,6...daca nu trece maine la dr cu noi. N-are nimic altceva, nu-i maraita, e un pic mai bleguta, dar au mai fost zile de-astea....Am stat la ea in camera azi noapte sa-i mai masor temperatura, am luat un Desitin ca am eu un pitic cu convulsiile febrile si-am pazit-o, am dormit iepureste si-s rupta de oboseala. Acum, inainte sa adoarma iar avea 38,4....
Cred ca la Craiova a reusit sa pescuiasca ceva, au fost foarte multe persoane in contact cu ea, nimeni racit prea tare, dar eu stiu....

Am citit din 2 in 2, nu mai stiu mai nimic.

Adina, e ok scaunul, noi suntem multumiti. Am senzatia ca Maiei ii pica un pic capul intr-o parte cand adoarme, dar pe ea nu pare s-o deranjeze. WE trecut a stat cate 5 ore in scaunn, cu pauze, ofc, dar a fost ok, n-a plans, n-a protestat. imi pare rau de experienta cu dr...noi am fost la dr Craiu, dar n-am plecat impresionata de acolo, din contra

LML pufilor pe care i-am ratat, imi cer mii de scuze

fug la ceva treaba ca avem soacra in vizita la fix...

o noapte linistita!

mami de fetita finuta

Sanatate multa Maiei iar tu incearca se te odihnesti putin. Sa treca repede.

So_acra era tot ce iti lipsea acum.

Curaj

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

tomaca

cuscra simpli,cum merge invatatul?

onitza,spor la gatit gashtii de baietzi!

mami de Alex si Radu
merge,noaptea mai mult,cand doarme...e foarte agitata,plange aproape tot timpul....are gingia umflata la canini si se vede forma lor,e si transparenta gingia parca....oricum e foarte agitata,trebuie sa fiu tot timpul cu ea,sa o linistesc....despre cum ma simt eu e nimic pe langa ce dureri cred ca are,la cum plange....multumim de intreare

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bunatatea este limbajul pe care orbul il poate vedea si surdul il poate auzi. "

Stiati ca:
...Viteza jetului de aer pe care un om il da atunci cand stranuta violent este de 160km/ora?

of, si albinuta e cu dureri de dintisori. sa treaca si sa nu doara tare cand ies.

Spor la invatat.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu incerc sa recuperez, sa vin din urma...

Din capitolul 158…

Alexutzzza felicitari cu intarziere pentru primul dintisor! Am citit de atunci dar am fost zapacita rau de cap. Nu stiu ce a fost cu mine. Intrebare: broasca aia testoasa mai si mananca zilnic in alea 4 luni cat doarme?
Myky mie nu mi-a recomandat iaurturile cu fructe. A zis ca mai bine pun eu fructe in iaurtul simplu. Despre rinita alergica nu stiu chiar nimic. Sper sa ii treaca cat mai repede cu putinta.
Simplicity buna intrebarea cu limitele…
Bluw_flower imi pare rau ca ai asa un ritm dracesc la munca. Mie imi e dor sa mai muncesc asa ca inainte, dar imi dau seama ca e mult mai bine ca sunt langa puiul meu.
Nik0le esti inca frageda, mama! Stai linistita ca nu iti ghiceste nimeni varsta!
Danyelana imi pare rau pentru incidentul cu masina!

Kiti de Miki

Merci Bine ca nu a fost mai grav, fierul se repara.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Iar bantui pe aici si umplu paginile de una singura. Cred ca voi dormiti langa pufi vostri si as face bine sa urc si eu ca daca am noroc de o noapte ca cea trecuta.... cu nspe treziri.... Oricum dupa cum a fost de marait azi nu m-ar mira.

Noapte buna si pufoasa.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

NEATA !
HELP ! Fetele care puteti ajunge la Ikea si ma puteti ajuta,please pm !
va pup Sunt de pe tel si nu pot scrie mult

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

din urma cu scuzele de rigoare:

alexutzza sa fii fericita , sanatoasa, iubita si cea mai apreciata sotie si mamica din lume! La multi ani!

Andre_lina

la multi ani si pufuletilor:

Alexander, Arthur, Maia, Dragos,Lucas Gabriel de Oani_2002 , Maria Dalia, Ioana-Cristina, Arya-Miruna

La multi ani si tuturor cu numele Sf Arhangheli Mihail si Gavril.Nu am intrat sa va cinstesc ca eram prea ocupata cu prepararea savarinelor...am pastrat si ptr voi

despre alaptat ...sotul zice ca s-a saturat sa ma vada asa, ca nu am de gand sa incetez??? eu i-am zis ca e dreptul lui david la laptic de mama. vrem bb 2, rpd ca si simplicity, ma bucur ca am aflat poti alapta si cat esti gravida.

micky felicitari ptr iesirea in oras!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Sebastian
Daniel

felicitari yannis de alexutzza ptr dintisor.

exact cand a implinit david 8 luni, am fost la menstruatie...azi e 10...sa mai astept ptr un test de saricina? sau e normal sa vina o perioada neregulat?

asa baiat mamos ca si al meu nu cred ca mai exista!!! sau ma insel? nu ma lasa sa respir...stau pe canapea...pe jos is o gramada de jucarii imprastiate, sotul pe alta canapea...si vine la mine, se trage de ce apuca , se ridica in picioare, trage de laptop..etc, ma duc la baie...e dupa mine la usa(trebuie sa fiu atenta cand deschid usa sa nu cumva sa il daram), sunt in bucatarie...trebuie sa ma uit dupa el ca nu cumva sa il calc...cu toate ca sunt 'n' alte persoane in living....numai langa mine ii place...ma oboseste cateodata, imi place asta...dar...cateodata am si eu nevoie de timp liber numai cu mine. macar juma de h pe zi.sper ca nu sunt o mama reami-am spus off-ul ! gata
v-am pupat noapte buna

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

va astept la

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Sebastian
Daniel

felicitari yannis de alexutzza ptr dintisor.

exact cand a implinit david 8 luni, am fost la menstruatie...azi e 10...sa mai astept ptr un test de saricina? sau e normal sa vina o perioada neregulat?

asa baiat mamos ca si al meu nu cred ca mai exista!!! sau ma insel? nu ma lasa sa respir...stau pe canapea...pe jos is o gramada de jucarii imprastiate, sotul pe alta canapea...si vine la mine, se trage de ce apuca , se ridica in picioare, trage de laptop..etc, ma duc la baie...e dupa mine la usa(trebuie sa fiu atenta cand deschid usa sa nu cumva sa il daram), sunt in bucatarie...trebuie sa ma uit dupa el ca nu cumva sa il calc...cu toate ca sunt 'n' alte persoane in living....numai langa mine ii place...ma oboseste cateodata, imi place asta...dar...cateodata am si eu nevoie de timp liber numai cu mine. macar juma de h pe zi.sper ca nu sunt o mama reami-am spus off-ul ! gata
v-am pupat noapte buna

te iubim puiule....!!!

asa e si al meu..toata ziulica dupa mine..daca ma vede...
dar daca nu ma vede cand plec sau ii spun pa si il ia alticneva la joaca nu plange dupa mine.. l-am mai si lasat cu alte persoane asa ca sper sa nu fie atat de dependent cand o fi mai mare...intr-adevar daca e seara si e obosit sau daca il doare ceva chiar daca e tati cu el il aud cu plange "ma-maaaaa, ma-maaa" asa cu o voce de ti se rupe inima...

Mergi la inceput

danyelana ce harnica ai fost la schimbul 3

edit: vad ca si micki_mica a fost harnicuta pe seara

Mergi la inceput